Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Avoid Hombli at all costs. I have purchased several of their products, and they are consistently unreliable. It's low-quality hardware. So far, two batteries have failed due to weather conditions. Add... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

De hombli zelfreinigende kattenbak heb ik sinds december. Deze bevalt goed en scheelt een hoop voor mijn rug. Het is makkelijk te bedienen en ideaal met de app erbij. Na wat problemen de afgelopen wek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hombli heeft een uitstekende klantservice, die snel reageert. Ze denken goed met je mee, en als de oplossing niet direct voorhanden is helpen ze met het vinden van workarounds.

Oceniono na 5 z 5

Ich habe seit letztem Jahr den Smart Christmas Tree und bin sehr zufrieden damit. Alles funktioniert einfach und zuverlässig. Ich musste den Service wegen einer Beschädigung kontaktieren und mir wurde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu elektrycznego

Napisane przez firmę

We leven in een roerige wereld. Staan non-stop aan, rennen van hot naar her en de tijd vliegt. Je elke dag ontspannen en goed voelen is een uitdaging. Maar niet onmogelijk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je iedere dag lekker in je vel zit, zonder teveel stress of zorgen aan je hoofd. Een zorgeloos bestaan voor iedereen – dat is ons doel.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Telefonisch goed geholpen

Telefonisch goed geholpen door de klantenservice bij een technisch probleem. Een verademing ten opzichte van de bij anderen gebruikelijke lange wachtrijen of nutteloze chatboxen.

23 stycznia 2026

Producten en klantenservice

Wij gebruiken naar tevredenheid veel producten van Hombli. Toen er recent de Xmas lights kapot waren gegaan na een jaar gebruik heeft het Hombli team kosteloos een vervangend product opgestuurd. Hulde aan de klantenservice!

20 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Hombli lampen ik ben reeds +10 lampen…

Hombli lampen ik ben reeds +10 lampen verder na 1 of 2 maandjes gaan ze omstebeurt kapot.
Kan niet met wifi verbinden en blijven knipperen.
Van hombli krijgen we ook 0 tegemoet hierin eerder dat waarschijnlijk de bedrading niet goed zal zijn aangelegd.

Ik zeg zonde van het geld zo zijn het bijzonder dure lampen🤬

16 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Waardeloos die deurbel Hombli 2

Waardeloos die deurbel Hombli 2. Het probleem dat vaak voorkomt is het wifi netwerk. Dit ligt meestal aan de thuissituatie. Maar nu knippert het blauwe licht en ik volg de instructies maar ik krijg de deurbel niet meer aan de praat. Dit vanwege een wifi uitval. Mijn tip koop een bedrade bel. Is dit niet mogelijk dan geen geld uitgeven aan een zinloos product.

4 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Defecte stekker gratis vervangen na garantieperiode

Onlangs gaf een van onze slimmer stekkers de geest. Enkel nog een flauw blauw lampje aan de schakelknop. Deze stekker was al ruim 2 jaar dagelijks in gebruik en we vroegen aan Hombli wat eraan scheelde.
Ze hebben prompt een nieuw exemplaar opgestuurd alhoewel die van ons buiten garantie was.
Topservice zou ik zeggen

18 grudnia 2025

service

Heb een hombli kerstboom 2 aan geschaft en daar was een sigmend lampjes kapot van krijg zonder probleem een nieuwe deel opgestuurd top
Service

28 grudnia 2025

A Company with fantastic Products

A Company with fantastic Products. A real good Service and Support, uncomplicated and really fast!
All Products we bought working well and that one time we had a problem with the delivery the support Team help us to get our Product right in time!
Thanks

23 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Eindelijk een kerstboom die niet in de knoop raakt

We hebben een kerstboom besteld bij Hombli en daar zijn we blij mee. Eindelijk een kerstboom die niet in de knoop komt omdat het 5 aparte strengen zijn. Bij ons was er een gedeeltelijk stuk (lampjes van verschillende kleuren) maar dat is onmiddellijk vervangen, chapeau! Hij is niet goedkoop, maar elk jaar een nieuwe kerstboom is nog duurder ;-)

16 grudnia 2025

Goede producten en service

- goede producten
- makkelijk te installeren en te bedienen vanaf meerdere telefoons
- goede service. Er kwam een actie net na een bestelling die ik gedaan had en met een nette mail, werd alsnog de actie uitgevoerd. Heel fijn en netjes.

