Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zojuist een 3tal mooie wandpanelen geleverd. Bezorgers hebben het zelfs tot in de woning op aangegeven plek afgeleverd. Zowel qua product, backoffice en levering goede partij om zaken mee te doe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn zeer tevreden. De douche wandplaten zijn zo als we ze op het internet hebben gezien Keurig netjes een afspraak gemaakt wanneer ze geleverd konden worden We konden bestelling goed volgen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Inmiddels al twee keer PVC wandpanelen besteld bij Homewall en beide keren een uitstekende ervaring gehad. De communicatie is helder en professioneel, en de levering was snel en netjes volgens a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz

Napisane przez firmę

Homewall is dé specialist in PVC-wandpanelen, ontworpen om de sfeer in elke ruimte te verbeteren. Onze PVC wandpanelen bieden een stijlvolle en praktische oplossing en zijn ideaal voor het bekleden van wanden in diverse ruimtes zoals badkamers, keukens, woonkamers en kantoren. Dankzij een ruim assortiment in matte en glanzende afwerkingen, diverse kleuren en texturen, is er altijd een paneel beschikbaar dat perfect aansluit bij elke gewenste stijl. Wat maakt PVC-wandpanelen zo praktisch? Ze zijn duurzaam, waterbestendig, brandwerend, Uv-bestendig, onderhoudsarm en eenvoudig te installeren. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes en kunnen ze zelfs worden gebruikt voor diverse toepassingen.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Levering Wandpanelen

Zojuist een 3tal mooie wandpanelen geleverd.
Bezorgers hebben het zelfs tot in de woning op aangegeven plek afgeleverd.

Zowel qua product, backoffice en levering goede partij om zaken mee te doen! Ik ben in ieder geval erg tevreden!

10 kwietnia 2026

Snelle service

Snelle service. Je wordt netjes gebeld wanneer ze komen leveren. Voordat ze bij je deur staan wordt je ook gebeld dat ze er bijna zijn. Ik heb er goede ervaring mee gehad.

8 kwietnia 2026

Wandpanelen homewall

Zaterdag hebben we bij homewall wandpaneel platen uitgezocht. We konden niet gelijk geholpen worden. Maar de vader van 1 van de eigenaren heeft ons koffie gegeven en rondgeleid. Hij gaf ook al goeie tips. Vandaag werden ze geleverd. Een half uur voordat de bezorger kwam werd ik gebeld. Super fijn. De vriendelijke bezorger heeft de platen voor mij achter de bank gezet. Kortom ik ben zeer tevreden over homewall

2 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Homewall. De communicatie verliep duidelijk en snel met Eman Nofal en ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap in het proces dankzij haar. Alles werd professioneel en netjes afgehandeld. Ook werd er goed meegedacht en kreeg ik passend advies.

Wat ik vooral fijn vond, is dat afspraken werden nagekomen en dat de service betrouwbaar aanvoelde. Ik zou Homewall zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar kwaliteit en goede service.

17 marca 2026

Prima levering en product

Kwamen op de juiste tijd voor bezorging wat ook was afgesproken.
Netjes vriendelijk en verstand van zaken .
Kreeg kit spuit erbij en wat tips.
Goede keus dus!
Mark Sint Oedenrode

27 marca 2026

Fantastische ervaring en topservice

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Homewall.nl. Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat dit een bedrijf is dat kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Het assortiment is prachtig, maar wat voor mij echt het verschil maakte, was de persoonlijke begeleiding.

Ik wil in het bijzonder Sara enorm bedanken. Zij heeft mij echt heel erg goed geholpen! Sara nam uitgebreid de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, dacht proactief met me mee over de beste keuzes voor mijn interieur en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Haar deskundigheid en vriendelijke aanpak gaven me direct het vertrouwen dat ik hier aan het juiste adres was.

De kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend en de communicatie verliep vlekkeloos. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat niet alleen mooie producten levert, maar ook nog eens beschikt over toppers zoals Sara die net dat stapje extra zetten, dan kan ik Homewall.nl van harte aanbevelen.

Vijf welverdiende sterren!

17 marca 2026

We zijn zeer tevreden.

We zijn zeer tevreden.
De douche wandplaten zijn zo als we ze op het internet hebben gezien
Keurig netjes een afspraak gemaakt wanneer ze geleverd konden worden
We konden bestelling goed volgen en ze zijn keurig netjes afgeleverd .
De personen die de panelen afleveren waren zeer vriendelijk.

13 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Goed kunnen volgen waar de chauffeurs…

Goed kunnen volgen waar de chauffeurs zich bevonden, netjes een half uur van te voren gebeld dat ze er bijna waren. Netjes alles binnen gezet waar ik het wilde hebben. Héél netjes behandeld aan de telefoon toen ik vragen had. Zeker een bedrijf wat ik zou aaanraden

5 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Inmiddels al twee keer PVC wandpanelen…

Inmiddels al twee keer PVC wandpanelen besteld bij Homewall en beide keren een uitstekende ervaring gehad. De communicatie is helder en professioneel, en de levering was snel en netjes volgens afspraak.

Wat ik vooral erg prettig vond, is dat je goed op de hoogte wordt gehouden van de zending. Zo werd ik zelfs ongeveer 30 minuten vóór levering nog even gebeld, zodat ik precies wist waar ik aan toe was. Dat soort service zie je niet vaak meer.

De producten waren bovendien van goede kwaliteit en goed verpakt aangekomen.

Kortom: zeer tevreden over Homewall. Betrouwbaar bedrijf met goede service. Zeker een aanrader!

2 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej