Homeandmarker Recenzje 734

4,8

Pudła już pełnią swoje zadanie, są dość pakowne. Jestem zadowolona z zakupu. Dobrze było by, gdyby były dostępne czerwone w groszki, pasowały by do pokoju dziecka. Sumując pudła są przydatne.

Zamawiając produkt nie byłam pewna czy zda egzamin gdy mi przyszedł kilka dni zastanawiałam się czy warto położyć tą emitacje paneli na podłogę aż wkoncu wzięłam się do roboty po założeniu jednego pas... Zobacz więcej

Zakup latarki okazał się strzałem w 10, bo początkowo myślałam, że to jak jest takie tanie-to będzie lipne. I zostałam miło zaskoczona, ponieważ latarka jest naprawdę solidna i dokładnie taka jak na r... Zobacz więcej

4,8

Doskonała

Pudła już pełnią swoje zadanie

Pudła już pełnią swoje zadanie, są dość pakowne. Jestem zadowolona z zakupu.

14 kwietnia 2026

Dziękujemy za opinię!

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt; chętnie pomożemy.

Uważaj na siebie i miłego dnia.

Pozdrawiam,

Polecam.

Jestem zadowolony,bo nie ma żadnych utrudnień. Szybko,jasno i prosto. Bardzo dobre dla osób starszych.

7 kwietnia 2026

Dziękujemy! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług 🙂

dobry towar

dobry towar, szybka przesyłka

12 kwietnia 2026

Dziękujemy! Bardzo doceniamy Pana pozytywną opinię. 🙂

Dobry towar

Dobry towar. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.

3 kwietnia 2026

Zespół Homeandmarker

Jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń…

Jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń do tej firmy. Zamówienia są realizowane zgodnie z wybranym towarem i dostarczane w terminach podanych przez firmę. Kilka razy robiłam zakupy w tej firmie i jestem zadowolona. Dziekuje

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Homeandmarker

Dziękujemy! Bardzo doceniamy Państwa pozytywną recenzję.

Z poważaniem,

Rozczarowanie

Kupiłam odkurzacz akumulatorowySWEEPO i jest niesprawny....silniczek o coś trze albo sam się wyłącza albo nie można go włączyć.Chcę go zwrócić i otrzymać zwrot kosztów, ale na maila nikt nie odpowiada i adresu zwrotnego też nie ma.Proszę podać mi na jaki adres mam odesłać przedmiot.

19 marca 2026

Odpowiedź od Homeandmarker

Niestety, na podstawie tego, co napisałeś/aś, nie jesteśmy w stanie określić, co jest nie tak z naszymi produktami. Chętnie pomożemy, ale musisz podać nam więcej szczegółów. Skontaktuj się z nami mailowo pod adresem podanym na naszej stronie. Nasz zespół obsługi klienta chętnie Ci pomoże. Po wysłaniu wiadomości e-mail natychmiast otrzymasz automatyczną odpowiedź, na którą musisz odpowiedzieć, aby skontaktować się z naszym działem obsługi klienta.

Z poważaniem,

Towar odpowiada ofercie,

Towar odpowiada ofercie,

19 marca 2026

Zespół Homeandmarker

Szybka wysyłka, towar spełnia oczekiwania,zamówiłam torby do pakowania odzieży i cała zimówka spakowana 🤩🤩🤩

14 marca 2026

Odpowiedź od Homeandmarker

Dziękujemy za pozytywną opinię.

Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło zgodnie z Pana oczekiwaniami.

Życzymy wszystkiego najlepszego,
Zespół homeandmarker