15 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Word snel en duidelijk gecommuniceerd

Word snel en duidelijk gecommuniceerd. Na meerdere contacten, waarbij oplossingen worden aangedragen bleek het helaas om een defect product te zijn binnen 1 jaar. Product word vervangen.

9 grudnia 2025

Waardeloze service

Ik kocht een automatische kattenbak. Op zich tevreden, maar de app blijkt niet goed te combineren met de bak. Klantenservice wil een retour van de bak om deze te repareren of te vervangen. Dat is dan zonder bak zit, lossen ze niet op, maar geven aan dat de retour zsm zal worden behandeld.
Ik weet niet hoe lang ze bij Hombli zonder plee kunnen, maar mijn kat vindt dat minder prettig. Waardeloos voorstel dus. Los het gewoon op een andere degelijke manier op zonder dat ik (en mijn kat) de dupe worden van een ondeugdelijk product waar is voldoende voor betaald heb. Oerslechte service.

3 grudnia 2025
Logo Hombli

Odpowiedź od Hombli

Wat jammer te horen dat uw kattenbak problemen vertoonde. Helaas kan dit bij elk product gebeuren en dat maakt het natuurlijk des te belangrijk om het zo snel mogelijk op te lossen. We proberen zoveel mogelijk problemen op te lossen zonder een retour, ook om het ongemak van uw kat te voorkomen, maar in een klein aantal gevallen kunnen we dit enkel verhelpen door een retour. Uiteraard doen we er alles aan om de retour zo snel mogelijk op te lossen, zodat uw kat niet op een ouderwetse bak zijn behoefte hoeft te doen!

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening. Na toesturen defect onderdeel is dit door Hombli gecontroleerd. Na bevestiging van het defect is een vervangend onderdeel toegezonden.

18 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Produkt geht so, Service schwach.

Habe mir mehrere Smart Switches dieser Firma gekauft. Das einrichten und hinzufügen der Switches funktionierte nur Umständlich, brauchte bei jedem Switch mehrere Versuche bis es endlich geklappt hat.

Dann wollte ich die Switches zu Google Home hinzufügen. Unmöglich! Alles mehrfach nach Anleitung Schritt für Schritt gemacht, ohne Erfolg, die Hombli App bez. das Hombli Konto kann nicht mit Google Home verknüpft werden. Da es jedoch mit anderen Apps/Konten von anderen Smart-Home Geräten problemlos geklappt hat, liegt es für mich klar bei Hombli.

Support habe ich angeschrieben, warte noch Heute auf eine Antwort.

Fazit: Werde nichts mehr von dieser Firma kaufen und werde wohl auch die Smart Switches entsorgen, denn ich brauche die Google Home Steuerung.

14 listopada 2025
Logo Hombli

Odpowiedź od Hombli

Hallo Martin, vielen Dank für Ihre ehrliche Bewertung!
Es tut uns leid, dass Sie Probleme beim Hinzufügen der Schalter zu Ihrem Konto hatten. Dies hängt in der Regel mit den Einstellungen Ihres WLAN-Netzwerks zusammen. Meine Kollegen vom technischen Support helfen Ihnen gerne weiter.
Nachdem Ihr Hombli-Konto zu Google Assistant hinzugefügt wurde, sollte es automatisch alle zu Ihrem Hombli-Konto hinzugefügten Geräte erkennen. Sie müssen sich lediglich Ihr Hombli-Passwort merken.
Wenn Sie bereits eine E-Mail an den Support gesendet haben, sollten Sie innerhalb eines Werktags eine Antwort erhalten!

Oceniono na 3 z 5

De Hombli solarcam 2K is een Hele mooie…

De Hombli solarcam 2K is een Hele mooie camera die zolang de accu het volhoud prima beeld geeft zowel in het donker als overdag.
inmiddels heb ik hem een week in gebruik en de verbinding is stabiel en zolang de accu doet is alles prima.
Enorm nadeel is wel dat ik hem regelmatig van het dak moet halen om op te laden ; na ongeveer 3 dagen (het is november en regen) is de accu weer leeg. Als ik dat had geweten had ik toch voor een camera gekozen met vaste voeding. De camera zal in de zomer ongetwijfelt het hele seizoen wel werken , maar ik wil in de winter ook graag een werkende camera hebben die me niet in de regen het dak op stuurt om te laden.
ik denk dat ik toch een andere vaste camera ga kopen en deze weggooi.

15 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej