Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Styr unna

Styr unna! Useriøst! Leverte ikke det som ble bestilt og ikke til avtalt tid.
Bestilte 2 varer og avtalte levering uker frem i tid. De ønsket betaling for å holde av varene. Fikk levert andre produkter enn bestilt, med betydelig dårligere standard/alder. En av de ble tatt med i retur og skulle til noen andre. Fikk så ny vare, betydelig brukt, ikke vasket og dårligere standard en bestilt. Ringte de daglig i flere uker uten å få svar.
Krevde å heve kjøpet, men det fikk jeg ikke. Hold på i sikkert 5-6 uker.

1 października 2025

Dette er svindlere

Dette er svindlere. Styr unna.
De lover å ordne opp, men det skjer aldri.

Jeg kjøpte hvitevarer for 33000,- tidlig november, og varene skulle sendes inne få dager.

3 uker + etter var de fremdeles ikke sendt, da avtalte vi å refundere beløpet, men nå 5 + uker etterpå fremdeles ikke sett noen penger.

ALT de har sagt til meg har vært løgn. Fraktselskapet de sier de hadde bestilt frakten med sier de IKKE hadde mottatt noen bestilling fra de til meg.

Om noen har samme problem som meg ta gjerne kontakt, så vi kan gå sammen om dette. For de gjør ikke opp for seg.

4 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Betalte full pris, men gjorde kun halve jobben

Vi bestilte en vaskemaskin med levering, oppsett og henting av den gamle. Når den ble levert hadde vi problem med krana og måtte derfor ned i kjelleren og skru av vannet. Dette kunne tatt 5 min, men de kunne ikke vente og lovet derfor at de skulle komme tilbake og hente den. De kom aldri tilbake og ignorerer meg når jeg prøver å kontakte dem.

21 listopada 2025

Scam

Aldri opplevd verre kundeservice eller hatt verre opplevelse.

De leverer svært skitne og defekte produkter, de svarer aldri på henvendelser og nekter å gi penger tilbake.

Sak hos politiet og forbrukertilsynet er opprettet. Oppfordrer alle som har opplevd lignende med denne bedriften til å gjøre det samme.

31 października 2025

anbefales ikke

anbefales ikke! fikk først beskjed om at vaskemaskinen ikke kunne leveres, men at kjøpet ikke kunne heves, men at jeg kunne velge en dyrere og bedre maskin! godtok ikke dette så fikk levert den jeg opprinnelig bestillte men at den var "fikset"... leveringen tok laaang tid... og opplevde at de skulle komme tre gangen, men ikke rakk... i tillegg er maskinen veldig godt brukt, lukter rart og klærne blir veldig slitt av den!

29 sierpnia 2025

Svindel

De har skulle levert en vaskemaskin flere ganger nå men ingen dukker opp. Styr unna SVINDEL

29 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Mottatt kjøleskap med mangler, selger avvist å utbedre

Mottok et kjøleskap med synlige småskader på ledning. Det kjøleskapet viste seg å ikke fungere. 3 avtaler om å rette opp i mangelen ble så avlyst på kort varsel.

Vi mottok så en erstatningsvare som manglet over halvparten av kjøleskapshyllene. Ved anmodning om å få selger til å forplikte seg til enten å skaffe nye hyller innenfor en frist, gi prisavslag for kjøp av nye hyller, eller heve kjøpet, har selger ikke forpliktet seg til utbedring av mangelen, og sluttet å svare.

9 sierpnia 2025

Den verste handleopplevelsen

De leverte et defekt gammelt kjøleskap med bulker midt i sommer, måtte kaste mye mat på grunn av det.
Veldig dårlig kundeservice som svarer ikke på telefon!

Endelig etter flere dager de kom med et annet som har tekniskfeil, mister en skuff og knust på hjørnet når de leverte og fant ut senere fordi det var på baksiden, igjen de svarer ikke meg når jeg klaget.

Fant mye bedre og nyere kjøleskap på finn og det var halvpris av hva jeg betalte dem.

Anbefales ikke i hele tatt!

24 czerwca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej