Nadat verzending later was dan verwacht en verkeerde kleur van het product geleverd werd, werd dit uitermate klantvriendelijk opgelost. Ik heb daarom vol vertrouwen nogmaals besteld bij Home Heaven!
Reakcja na opinię
Hele goede service! Na een een retouropdracht wat niet helemaal liep zoals het hoort, echt een een mooie korting gekregen waardoor ik een andere tafel heb besteld. Onwijs blij mee super bedankt!
Reakcja na opinię
Home Heaven (voorheen HeyHeaven) creëert moderne salontafels die rust, sfeer en stijl brengen in huis. Wat begon als HeyHeaven is uitgegroeid tot Home Heaven — dezelfde passie voor interieur, maar met een naam die beter past bij waar wij voor staan: van een huis een thuis maken. Wij zijn gespecialiseerd in moderne salontafels met marmerlook, warme houttinten en minimalistische Scandinavische designs. Van compacte ovale tafels tot luxe sets van twee: onze collecties combineren uitstraling, gebruiksgemak en betaalbaarheid. Bij Home Heaven geloven we dat meubels meer moeten doen dan alleen een ruimte vullen. Een goede tafel brengt mensen samen. Voor een rustige ochtend met koffie, een gezellige avond met vrienden of simpelweg een woonkamer die warmte uitstraalt. Daarom focussen wij ons op: • Tijdloze en moderne ontwerpen • Eenvoudige montage • Betaalbare luxe • Snelle en persoonlijke klantenservice Of u ons nu kent via bol.com, Amazon of onze eigen webshop — ons doel blijft hetzelfde: stijlvolle meubels aanbieden waarmee iedereen een warm en modern thuis kan creëren. Home Heaven — stijlvol wonen, eenvoudig gemaakt.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik heb daarom vol vertrouwen nogmaals besteld bij Home Heaven!

Odpowiedź od Home Heaven
Wat een top bedrijf!! Ik had lampen besteld, bij levering bleken er helaas gebreken aan de lamp te zijn (door transport), ik heb per mail contact opgenomen en kreeg snel een reactie van martijn. Hij heeft alles super goed opgelost, wat een service!! Ik ben helemaal tevreden en zou hier zeker weer kopen! Topbedrijf, waar vind je die tegenwoordig nog?!

Odpowiedź od Home Heaven
Mooie lamp! Kan er niets verkeerd over Zeggen. Snelle levering en goed ingepakt. Op dat gebied alles in orde. De onderdelen voor de kabels op aan te sluiten kloppen echter niet.... Uiteindelijk nog naar de winkel kunnen gaan om het juiste te kopen. Zeer jammer dit.

Odpowiedź od Home Heaven
Vlug gestuurd was binnen paar dagen binnen
En product was goed ben zeer tevreden

Odpowiedź od Home Heaven
Top service! Er ging iets niet helemaal goed maar is super snel en goed opgelost. Houden klanten hoog in het vaandel! 👍👍👍

Odpowiedź od Home Heaven
netjes en snel geleverd wat ik iets minder vind is dat er geen kroonsteentjes bij zitten om de snoeren bij elkaar te verbinden te veel bouwpakket

Odpowiedź od Home Heaven
Heel goed geholpen en snelle feedback op al mijn vragen.

Odpowiedź od Home Heaven
Wauw wat een fantastische service, Hele beleefde, respectvolle en lieve mensen. Ik was mijn huisnummer vergeten in te voeren. Er werd onwijs goed mee gedacht en kwam mijn kado voor mijn broer alsnog ol tijd aan voor zijn verjaardag. Na het sturen van een foto van het resultaat werd netjes toestemming gevraagd deze te delen. Dankjewel voor de goede service.
Vriendelijke mensen en oprecht , je moet alleen wel zelf overal achteraan bellen !
Ontving eerst helaas de verkeerde. Mijn vader dus voor niks 20 min heen en 20 min terug gereden. Daarna heel snel de juiste ontvangen en hij staat super mooi in mijn huisje! Dankjewel voor de goede hulp
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.