Oceniono na 5 z 5

Mine varmeste anbefalinger. Alle uden undtagelser er utrolig søde, og ikke mindst professionelle. Tonen er virkelig behagelig, og der bliver nøje og udførligt fortalt, hvad der bliver foretaget før-... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ved bestilling af tid mødes man af en sød sekretær, som giver god information i forhold til det indgreb, som skal foretages. Fik i går fjernet en seboroisk keratose og blev mødt af en rigtig sød og... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg var til behandling i dag og fik fjernet knuder, hvilket da egentlig gik rigtig godt og der blev sagt fra start til slut, hvad der skete, og det var rigtig rart. Ingen finger at sætte på det. M... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil gerne anbefale Christian Bonde. Han opererede i dag mit barn på 11 år og gjorde det til en rigtig god oplevelse. Hun blev mødt i børnehøjde, med humor og et smil og var samtidig super professionel... Zobacz więcej

1. Klinika chirurgii plastycznej

Napisane przez firmę

Holte Plastikkirurgi har overenskomst med sygesikringen og modtager derfor patienter med henvisning fra egen læge. Holte Plastikkirurgi har eksisteret siden 1990. I mere end 30 år har Holte Plastikkirurgi således leveret omsorg og patientbehandling efter de sidste nye behandlingsprincipper. Holte Plastikkirurgi tilbyder også flere former for kosmetiske behandlinger. Alle operationer og behandlinger udføres af plastikkirurg Christian Bonde. Christian har været overlæge på Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling. Privat har han sideløbende arbejdet med kosmetisk kirurgi som overlæge på flere privathospitaler. Han har en PhD grad fra Københavns Universitet hvor han i en lang årrække også fungerede som lektor (ass. professor). Christian er en af landets mest internationalt anerkendte plastikkirurger og han har undervist ved talrige kurser og møder. Han har stor erfaring med alle aspekter af plastikkirurgi, rekonstruktiv kirurgi, kosmetisk kirurgi og forskning.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Kan kun anbefale

Jeg var hos Holte Plastikirurger for at få fjernet skønhedspletter og jeg kan varmt anbefale dem! Læge Christian og sygeplejersken (jeg kan simpelthen ikke huske navnet) var søde og venlige og gjorde hele processen til en god oplevelse, på trods af at jeg bliver meget nervøs ved bedøvelse. Tak!

23 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fagligheden er i top + de er virkelig…

Christian er utrolig dygtig og leverer top tilfredsstillende resultater / dette samtidig med at han og hans kollegaer er oprigtigt søde og nærværende. Informations niveauet er højt , de guider dig roligt undervejs og man føler sig i meget trygge hænder hele vejen.

26 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super dygtige, professionelle og omsorgsfulde

Super dygtige, professionelle og omsorgsfulde personer er hvad du kan forvente når du besøger Holte Plastikkirurgi.
Jeg fik fjernet et modermærke og blev mødt af super søde personer som gav mig alt den information jeg skulle bruge. Gav mig trygge rammer, besvarede mine spørgsmål og jeg følte mig i trygge hænder ved operationen. Jeg kan klart anbefale dem herfra.
Tak for jeres hjælp.

3 kwietnia 2024

Helt igennem en fantastisk

Helt igennem en fantastisk, professionel og behagelig oplevelse at besøge Holte plastik kirurgi. Hvis jeg en anden gang for behov, vil jeg helt klar komme igen. Største anbefaling herfra.

21 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Den bedste oplevelse, tak!

Tusinde tak til Christian og Aurelie for en fantastisk behandling. Jeg lider af den sjældne hudsygdom steatocystoma multiplex, hvor eneste virksomme behandlingsform er operation. Det har I gjort til perfektion og på en meget omsorgsfuld måde. Tak! Vi ses igen. Bh Camilla

18 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling fra min side

Kæmpe anbefaling fra min side. De var super søde og utrolig professionelle allesammen både sekretæren, sygeplejersken og lægen.
Hvis jeg nogensinde skal til en plastikkirurg igen, så vil jeg til en hver tid vælge dem !!

9 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak for en god oplevelse!

Jeg var extrem nervøs for at få fjernet to modermærker, men både Christian Bonde og sygeplejersken tog godt i mod mig og forklarede stille og roligt processen både før og under forløbet. De var rigtig professionelle og omsorgsfulde og tjekkede hele tiden om jeg var ok. Jeg følte mig yderst tryg i deres hænder og satte stor pris på det hensyn de vidste mig og den tid sygeplejersken brugte efterfølgende på at forklare mig lige hvad jeg kunne se frem til (træthed, ømhed, osv.) og hvad jeg skulle gøre. Tusind tak for en god oplevelse!

22 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Søde og rare mennesker. Flot resultat !

Søde og rare mennesker, før, under og efter indgrebet. Og rigtig flot resultat på det udførte! Ingen tvivl om at han vidste hvad han lavede og at han har en faglig stolthed i det job han udfører!

Fik fjernet trådene idag hos egen læge, og hun var meget imponeret over resultatet også ! Så ros til jer :-)

Kommer helt sikkert igen, næste gang der er brug for en "justering" ;-)

25 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Det var simpelhen en fantastisk…

Det var simpelhen en fantastisk oplevelse. Rart og omsorgsfuldt personale, hurtig og grundig behandling og stort set ingen gener, udover almen ømhed! Kan klart anbefale stedet :) Skulle der opstå mere der kræver fjernelse, bliver det mit førstevalg!

1 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fra start til slut.

Fantastisk fra start til slut.

Jeg har fået ordnet “lidt” tunge øjenlåg, og fra start til slut var det en fantastisk og tryg oplevelse.

Jeg blev guidet igennem både operation og indledende proces, og følte mig hele vejen igennem tryg og velinformeret.

Klinikken er et dejligt sted at være og resultatet er fuldkommen som jeg kunne ønske mig.

Jeg kan kun give klinikken min varmeste anbefaling.

11 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Modangreb imod kritik

Hvor er det ærgerligt at du i stedet for at tage kritikken til dig og genoverveje dine metoder går til modangreb.
Min datter er ikke 17, men 14 år!
Du får hende til at fremstå særdeles hysterisk, og det er hun på ingen måde. Det var alene dine metoder der fik hende til at blive så nervøs som hun blev. Jeg har aldrig set hende sådan før!
Ydermere har vi på intet tidspunkt fået af vide at der ikke var nogle lægelig faglig begrundelse for at få den fjernet, tværtimod.

23 października 2023
Logo Holte Plastikkirurgi

Odpowiedź od Holte Plastikkirurgi

Kære Dorthe, jeg har rettet din datters alder i mit svar. Jeg formoder i har set at der var tale om en helt normal hudforandring. Der skal således ikke gøres yderligere
mvh
Chr Bonde

Oceniono na 5 z 5

Helt igennem fantastisk oplevelse.

Helt igennem fantastisk oplevelse.
Super imødekommende personale.
Jeg skulle have fjernet en skønhedsplet i ansigtet og fra start til slut var jeg bare så tryg.

Christian er super rar og professionel!!
Klar anbefalelse herfra!

12 października 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej