Firmaet er et fake firma. Jeg bestilte en vare 19. december men har ikke fået den endnu. De har trukket 699 kr. på min konto. Jeg har skrevet til dem flere gange men hører ikke noget fra dem. SÅ... Zobacz więcej
Hold dig væk. Så nemt kan det vel siges. Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterårsferie. Da vi nærmede os tredjedagen, og jeg st... Zobacz więcej
Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i høj grad! 5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!
fantastik oplevelse fik den bedste service og meget hurtig levering kommer 100% til at bestille der igen Tak for et fantastisk køb.🤩
Napisane przez firmę
Minimalistisk nordisk design til hjemmet og kontoret. Gør din livsstil mere elegant og skab de perfekte rammer for dig selv 🖤
Åkjærsvej 36B, 8752, Østbirk, Dania
- team@homez.dk
- homez.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Firmaet er et fake firma
Jeg har skrevet til dem flere gange men hører ikke noget fra dem.
SÅ KØB IKKE NOGET HOS DEM!
Svindel firma !!
Svindel firma !!
Min bestilling kom aldrig
Hold jer langt væk fra Homs
SNYD, SNYD, SNYD
SNYD, SNYD, SNYD
Sender ikke varen, og ingen respons!!! Hold jer væk!
Svindel, sender ikke varer og returnerer ikke på henvendelser
Har bestilt vare 04.11.2023. Denne er endnu ikke afsendt og virksomheden returnerer ikke på henvendelser. Eneste positive anmeldelse af virksomheden er foretaget af den, i henhold til cvr, registrerede ejer sf virksomheden.
Meget flot og fine produkter.
Hold dig væk
Hold dig væk. Så nemt kan det vel siges.
Jeg havde bestilt levering inden for 4 arbejdsdage (i uge 42), hvilket passede fint, da jeg havde efterårsferie. Da vi nærmede os tredjedagen, og jeg stadig intet havde hørt vedr. levering, rykkede jeg via deres hjemmeside - hørte intet. Jeg rykkede via mail og først dage senere, skrev butikken, at det var grundet efterårsferie (svaret kom efter min vare burde være leveret). Mærkelig måde at kommunikere på. Det burde jo være oplyst ved bestilling at længere ventetid kunne forekomme.
Jeg har herefter skrevet til butikken, at jeg har fortrudt mit køb og gerne vil gøre brug af min fortrydelsesret og bedt dem bekræfte modtagelse af min mail. Jeg har her snart to uger efter denne mail intet hørt fra butikken og heller ikke modtaget information om leveringsdato (burde jeg jo have fået, hvis butikken ikke har modtaget min fortrydelse).
Nu må sagen køre gennem min bank, ærgeligt det skal komme dertil. Heldigvis har jeg både overskud og ressourcer til at tage den så langt, som jeg godt kunne frygte den skal tages, om det så er advokat eller hvad der skal til. Jeg kan dog virkelig godt være ærgelig på andres vegne, der ikke nødvendigvis har energien til at tage kampen med en butik, der svindler.
Tak for det
God oplevelse - kan anbefales
Super god support og hurtig levering.
Fornem oplevelse :D
Helt super
Fin oplevelse med dem. Ser frem til vores næste behandling!
Mega fede produkter
Mega fede produkter, super lækker kvalitet. Kan klart anbefales, kommer helt sikkert tilbage :)
God oplevelse
Super god hjemmeside, og fede produkter! Plus service i høj grad!
5 stjerner herfra! Kan klart anbefales!
Super lækker hjemmeside med skønne…
Super lækker hjemmeside med skønne produkter. Tak for god service!
Høj kvalitet og hurtig levering :)
Sindsyg god service!
Super fin service
Super fin service. Varen var som forventet og leveret hurtigt. Kan godt anbefale at shoppe her.