Banner for Saxo Group - Saxo Belgium

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Italiëlei 124, Bus 101, 2000 Antwerpen, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Mr Dimitri est patient avec moi. Il prend le temps d’expliquer, effectivement c’était mon mari qui gérait saxo. Je commence mon apprentissage 😅 Cependant, malgré la bonne volonté de cette personne,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke man, deed erg zijn best ook al stond mijn bericht in het Nederlands. Probleem ligt bij Saxo, het duurt maanden vooraleer je een antwoord krijgt (als je al een antwoord krijgt). Callcenter... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Schandalig. Ik probeer al verschillende malen telefonisch contact op te nemen met Saxo bank omdat ik niet kan inloggen. Al drie maal meer dan een uur geprobeerd binnen te geraken, uiteindelijk dan m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I made a panic call to the customer support at Saxo. Pranav made sure that I clamed down first. I explained the issue and he explained me what they would do and what should I expect in the coming mome... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa inwestycyjna
  2. Bank inwestycyjny

Napisane przez firmę

Met meer dan 850.000 klanten wereldwijd en 30 jaar beleggingservaring vindt u in Saxo Bank dé partner voor uw beleggingsavontuur. Of u nu zelf wilt beleggen of uw geld wilt laten beleggen, met Saxo Bank gaat er letterlijk een wereld aan beleggingsmogelijkheden voor u open. Zit u met een vraag? Ons team is gek op beleggen en getraind om u te helpen. Zie hier hoe u contact met ons opneemt: https://www.home.saxo/nl-be/contact-us --- Avec plus de 850 000 clients dans le monde et 30 ans d'expérience en matière d'investissement, Saxo Bank est le partenaire de votre aventure d'investissement. Que vous souhaitiez investir vous-même ou faire gérer vos actifs, Saxo Bank vous ouvre littéralement un monde de possibilités d'investissement. Vous avez une question ? Notre équipe adore investir et est formée pour vous aider. Pour savoir comment nous contacter, cliquez ici : https://www.home.saxo/fr-be/contact-us

What do we offer?

Napisane przez firmę

Award-winning trading platforms
To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
Find every product you want to trade
Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
Get inspired to trade and invest
Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
Our Story
Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1348

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

rekening reeds lang geblokkeerd!!!

Hier hetzelfde probleem als wat ik al zo vaak lees: rekening al geruime tijd geblokkeerd ondanks het tijdig inleveren van meer dan alle benodigde documenten. Ondertussen hebben ze me reeds de hemd van het lijf gevraagd, met telkens een lange behandelperiode tussen en nog steeds is mijn rekening geblokkeerd. Sinds ik nu lees dat dit blijkbaar de gangbare procedure is, overweeg ik serieus om met de rest van mijn geld naar een andere broker te gaan.

28 października 2025

Geachte mevrouw Smet,

Wij willen u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden met betrekking tot de blokkering van uw rekening. Dit heeft te maken met onze verplichting om te voldoen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft) en de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Uw situatie is inmiddels geëscaleerd naar de betreffende afdeling, en we doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Indien er nog aanvullende vragen zijn of zodra alle documenten zijn goedgekeurd, zullen wij u hierover onmiddellijk informeren. Wij vragen om uw geduld en verzekeren u dat uw zaak onze hoogste prioriteit heeft.

Onze intentie is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, en we waarderen uw medewerking in dit proces. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 2 z 5

Ik zal beginnen wat er goed is...

Ik zal beginnen wat er goed is, dit is het snelst gedaan. Het is een mooi en duidelijk platform en intuïtief om in te handelen. Maar... ik heb er 2 rekeningen waarvan ik van één rekening vroeg om mijn echtgenote toegang te geven op die rekening. Tot dusver geen probleem. Gezien alles goed liep heb ik een groter deel van mijn spaargeld overgeschreven op onze gezamelijke rekening zodat ik als 'SILVER' klant getaxeerd werd, en toen begon de lijdensweg. Ik begrijp dat ze de Belgische wetgeving moeten volgen en dat je moet bewijzen waar dit geld vandaan komt. dat je 44 jaar gewerkt en gespaard hebt is niet voldoende. Telkens opnieuw kreeg ik de vraag om mijn rekening bij te werken, soms zonder vraag. Ook mijn vrouw werd gevraagd haar 'onze' rekening bij te werken, ondanks dat wij onder hetzelfde dak wonen??? Na dagenlang opzoekingswerk en 10 tallen telefoontjes had ik er genoeg van en zei dat ik alles zou afsluiten, wat ook de bedoeling was. Nu, tijdens het schrijven van dit artikel, krijg ik de melding dat alles in orde is.
EINDELIJK!! Dus beste lezer, als je een storting doet met vijf nullen weet dan dat je riskeert in hetzelfde straatje terecht te komen.

Dit is echt om gek van te worden. als reactie op deze review schrijft saxo vandaag 28/10 dat ze zich excuseren en dat de rekening terug actief is.... bij het openen van mijn rekening is ze terug geblokkeerd en vragen ze mij terug dezelfde info, nu voor de derde keer. Administratief is het er een puinhoop.

24 października 2025

Beste heer,

We hopen dat dit bericht u goed bereikt. We willen u graag informeren dat uw rekening bij Saxo NL nu actief en operationeel is. We bieden onze verontschuldigingen aan voor het ongemak dat u tijdens dit proces heeft ervaren, en we zijn verheugd te melden dat de problemen met succes zijn opgelost.

In het kader van onze verplichting om te voldoen aan de Belgische regelgeving en internationale normen, voeren wij grondige controles uit van de herkomst van fondsen voor alle rekeninghouders. Dit proces is essentieel voor het handhaven van de integriteit en veiligheid van onze diensten.

We stellen uw geduld en medewerking bij het verstrekken van de noodzakelijke documenten zeer op prijs. Ons team streeft er voortdurend naar om de best mogelijke service te bieden en we zetten ons in om eventuele toekomstige zorgen snel en efficiënt aan te pakken.

Dank u voor het kiezen van Saxo NL. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam.

Shared account issues

I experience the same story as mr dries van den Brande with the shared account. Till now i haven’t received any usefull response. I takes allready 1 month. I’m losing my patience and confidence for this “great” product/service.

1 października 2025

Service-clients inexistant

J'ai posé une question par messagerie interne il y a plusieurs semaines, et je n'ai pas encore reçu de réponse. Il semble que le service-client soit réduit au minimum. Que se passera-t'il si un jour j'ai un problème urgent ou complexe à résoudre ? Je crains qu'il n'y aura personne pour m'aider. C'est bien dommage, j'ai un gros compte à transférer et plusieurs appartements à vendre, donc un gros budget. Je n'irai pas placer cette somme sur une plateforme purement informatique. Je n'ai plus du tout confiance !

20 października 2025

Bonjour Christian,

Nous vous remercions pour votre message et sommes sincèrement désolés d’apprendre que votre expérience avec notre service n’a pas été satisfaisante.

Chez Saxo Banque, nous accordons une grande importance à la qualité de notre relation client, et nous regrettons profondément que vous n’ayez pas reçu de réponse à votre demande envoyée via la messagerie interne. Ce type de situation ne reflète pas le niveau de service que nous nous efforçons de garantir.

Nous comprenons parfaitement vos inquiétudes, notamment en ce qui concerne la gestion de situations urgentes ou complexes. Soyez assuré que notre équipe est pleinement mobilisée pour accompagner nos clients dans leurs démarches, et nous prenons votre retour très au sérieux.

Nous vous encourageons à contacter directement notre service client par téléphone afin de signaler l’urgence de votre demande. Cela permettra à nos conseillers de prioriser le traitement et de vous apporter une assistance rapide et adaptée.

Par ailleurs, si vous êtes disposé à nous fournir plus de détails en privé, nous serions ravis d’examiner votre dossier, de vérifier l’état de chaque requête ouverte et de vous proposer une solution dans les meilleurs délais.

