Erg tevreden over het mooie product wat is geleverd. Het zat ook mooi verpakt, en ik kreeg er een persoonlijke geadresseerde kaart bij en een klein presentje erbij.
Reakcja na opinię
Gebruiksvriendelijke site en ook de geleverde producten zijn kwalitatief. Maar de service van Sophie is wat deze site zeker aan te bevelen maakt! Door stakingen bij de Post was het een tijdje onduidel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na mijn eerste bestelling, waar ik al een hoge waardering heb geplaats . Is het deze keer ook weer een waardering voor bijvoorbeeld het Product, de kwaliteit van de inhoud en zeker niet vergeten de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mooie overzichtelijke planner voor aan de muur. Fijn om in één oogopslag de weekplanning te kunnen bekijken. Èn, ook nog op een vaste plek. De agenda is ook erg fijn, echter raakte deze in o... Zobacz więcej
professional organizer en uitgever van de homeworktime familie-agenda
Huizen, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Voor de 2de keer de agenda besteld. Ik ben er weer erg blij mee, mooie agenda , rechtstreeks bij Homeworktime besteld, zeer snelle levering en ook alles netjes en goed verpakt
Stephanie

Leuke agenda!
heel veel verschillende zaken te ontdekken in deze agenda. Het is mijn me-time agenda. Perfect om het nieuwe jaar mee te starten. Leuk ideetjes zoals de stickers, maandoverzicht, de foto's, de quotes... Ik blader er graag in.

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Binnen de aangegeven tijd netjes bezorgd, met aandacht voor de wijze van inpakken. Prachtige organizer, voor de tweede keer al besteld, superblij mee weer!!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Tweede jaar dat ik deze agenda heb besteld en weer zo blij mee! Mooi en liefdevol vormgegeven en verpakt en weer organisatorisch een enorme lucht- en rustgever. De optie met de fotobladen is verslavend!!! Fijnste agenda ooit.

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Mooie en hele praktische agenda! En supersnelle service!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Mooie agenda, overzichtelijk ingedeeld en te gebruiken door ieder gezinslid

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Een fijne agenda. Alweer voor het 4e jaar dat ik deze agenda in gebruik ga nemen.
Super leuk ingepakt, een cadeautje om te krijgen.

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Ik ben weer super blij met deze agenda! Wat aan het einde van het jaar gewoon een dagboek is geworden. Alles kun je erin kwijt, veel ruimte en heel overzichtelijk!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Vierde jaar op rij de fantastische agenda besteld. Je wordt jaarlijks op tijd op de hoogte gebracht voor een pre-order. En zodra de agenda binnenkomt is het pas echt een feestje. Met heel veel aandacht en liefde ingepakt, en niet te vergeten een persoonlijke boodschap!! Fantastisch!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Beste gezinsagenda die er is! Lichtjes in de ogen elke keer als vrouwlief hem binnen krijgt :)

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Super agenda en de levering is helemaal top!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Een heerlijk uitgebreide agenda, thuis en werk komen samen tot rust!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Heel blij met de home*work*time familie agenda! Ook nog de moeite waard om orde in de chaos te brengen nu ik deze agenda pas in mei ben gaan gebruiken. Mijn andere agenda was gesneuveld, dus op zoek naar een nieuwe. Wat een geluk bij een ongeluk. Eindelijk een agenda waarbij ik alles overzichtelijk bij kan houden, plannen en echt niets kan vergeten!!! Een heel fijn hulpmiddel om tussen alles door ook rust te creëren en een leuk naslag werk te hebben. Met handige extraatjes en stickers die ik nu eens echt gebruik!!! Of je nu een gezin hebt met jonge kinderen of al flinke pubers groot brengt, helemaal in de roos!
En niet te vergeten prima service en verzending !!!

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Super agenda, heel fijn en overzichtelijk!
Service is geweldig, snel en altijd met een persoonlijk berichtje, heel lief.

Odpowiedź od homeworktime professional organizing
Top Service! Precies dat wat ik er van had verwacht. Mooi en persoonlijk ingepakt/ontvangen.