Banner for Saxo Group - Saxo Belgium

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Italiëlei 124, Bus 101, 2000 Antwerpen, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mme Roxane m'a super bien écouté, avec beaucoup de compréhension, de sourire. Mr Dimitri est patient avec moi. Il prend le temps d’expliquer, effectivement, c’était mon mari qui gérait saxo. Je co... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I made a panic call to the customer support at Saxo. Pranav made sure that I clamed down first. I explained the issue and he explained me what they would do and what should I expect in the coming mome... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa inwestycyjna
  2. Bank inwestycyjny

Napisane przez firmę

Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us

What do we offer?

Napisane przez firmę

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1349

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Mijn vraag werd duidelijk beantwoord

Mijn vraag werd duidelijk beantwoord, nu afwachten of het vervolg op mijn vraag ook vlot verloopt

8 kwietnia 2025

Geachte Mevrouw Beuckels,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij zijn blij te horen dat uw vraag duidelijk is beantwoord. Bij Saxo Bank streven wij ernaar om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en wij hopen dat het vervolg op uw vraag naar tevredenheid zal verlopen.

Mocht u in de tussentijd nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Wij waarderen uw geduld en vertrouwen in ons.

Oceniono na 5 z 5

De mevrouw aan de telefoon was erg…

De mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam. Er werden ook duidelijke afspraken gemaakt rond de verdere oplossing betreffende een technisch probleem. Opnieuw hartelijk dank. PAUL VAN ROMPAY

8 kwietnia 2025

Geachte heer Van Rompay,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn verheugd te horen dat uw ervaring met onze telefonische ondersteuning naar tevredenheid is verlopen. Het is fijn om te weten dat onze collega u vriendelijk en behulpzaam te woord heeft gestaan en dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt voor de verdere oplossing van het technische probleem.

Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden.

Oceniono na 2 z 5

Ok tant que vous n'avez pas besoin d'eux ... Support inexistant.

Compte bloqué pour des informations manquantes mais envoyées depuis 5 jours... C'est juste qu'ils ont du retard de traitement. Donc compte bloqué et non-déblocable malgré 2 appels téléphoniques... Impossible de parler avec quelqu'un d'autres qu'un standardiste.

Mauvais choix.

Evitez d'y investir.

3 kwietnia 2025

Bonjour,
Je comprends parfaitement votre frustration face aux délais. Je tiens à vous assurer que ces délais sont dus à des mesures de conformité strictes que nous devons suivre. En effet, nous mettons en œuvre des procédures rigoureuses dans le cadre de la lutte contre le blanchiment d'argent et le financement du terrorisme. Ces mesures sont essentielles pour garantir la sécurité et l'intégrité de nos services, ainsi que pour respecter les réglementations internationales.

Nous faisons tout notre possible pour traiter votre demande dans les plus brefs délais tout en respectant ces exigences légales. Votre compréhension et votre coopération sont grandement appréciées.

N'hésitez pas à nous contacter si vous avez d'autres questions ou préoccupations.

Cordialement,

Victor, Saxo Banque

Triestig bedrijf

Dit bedrijf krijgt niets geregeld, zelfs niet voor vaste klanten zoals mij. Heb een uur vragenlijsten zitten invullen op de website samen met mijn partner om een gezamenlijke rekening te openen. Als de aanvraag dan eindelijk ingediend is, krijgen we nadien nog een e-mail met 35 (!) random vragen. Vragen die niet alleen naast de kwestie zijn, maar die je bovendien reeds hebt beantwoord op hun website. Als je dan belt, mag je eerst een halfuur naar muziek luisteren eer er iemand opneemt. Deze persoon zegt dan doodleuk dat een rekening openen 6 weken duurt en dat elke vraag beantwoord moet worden via mail. Dramatische bedrijfsvoering! Ben dan naar Bolero gegaan en daar duurde het welgeteld 5 minuten.

2 kwietnia 2025

Geachte Heer,

Het spijt ons te horen over uw teleurstellende ervaring met het openen van een gezamenlijke rekening bij ons. De vragenlijst is een noodzakelijk onderdeel van ons proces om ervoor te zorgen dat u kunt handelen in bepaalde instrumenten. We bieden onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Indien u vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)3 500 52 11 (BE) of +31 020 225 5900 (NL).