Nous espérons sincèrement avoir l’opportunité de rétablir votre confiance et de vous démontrer notre engagement envers nos clients.

Jeniffer - Service Client Saxo Banque

Oceniono na 1 z 5

Bij de vraag voor het bijwerken van de…

Bij de vraag voor het bijwerken van de rekening gegevens is dit een theaterstuk geweest van 2 maand .
Ettelijke keren naar klantendienst moeten telefoneren zonder oplossingen.
Uiteindelijk na 2 maand is dit in orde gekomen met een zeer omslachtige procedure.
Saxobank nooit meer ! ! ! !

20 października 2025

Geachte Heer Bart,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We begrijpen dat de lange duur van de procedure om uw rekeninggegevens bij te werken zeer frustrerend waren.

Bij het updaten van rekeninggegevens kunnen verschillende stappen en controles vereist zijn vanwege wettelijke vereisten en interne beleidsmaatregelen. Deze zijn bedoeld om de integriteit van uw account te beschermen en te voldoen aan de regelgeving binnen de financiële dienstverlening. Dit zorgt ervoor dat alle wijzigingen grondig worden gecontroleerd op juistheid en veiligheid, wat helaas tijd kan kosten.

We betreuren het dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed en werken voortdurend aan het verbeteren van onze klantenservice en procedures. Uw feedback is van grote waarde en zal worden gebruikt om onze processen verder te optimaliseren.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, staan wij klaar om u verder te helpen.

Oceniono na 1 z 5

Blokkeren u rekening omdat ze zelf…

Blokkeren u rekening omdat ze zelf onbekwaam zijn om binnen 5 dagen te kunnen reageren.
Stellen constant bijkomende vragen zonder blijkbaar de antwoorden te lezen op hun vorige vragen.
Kortom geen aanrader goedkoop is in dit geval echt duurkoop.
Op beleggingsfora loopt het momenteel vol van mensen met dezelfde klachten en frustraties.
Dus wees gewaarschuwd !

16 października 2025

Geachte heer Stefan,

Bedankt voor uw bericht. Wij waarderen uw feedback en betreuren het dat onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Uw opmerkingen over ons reactievermogen en herhaalde vragen zijn belangrijk voor ons, en wij streven ernaar om deze problemen op te lossen. Indien u verdere problemen ondervindt, kunt u ons bereiken via +32 (0)3 500 52 11 (BE) of +31 020 225 5900 (NL). We helpen u graag snel verder.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen uw vertrouwen in ons te herstellen.

Slechte ervaring

Bericht gekregen dat rekeninggegevens moeten worden bijgewerkt, anders worden de mogelijkheden bij Saxo beperkt. Blijkt bij inloggen dat er niets bijgewerkt kan worden. Maar toch wordt de rekening geblokkeerd. Gebeld om dit zo spoedig mogelijk te herstellen; Kan niet, want er zijn zoveel klanten met deze problemen. Saxo beslist dus, wanneer je wat met je geld mag doen. Klant is koning: vergeet dat maar bij Saxo.

6 października 2025

Geachte Heer Chris,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u een verzoek heeft ontvangen om uw rekeninggegevens bij te werken en dat uw rekening geblokkeerd is geraakt zonder dat u de mogelijkheid had om de gegevens aan te passen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor onze klanten willen creëren.

Het is zeker niet de bedoeling dat uw toegang tot uw rekening beperkt wordt zonder een duidelijke, werkbare oplossing. We verzoeken u daarom vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen, zodat we dit kunnen verhelpen.

Indien u problemen ondervindt bij het bijwerken van uw gegevens, kunt u een supportticket indienen via ons platform. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op: https://www.help.saxo/hc/nl/articles/360001255683-Hoe-neem-ik-contact-op-met-de-klantenservice

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Ons klantenserviceteam is elke werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur, en we zetten ons in om uw situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, Duidelijke uitleg op mijn vraag.

26 września 2025

Geachte Mevrouw/Heer De Pauw,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Indien u verder vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met ons.

