Top professionel betjening selvom jeg var en mand som skulle vejledes i brugen af deres tykke varme strømpebukser. Den søde pige fik da også solgt et par skønne strømpebukser til mig som de dog ikke h... Zobacz więcej
Hmode
Når posten fejler klarer Hanne ærterne ;o) Da min pakke ikke dukkede op på postens track & trace sendte Hanne omgående en ny pakke som nåede frem hurtigt og uden problemer. En så personlig, v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte en vest via nettet og den blev allerede afsendt på en søndag! Og skulle have landet i min døgnpost om mandagen, men det gjorde den ikke. Jeg kontaktede Hmode og Hanne tog affære med det v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Perfekt.. Bestilte mine varer og kunne hente dem i pakkeposten 3 dage efter
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Shoppen er ejet og drives af Hanne Christtreu Jensen. Da moden skifter hurtigt fra sæson til sæson, og det kan være dyrt at følge moden med de nyeste trends, vil Hmode føre varer af god kvalitet, fra kendte mærker og til fornuftige priser
SæddingRingvej 6, 6710, Esbjerg V
- 23922016
- info@hmode.dk
- hmode.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk oplevelse......
...at handle hos hmode. Rigtig god og konstruktiv hjælp over telefonen inden køb og hurtig levering.

Fantastisk service....
Der er langt imellem at man får.den service som jeg fik i Julen 2012.. Bestilte varen den 22.12 og modtog den den 23.12.. Perfekt opfølgning... Tusind tak Hanne...

Odpowiedź od Hmode
Super go og hurtig service.
Super personlig service, næsten ligesom at shoppe i butik;-)
God hjælp til valg af model og str. pr. tlf.
Super hurtig levering.
Personlig hilsen og gave.
Klart anbefale at shoppe hos Hmode.dk.

Odpowiedź od Hmode
Super god service og professionel opfølgning. Hurtig levering :-)
Super god service og professionel opfølgning. Hurtig levering :-)
- meget uproblematisk

super intet mindre....
ikke hverdag man lige får en personlig jule hilsen med...
Personlig og super service!!
Der skal så lidt til, og alligevel ser man det så sjældent. Så når man ser det, er man ikke i tvivl: HMode har fat i den lange ende hvad angår service, kommunikation samt høflig og personlig betjening. Mine varmeste anbefalinger!!

super service
Fik svar med det samme, gratis fragt, personlig hilsen og jeg synes varen var fin, nu var det en julegave så jeg håber modtageren er ligeså tilfreds :-). MEGET positiv oplevelse at handle her.

God og hurtig service!
Hurtig og god kommunikation på en søndag samt hurtig forsendelse.

Odpowiedź od Hmode
Fantastisk med en lille personlig hilsen i pakken ;0)
En nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering!! Det er bare super!!
En rigtig dejlig jul til jer alle sammen ;0)

Fantastisk
Har lige modtage en lækker skindjakke med en sød personlig hilsen og lille gave.
Men det bedste er at de lever op til kvalitet , forsendelsen er hurtig, absolut god service.
Jeanette

Odpowiedź od Hmode
personlig service på internet - det er godt klaret
denne internethandel føltes mere personlig end en handel i en butik , der var et håndskrevet kort med varen med ønske om god jul. I vores tid er det den personlige
service forretninger overlever på

hurtig levering
det var super at handle fik rigtig god vejledning til mit køb og da varen kom var jeg 100%tilfreds det er ikke sidste gang jeg handler her
mary nord jylland

5 store stjerner med pil op
Jeg har lige modtaget pakken fra Hmode og er bare SÅ tilfreds
* Super super lækre varer
* Hurtig levering
* Kanon service
* Og et håndskrevet kort ... hvor mange får man lige af dem her i 2012?
* En sød gave med forsendelsen :-)
***** Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Hmode og jeg vil helt klart anbefale butikken til venner og bekendte.

Super god service!!
Super god service, hurtig levering og en rigtig fin indpakning:)

Odpowiedź od Hmode
Fantastisk god og hurtig service.
Når posten fejler klarer Hanne ærterne ;o)
En så personlig, venlig og hurtig betjening skal man lede længe efter.
Varen jeg havde købt var en lækker pels poncho som helt levede op til forventningerne.
Anbefaler helt sikkert Hmode til venner og familie.
Mvh
Helle

hurtig og god sevice
Hej Hanne
Det var super dejligt, at du bare var så hurtig til at sende min vare. Jeg vil til hver en tid, købe hos dig igen.
Tak for chokoladen, det var sødt af dig

Super service.
Hurtig levering, fin indpakning af den perfekte vare

....bare så søde....
Altså, jeg har sjældent oplevet en så god service og venlighed , som jeg
oplevede da jeg havde placeret en ordre hos hmode. Udover at levering var gratis i november måned, fik jeg en gratis pelsponcho leveret sammen med den læderjakke jeg havde bestilt.
Jeg kan kun give min bedste anbefaling til hmode, jeg vil helt sikkert bestille derfra igen.

Odpowiedź od Hmode
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.