Fantastisk service hjælp til garn , mønstre og vurdering af antal nøgler - super god hjælp især når man er ny i feltet og lige startet med at strikke.
Reakcja na opinię
Gode kvaliteters garn og sendt så hurtigt som muligt , eneste minus er at det ikke altid man kan selv vælge hvor pakken skal hentes 😢
Reakcja na opinię
Efter defekt vare tog jeg til butikken i Roskilde og fik udleveret et helt nyt sæt pinde. Ingen bøvl, ingen problemer bare god service 👍
Napisane przez firmę
Skomagergade 25, Ved Peberrenden, 4000, Roskilde, Dania

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
I butikken er der god service
Hjemmesiden er nem og overskueligt
Garnet er af god kvalitet og kan altid finde garn på tilbud

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Sød og hjælpende personale. Fik købt lidt mere end planlagt men sådan er det vel altid i en garn butik 😊!

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Hurtig aktion på bestilt ordre.
Varen blev leveret dagen efter.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Super dejlig butik , men det er et stort minus at man ikke kan sende garn retur med posten, som er købt i butikken..man er tvunget til at køre langt for at returnerer det.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Jeg har ringet 2 gange til butikken og fået super god bejtening og rigtig god forklaring på alle mine spørgsmål. Hvis jeg kunne, ville jeg give 6 stjerner, det fortjener I.
Hilsen en meget tilfreds kunde
Marianne.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Får altid det jeg har bestilt og det kommer hurtig.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Jeg ledte efter en speciel strikkeopskrift, uden held, jeg klagede min nød til personalet, mit indtryk var at alle gik i sving for at hjælpe desværre uden held. Det var vildt imponerende med den ihærdighed tak skal i alle ha’

Odpowiedź od Hobbii.dk - Roskilde
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.