Pudła już pełnią swoje zadanie, są dość pakowne. Jestem zadowolona z zakupu. Dobrze było by, gdyby były dostępne czerwone w groszki, pasowały by do pokoju dziecka. Sumując pudła są przydatne.
Zamawiając produkt nie byłam pewna czy zda egzamin gdy mi przyszedł kilka dni zastanawiałam się czy warto położyć tą emitacje paneli na podłogę aż wkoncu wzięłam się do roboty po założeniu jednego pas... Zobacz więcej
Zakup latarki okazał się strzałem w 10, bo początkowo myślałam, że to jak jest takie tanie-to będzie lipne. I zostałam miło zaskoczona, ponieważ latarka jest naprawdę solidna i dokładnie taka jak na r... Zobacz więcej
Zakupiony towar czyli pudełka do przechowywania np.ubran są dobrze wykonane ,paczka fajnie zapakowana a dostawa bardzo szybko przyszła
Pudła już pełnią swoje zadanie, są dość pakowne. Jestem zadowolona z zakupu.

Odpowiedź od Homeandmarker
Co tu gadać wygląda świetnie i kładzie się bezproblemowo

Odpowiedź od Homeandmarker
Jestem zadowolony,bo nie ma żadnych utrudnień. Szybko,jasno i prosto. Bardzo dobre dla osób starszych.

Odpowiedź od Homeandmarker
Towar taki jak zostal przedstawiony zgodny z zamowieniem

Odpowiedź od Homeandmarker
Produkt spełnią moje oczekiwania. Skorzystam z rabatu i zamówię kolejny produkt.

Odpowiedź od Homeandmarker
Jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń do tej firmy. Zamówienia są realizowane zgodnie z wybranym towarem i dostarczane w terminach podanych przez firmę. Kilka razy robiłam zakupy w tej firmie i jestem zadowolona. Dziekuje

Odpowiedź od Homeandmarker
Kupiłam odkurzacz akumulatorowySWEEPO i jest niesprawny....silniczek o coś trze albo sam się wyłącza albo nie można go włączyć.Chcę go zwrócić i otrzymać zwrot kosztów, ale na maila nikt nie odpowiada i adresu zwrotnego też nie ma.Proszę podać mi na jaki adres mam odesłać przedmiot.

Odpowiedź od Homeandmarker
Bardzo solidna rzeczy takie jak były pokazane to takie przyszly

Odpowiedź od Homeandmarker
Szybka wysyłka, towar spełnia oczekiwania,zamówiłam torby do pakowania odzieży i cała zimówka spakowana 🤩🤩🤩