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk dame met aangename stem

Stap per stap voort geholpen om voorbeurs te kunnen verkopen en daar flink mee verdient.De dame had ook een vriendelijke aangename stem

2 kwietnia 2025

Geachte Heer van Dorst,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn verheugd te horen dat u stap voor stap bent voortgeholpen en succesvol heeft kunnen handelen voorbeurs. Het doet ons plezier dat u een aangename ervaring heeft gehad met onze medewerker, en dat haar vriendelijke en aangename stem heeft bijgedragen aan uw tevredenheid.

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zijn blij dat wij u op deze manier hebben kunnen ondersteunen. Mocht u in de toekomst verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Top service!

Dear CB uit R

Thank you for taking the time to review our service! We are so happy to hear that you find it Top level, which we always aspire to.

If you ever find yourself in need of assistance or have questions, don't hesitate to contact us.

Best regards
Henrik, Saxo Bank

Niet helpen

Niet helpen, inefficiënt, elkaar tegen spreken. 10 dagen verder nog steeds niet geholpen uit wanhoopsdaad naar hun fysiek kantoor gestapt, wat blijkt nu, gewoon gesloten (niemand aanwezig) op een gewone werkdag!

Geachte Heer Van Limbergen,

Wij betreuren het ten zeerste te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar verwachting is verlopen. Het is absoluut niet onze bedoeling dat u zich inefficiënt geholpen voelt of dat er sprake is van tegenstrijdige informatie.

Wij willen graag de gelegenheid aangrijpen om dit recht te zetten en u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij uw situatie kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen bieden. Ons team staat klaar om u te helpen en uw zorgen weg te nemen. U kunt specifiek naar mij: Hande, vragen om u verder te helpen.

Wij waarderen uw geduld en hopen uw vertrouwen in ons te kunnen herstellen.

Zeer geduldig en behulpzaam

Zeer geduldig en behulpzaam. Vriendelijk

Geachte heer Volders,

Hartelijk dank voor uw lovende review! We zijn verheugd te horen dat u onze service als geduldig, behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

SaxoBank

Oceniono na 5 z 5

Niet lang moeten wachten+ vlot geholpen

Niet lang moeten wachten.
Vlot en duidelijk geholpen

27 marca 2025

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u snel en duidelijk bent geholpen. Uw feedback is zeer waardevol voor ons en motiveert ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

SOLLEN MET KLANTEN DEEL TWEE

ik ben reeds twee maanden onterecht geblokkeerd omdat men mij binnen het jaar TWEEMAAL dezelfde documentatie vraagt ivm. met NN groep die ik reeds in maart 2024 aan Saxo bezorgde en dit dossier werd door Mevr. Aden Ahmed goedgekeurd en afgesloten.

in DECEMBER 2024 vraagt men mij nogmaals dezelfde documenten van NN groep over te maken,
ik heb hierop in januari 2025 geantwoord dat deze documenten zich bevinden in Antwerpen bij SAXO ,
hierop blokkeren ze mijn rekening.
dit is STRAFBAAR en dat snappen ze daar niet.

op 7 maart hebben ze waarschijnlijk hun fout ingezien en vragen ze nu naar belastingsbrieven en rekeninguitrreksels, dus de Saxo grapjassen gaan gewoon verder met pesten.
ik hen de klantenservice gecontacteerd op 14 maart dat ik deze informatie enkel wil verstrekken als de beperking op mijn rekening wordt opgeheven, aangezien de beperking stoelt op opvragen van informatie van NN groep die ik al eerder heb verschaft.
Mijn vraag om de blokkering
op te heffen werd geweigerd wat mij nu dwingt om juridische stappen te nemen.
Mijn punt is dat mijn rekening ten onrechte werd beperkt en ik de informatie van 7 maart enkel wil verstrekken met een gedeblokkeerde rekening.
EEN KLANT HEEFT PLICHTEN MAAR OOK RECHTEN.
aan toekomstige beleggers heb ik een belangrijke boodschap, beleg enkel bij brokers met klantenrespect.

20 marca 2025

Geachte van Renterghem,

Dank u voor uw review en het delen van uw ervaring. Wij begrijpen dat u zich gefrustreerd voelt door de situatie en willen u graag verder helpen.

Op 24 maart hebben wij inhoudelijk gereageerd binnen de case op uw naam. Indien er na die reactie nog onduidelijkheden zijn, verzoeken wij u vriendelijk om dit als reactie op dat bericht te laten weten. Wij willen er zeker van zijn dat alle vragen en zorgen die u heeft, worden behandeld.

Wij streven ernaar om alle klanten op een respectvolle en rechtvaardige manier te behandelen en willen uw situatie zo snel mogelijk oplossen. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Mocht u verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 5 z 5

Het probleem werd in een snel tempo…

Het probleem werd in een snel tempo opgelost

17 marca 2025

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te horen dat uw probleem snel is opgelost.

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Er wa…s nagenoeg geen wachttijd om

Er was nagenoeg geen wachttijd om telefonische hulp te bekomen.

13 marca 2025

Beste heer Waes,

Bedankt voor uw review, we waarderen je feedback en zijn blij te horen dat de wachttijd kort was.

Mocht u in de toekomst nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Jaaropgave wordt niet gegeven

Jaaropgave wordt niet gegeven.
Zeggen dat dit niet hun verantwoordelijkheid is en daar niet hoeven aan te voeldoen. Zo snel mogelijk weg.
IS GEEN BANK DIE OM HUN KLANTEN GEEFT

Antwoord van Saxo is niet waar om gevraagd wordt. Gewoon jaaropgave geen dividenten report. Misschien zijn er mensen die gewoon belasting moeten betalen in een ander land.

In het menu staat gewoon dutch tax report. Is dit dan voor de sier?

12 marca 2025

Geachte Heer Marcel,

Indien u een Belgische rekening heeft, willen wij u erop wijzen dat alleen het portefeuillerapport en het dividendrapport beschikbaar zijn om te downloaden via ons platform. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan staan wij u graag telefonisch te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)3 500 52 11 (BE) of +31 020 225 5900 (NL).

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke en vriendelijke uitleg op de…

Duidelijke en vriendelijke uitleg op de gestelde vragen.
Telefonische wachttijd kon beter, maar heb ik ook bij andere helpdesken al veel langer geweten.

11 marca 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw positieve opmerkingen over de duidelijke en vriendelijke uitleg die u heeft ontvangen. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw erkenning van onze inspanningen.

Wij begrijpen dat de telefonische wachttijd soms langer kan zijn dan gewenst, en wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze service om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Wij waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke service met kennis van…

Vriendelijke service met kennis van zaken.

10 marca 2025

Geachte Heer/Mevrouw Vanhaverbeke,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw positieve opmerking. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw erkenning van onze inspanningen.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke persoon en direct verder…

Vriendelijke persoon en direct verder geholpen. Hoog kwalitatief!!!

3 marca 2025

Geachte Heer Vanhelden

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn verheugd te horen dat u onze service als zeer vriendelijk en adequaat heeft ervaren. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en uw woorden zijn een bevestiging van ons harde werk.

Mocht u in de toekomst verdere vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw steun.

Nuchter

Nuchter, zakelijk, klantvriendelijk, afcheckend of vraag goed begrepen werd, direct deliverablend ... een uitzonderlijke goede medewerker die Joris!

Zal ik maar 1x melden.
Grts

26 lutego 2025

Geachte Heer Aandelen,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat Joris u snel en adequaat heeft kunnen helpen met uw vraag over de veiligheid van uw account. We streven ernaar om onze klanten altijd op een efficiënte en klantvriendelijke manier van dienst te zijn.

Kunt u bevestigen of uw vraag volledig is beantwoord en of er nog andere zaken zijn waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Uw tevredenheid is voor ons van groot belang.

Hande

Oceniono na 5 z 5

Vraag gesteld over veiligheid account

Vraag gesteld over veiligheid account. Binnen de 5 minuten iemand aan de lijn die me perfect geholpen heeft.

25 lutego 2025

Geachte Heer Ivan M,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zijn verheugd te horen dat u snel en naar tevredenheid bent geholpen met uw vraag over de veiligheid van uw account. Het is ons streven om u altijd de best mogelijke service te bieden, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Hande

Oceniono na 5 z 5

Ruben heeft me goed verder geholpen

Ruben heeft me goed verder geholpen. De vorige chat was abrupt afgesloten met een collega maar Ruben was heel behulpzaam om me meteen verder te helpen met mijn vragen

20 lutego 2025

Geachte mevrouw Lauwers,

Dank u wel voor uw feedback. Het is geweldig om te horen dat Ruben u goed heeft kunnen assisteren en uw vragen naar tevredenheid heeft beantwoord. Onze excuses voor de eerdere ongemak bij de onderbreking van de chat. We zetten ons in om onze klanten steeds de best mogelijke service te bieden. Als u in de toekomst nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Oceniono na 5 z 5

Top service en altijd goeie hulp al…

Top service en altijd goeie hulp al gehad.

Heel praktisch platform. Ik ben fan.

5 lutego 2025

Geachte Heer Beheydt,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service en de hulp die u heeft ontvangen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we streven ernaar om u altijd de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej