Jeg kommer ofte i butikken i Aalborg, og jeg modtager altid den hjælp jeg har brug for i en venlig og god tone. Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser.
Kæmpe succesoplevelse :-) Stort udvalg, billige priser. Modtog mit garn dagen efter jeg havde bestilt det. Derudover er jeg vild med, at der på hjemmesiden er gjort meget ud af, at fortælle om de fors... Zobacz więcej
Altid en OK oplevelse på både net og i butik. Jeg har et ønske til jer: de garner, der kun kan købes på nettet ville være dejligt om der fandtes et “garnbibliotek” med “fysiske” prøver i butikkerne ev... Zobacz więcej
Altid god service og god hjælp. Gode garnprodukter - dog synes jeg, at den "flade" oprulning har en tendens til at løsne sig og gå i kludder. Mange spændende garner og også helt almindelige. Fristende... Zobacz więcej
Løven 19, 9200, Aalborg SV, Dania
Er 100 procent glad for og handle ved jer og især jeres garnpakke hvor man ikke ved hvad der er i . Jeg er ved og hækle er sengetæppe

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Det var så dejligt nemt og gik så hurtigt fra jeg købt det til det var her hjemme til jeg begyndte at hækle mit tæppe

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Jeg har aldrig haft dårlige oplevelser.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Vi har handlet et par gange hos jer og vi har været yderst tilfreds med rådgivningen af garn og en kanon service

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Købte på hjemmeside men længere levering tid end normal, så købte istedet i fysisk butik og vejledt til at leverer garnet retur fra levering når det kom og pengene retur - nem og go service

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Meget dårlig internet foto for jeg kan ikke sammenligne foto med hensyn til farve. Det kan nogle patchworkbutikker så må I jo også kunne
Super god service, skønt personale, dejlig overskuelig forretning og ikke mindst dejlig garn til rimelig penge!

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Altid godt hjælp og positiv service. Garn et er rigtig god kvalitet.

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Besøgte butikken 2 gange omkring påske. Begge gange blev jeg betjent af søde og hjælpsomme ekspedienter. Kommer igen!

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
Meget hjælpsomme med at finde garn og altid venlig betjening er meget glad for at komme der

Odpowiedź od Hobbii.dk - Aalborg
God tid til at finde mine ønsker godt stort udvalg og god hjælp ved spørgsmål- fin service