Super nem at navigere på jeres hjemmeside. Bestilte et par sandaler til selv afhentning i jeres butik i Vejle. Blev ringet op af en sød medarbejder som informerede mig om en lille fejl i sålen, vill... Zobacz więcej
Bestilte de lækreste ruskind loafers mandag aften. Skoene skulle med på ferie om fredagen og skrev og spurgte om det var muligt. Fik hurtigt svar om tirsdagen om at skoene var på vej, de blev leveret... Zobacz więcej
Dårlig service fra butikken i Århus. På trods af at de havde sendt sko tydeligvis vis ikke var tjekket / eller ligegyldig håndtering. Den ene havde ligget i æske og den anden levet livet på gaden. Fa... Zobacz więcej
Stort udvalg til hele familien
Torvegade 24, 7100, Vejle, Dania
- 75825611
- kontor@holstsko.dk
- holstsko.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Dejlige skind hjemmesko fra holst sko…
Dejlige skind hjemmesko fra holst sko til en fin pris tak
Hurtig levering super oplevelse
God Service
Jeg lavet en bemærkning om at kunne få min vare til en dag. og det kom på dagen, så rigtig god service med hurtig levering. og min vare var også rigtig fin.
Hurtig levering
Forespørgsel bestilling tirsdag kunne…
Forespørgsel bestilling tirsdag kunne der leveres fredag. Serviceafdeling den bedste betjening man kan få.Skulle bruge skoene til barnebarns konfirmation. Bedre betjening får man ikke. Sneakers woden gold kunne afhentes via gls. torsdag. Tusind tusind tak.😊
Godt udvalg
det er rart når man bruger str
det er rart når man bruger str. 36 at Holst Sko altid har et godt udvalg og man er hurtig med at levere
I har sendt de forkerte sko,jeg…
I har sendt de forkerte sko,jeg bestilte sort men fik nogen igrå