Nou, in eerste instantie kreeg ik reactie dat de bestelling onderweg is. Eindelijk. Maar toen kreeg ik een bericht van de vervoerder dat pakket bezorgd is. Echter; niet bij mij! Na uitwisselen foto's... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
dit is echt oplichterij die keihard aangepakt moet worden, er is geen klantenservice... je betaalt veel en krijgt het verkeerde ze reageren nergens meer op, wel snel geld vangen bestellen zelf in c... Zobacz więcej
Helaas duurde de bestelling meer dan 3 weken en is het gewoon afkomstig uit China, via temusneller binnen. En dan wordt het verstuurd via Gofo nou wat een slechte pakketdienst hebben gewoon mijn pakke... Zobacz więcej
Pakket netjes ingepakt afgeleverd 1 zakje ontbrak. Je moet herhaaldelijk mailen voor je antwoord krijgt. Ivm niet beantwoorden van de mail de ontbrekende steentjes ergens anders besteld. Uiteindeli... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Hobby Painter is de gezelligste en leukste Hobbywinkel. Met een uniek en vernieuwend assortiment willen wij creativiteit aanwakkeren. Deze hobby is niet alleen leuk, maar ook goed voor je gezondheid. Creatief bezig zijn zorgt namelijk voor minder stress en angst, is goed voor je hersenen én verbetert je stemming!
Dane kontaktowe
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
De kwaliteit van het product is super
De kwaliteit van het product is super. Beter dan andere painting kits. Het doek is gespannen op een frame en tevens zijn velden die donker moeten worden al wat voorgedrukt, zodat de verf goed dekt. De levering duurde een aantal weken, maar dat kan aan alle corona perikelen hebben gelegen.

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Helaas moet ik jullie een laag cijfer…
Helaas moet ik jullie een laag cijfer geven omdat ik zeker 2maanden moest wachten voor mijn bestelling binnen kwam.Diverse mails gestuurd ,kreeg een keer reactie, telefonisch niet bereikbaar.
Maar goed na heel wachten kwam pakket binnen, ben snel gaan schilderen en tot mijn verbazing kwam ik tot ontdekking dat het schilderij slecht genummerd
was,sommige plekken stonden geen nummer bij,dus wat moest ik
Ik was er helemaal klaar mee, weggooien dan maar. Weg geld
Dit is mijn verhaal.
Vr gr jannie de Vries

Mooie bezigheidsterapie
Ik heb in deze corona tijd kennis gemaakt met het daimond painting en dit is mij heel goed bevallen,en heb intussen al diverse paintings gemaakt.
Vindt heerlijk om in alle rust als er niet gefietst of getuinierd kan worden achter de tafel plaats te nemen en te painten.Ben namelijk geen lezer en moet met de handen kunnen weken.Ben 75 jaar en hoop nog diverse plaatjes te kunnen maken, als er in huis geen plaats meer is gaan ze als prijs in de loterij

Covid
Door logistieke problemen en covid had mijn pakketje vertraging. Ik zag dat ik niet de enige was met een vertraagd pakketje. Het duurde even voordat ik de organisatie kon contacteren en na vele mails hebben ze mij geholpen. Spijtig dat de organisatie niet direct reageerde. kwaliteit van de diamond painting is zeer mooi en dus het wachten waard.

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
het is zeer mooi gevonden het is weg om…
het is zeer mooi gevonden het is weg om in te lijsten bedankt

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Ik heb het pakket perfect ontvangen hij…
Ik heb het pakket perfect ontvangen hij is mooi helder jullie versturen prima kwaliteit.
Ga zo door een 10 en een griffel verdient
M.V.G eddie dijksma

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Goede kwaliteit en fantastische service
Bestelling duurde even voordat het was bezorgd maar de kwaliteit was erg goed. Een paar kleuren weken af van de foto maar na even contact opnemen de juiste kleuren toegestuurd gekregen. Erg tevreden!

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Eigen afbeelding naar dpainting perfecte keuze
De perfecte manier om jouw eigen afbeelding in diamond painting uit te werken. Een mooi upload programma met de mogelijkheid om zelf nog wat aan te passen.
De enige reden waarom het geen 5 sterren zijn is dat er geen melding is dat diamond painting maar verkrijgbaar is in een paar kleuren en hierdoor kan het resultaat een klein beetje afwijken van het oorspronkelijke afbeelding. Dit geld voor alle afbeelding naar diamond painting bedrijven maar een duidelijke melden zou fijn zijn.

Mooi materiaal
Mooi materiaal, keurig verzorgd, klopt allemaal en geweldig om te doen..
Jeanne S.

Super tevreden
Super tevreden Is zeker een aanrader netjes bezorgd met alles erin ga zeker nog bestellen was van een foto maar is super nagedaan vakjes zijn mooi aangeduid Zoon zal gelukkig zijn .

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Pakket goed en netjes geleverd heb er…
Pakket goed en netjes geleverd heb er met veel plezier aan gewerkt

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Nette en goede levering zoals de vorige…
Nette en goede levering zoals de vorige keren!

De leveringstijd
Het duurde vrij lang voordat we het pakketje hadden ontvangen. Maar ik begrijp dat wel.

IK HEB VEELS TE LANG MOETEN WACHTEN
IK HEB VEELS TE LANG MOETEN WACHTEN OP MIJN BESTELLING

Voor my de eerste x .painting,
Voor my de eerste x .painting,
Ik ben dame 70+,het heeft even geduurd voordat de bestelling er was ,maar dan heb je ook wat gniffel, keurig verpakt alles netjes erby,gratis sorteerdoosje super .
Dus ga aan de slag en zal foto's plaatsen,
Toch 1.min puntje dan 😶myn 70ste verj,zyn jul.vergeten🤣één hele lieve groet aan allen.Anja Wieringa.

Odpowiedź od Diamond Painting - Hobby Painter
Zoals altijd weer zeer tevreden
Zoals altijd weer zeer tevreden. Duidelijke communicatie rond levering, zeer netjes en compleet verpakt. Nieuw waren de etiketten met kleurencode en het symbool op de steentjes geplakt wat ik superhandig vind. Top!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.