Met vriendelijke groeten,
Hande Sencan

Oceniono na 4 z 5

Vandaag 23/09 heb ik een persoon aan de…

Vandaag 23/09 heb ik een persoon aan de lijn gehad ivm een overboeking van gelden op mijn rekening.
Dit is reeds van juni aan de gang en werd nu denk ik wel correct geholpen. Nu nog de gelden ontvangen.

Waarvoor dank

23 września 2025

Geachte Heer Peter,

Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen dat de kwestie al enige tijd aan de gang is, en we zijn blij te horen dat u nu denkt goed geholpen te zijn. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de overboeking zo snel mogelijk afgerond wordt.

Mocht u nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 1 z 5

Unfriendly and poor customer service

I almost never leave reviews, only when I truly want to inform others.

Saxo bank’s app is doing what is should be doing. Cost are low and that is great.

However, you feel it in their customer service. They are slow to respond, unfriendly and not helpful. It took 1,5 months to open a shared account because of bugs in their communcation flows. I had to try in 3 different ways to find someone who was willing to resolve the problem and even then I had to use an unfriendly tone of voice to move them into action.

The people managing the chat, are equally unhelpful and frankly rude.

1 września 2025

Dear Van den Brande,

Thank you for taking the time to share your experience with Saxo Bank.

Your feedback regarding the slow response times and the lack of helpfulness from our team is concerning to us. We strive to provide excellent support, and clearly, we fell short in your case, taking 1.5 months to resolve issues with opening a shared account. The technical glitches and difficulties you experienced in communication are certainly not the experience we aim to deliver.

We understand how frustrating it must have been to navigate these issues, and we sincerely apologize for any inconvenience this has caused. We are committed to improving our communication and service based on your feedback and assure you that we will be addressing these concerns.

If you have any further issues or inquiries, please do not hesitate to contact us. We are here to assist you and hope to restore your confidence in our services.

Best regards,

Oceniono na 3 z 5

réactivité à étudier documents fournis

réactivité à étudier documents fournis
4ème fois que j'appelle pour demander une explication à la limitation de mon compte.
Tous les documents demandés ont été fournis après trois demandes de compléments. Cela fait maintenant trois semaines que mon compte est limité et que je ne peux plus rien acheté, résultat je vois quotidiennement les sommes que je perds ayant les mains liées et ne pouvant plus rien acheté avec mes deniers sur mes différentes positions. Un peu scandaleux quand même, faut il réellement Trois semaines pour analyser une telle situation.

18 września 2025

Bonjour Monsieur Hemelsoet,

Je vous remercie pour votre message et je comprends parfaitement votre frustration face à cette situation.
Je tiens tout d’abord à vous présenter nos excuses pour le délai de traitement prolongé et le manque de réactivité perçu.
Soyez assuré(e) que nous mettons tout en œuvre pour débloquer votre situation au plus vite.
Nous comprenons l’impact que cela peut avoir sur vos investissements et nous vous remercions pour votre patience. Vous serez recontacté(e) dès qu’une mise à jour sera disponible.

N’hésitez pas à revenir vers moi directement si vous avez d’autres questions ou besoins d’ici là.

Oceniono na 5 z 5

Ik werd vlot verder geholpen bij SAXO

Ik werd vlot verder geholpen bij SAXO. De telefoon werd snel opgenomen en ze konden het probleem snel verhelpen. Uitstekende service!

9 września 2025

Beste Kevin,

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het doet ons deugd om te horen dat u snel en efficiënt bent geholpen door ons team.

Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Saxobank

Oceniono na 5 z 5

snelle oplossing voor het probleem

5 września 2025

Beste heer De Schepper,

Dank u wel voor uw fijne review! We zijn zeer verheugd te horen dat we snel een oplossing konden bieden. Uw tevredenheid is ons hoogste doel.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Saxobank

Extrême prudence

Un problème sérieux est survenu. Du jour au lendemain, il m’a été impossible d’effectuer des dépôts sur mon compte, et plusieurs semaines se sont écoulées sans que le problème ne soit résolu. J’ai été dans l’impossibilité d’acheter ou de vendre des actions, car mon compte a été gelé.

Pourtant, j’avais soumis tous les documents demandés. Il s’est avéré par la suite que cette situation était due à une erreur de leur part. Malgré cela, le gel de mon compte n’a pas été levé, ce qui m’a causé de lourdes conséquences.

Je recommande donc d’agir avec une extrême prudence si vous envisagez d’utiliser leurs services.

2 sierpnia 2025

Cher Monsieur Lincoln,

Nous sommes désolés d’apprendre les difficultés que vous avez rencontrées avec votre compte chez Saxo. Ce type de situation ne reflète pas le niveau de service que nous nous efforçons de fournir à nos clients.

Nous comprenons l’impact que le gel de votre compte a pu avoir sur vos opérations, et nous vous présentons nos excuses pour les désagréments causés. Si une erreur de notre part a été identifiée, nous devons nous assurer qu’elle soit corrigée rapidement et que vous soyez informé de manière transparente.

Afin de pouvoir examiner votre dossier en détail et vous apporter une solution adaptée, nous vous invite à nous transmettre votre numéro de compte ou à contacter notre service client via le canal sécurisé de votre espace personnel. Nous traiterons votre demande en priorité.

Votre retour est précieux et nous aide à améliorer continuellement nos services. Soyez assuré que nous prenons votre situation très au sérieux.

Service Client – Saxo Banque

Vlugge reactie

Ik heb nog vrij vlug mijn vraag aan Saxo om een Etf toe te voegen aan AutoInvest bevestigd gekregen zodat ik kan starten met mijn beleggingen en met de geprefereerde Etf's.

18 lipca 2025

Geachte Heer MArc,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wat fijn om te horen dat uw verzoek om een ETF toe te voegen aan AutoInvest zo snel is bevestigd.

We zijn blij dat u nu kunt starten met uw beleggingen en gebruik kunt maken van uw geprefereerde ETF’s. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel succes met uw beleggingen en nogmaals dank voor uw vertrouwen.

Hande,

Saxo ChatBot

Par défaut le chatBot ne comprend pas du tout ma demande et mon problème. Heureusement passage in fine à un humain intelligent, qui résoud mon problème assez rapidement.

11 lipca 2025

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour.

Nous sommes heureux de savoir qu’un membre de notre équipe a pu prendre le relais et résoudre votre problème efficacement. Nous travaillons continuellement à améliorer notre assistant virtuel pour qu’il comprenne mieux vos besoins dès le départ.

N’hésitez pas à nous faire part de toute autre remarque ou suggestion — votre avis est précieux pour nous aider à progresser.

Ik heb het niet gevolgd

3 lipca 2025

Geachte mevrouw Boden,

Bedankt voor uw review. Wij willen u graag helpen om uw ervaring te verbeteren, maar op dit moment weten we nog niet de reden waarom u deze review heeft geschreven.

We hebben zojuist geprobeerd u telefonisch te bereiken om u verder te assisteren, maar helaas zonder succes. Daarom hebben wij u een bericht gestuurd via het platform.

Indien wij u ergens mee kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk te reageren op het bericht dat u in het platform van ons heeft ontvangen.

SaxoBank

Oceniono na 5 z 5

Interlocutrice agréable, posée et efficace

Interlocutrice agréable et posée.
Analyse directement le problème et identifie l’anomalie de la transaction.
Me guide avec précision pour remédier au problème.

18 czerwca 2025

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre message !
Je suis ravi(e) que notre collaboratrice ait su vous accompagner avec clarté et efficacité. Votre retour souligne l’importance d’une écoute attentive et d’un diagnostic précis, et nous ne manquerons pas de le partager avec elle.

Nous restons à votre entière disposition pour toute autre demande.

Pierre

top ondersteuning

Kalu was zeer professioneeel, geduldig en behulpzaam
absolute top voor moeilijke vragen

17 czerwca 2025

Geachte heer/mevrouw Ruelens,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over onze colleg. Wat fijn om te horen dat u zijn ondersteuning als professioneel, geduldig en behulpzaam heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej