Reakcja na opinię
Det gick snabbt och smidigt att få hem köpet, vilket kom med posten vilket jag inte trodde att det skulle göra. Var beredd på att hämta ut det istället. Har bara hunnit använda en av produkterna ja... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har köpt deras fantastiska salvor förut och är jättenöjd. Fina naturliga ingredienser som verkligen hjälper och inga konstiga tillsatser. Snabb leverans av beställningen och en fin liten hälsning från... Zobacz więcej
Inget krångel med leverans! Snuvbosalvan under fotsulan räddade min sömn under en längre förkylningsperiod förra året! Nu ska Ekbosalvan testas på min psoreasis och bebisen som anländer i oktober s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Handgjorda ekologiska natursalvor producerat efter egna recept. En gåva från naturens apotek.
Bligan 5, 66694, Dals Långed, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Snabb leverans vilket var väldigt uppskattat av oss då vi behövde ta med produkten på en resa.
Trevligt med en lapp i paketet.
Väldigt bra produkter, kommer att beställa igen. Rekommenderas varmt!

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Mycket fina produkter! Köpte Mygg och Insektsolja som fungerar på både mig och katten, rekommenderas varmt.
Levererade på personligt sätt som var ett extra plus.

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Är nog den bästa värksalva jag har provat.
Värken lindrades efter några minuter bara.

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Ger en bra känsla med naturligt innehåll. Värksalvan har jag använt flitigt efter en cykeltur som slutade med ett fall och blåslagen fotknöl. Snuvbosalvan använder barnbarnet som är infektionskänslig. Frågade honom vad han tyckte var bra med salvan. " Lätt att andas. Jag blev matchens lirare i fotboll efter att jag använt salvan" Tack för bra produkter.

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Ansiktskrämen är gudomlig och värksalvan en fröjd för artrosfötter

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Snabb leverans. Fina produkter som håller huden mjuk.

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Värk salvan är väldigt dryg och man behöver inte gnida in den och den lindrar snabbt mina smärtor, jag använder den innan träning och efter. Jag har artros i kroppen, rygg och fotleder pluss knä är värst.

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Snabbt och smidigt att få hem salvorna och de har så bra effekt
Rekommenderar er till mina vänner

Odpowiedź od Hjärtebo gård
Dere leverer fantastisk gode produkter. Dere er rask til å ekspedere og pakkene kommer fram!
Kontakten med ”Hjärtebo Gård” är lätt , enkel och de håller vad de lovat!
Produkterna är ljuvliga att använda och doftar underbart!
Det är en fantastiskt salva som jag inte kan vara utan på vinterhalvåret
Krämer i toppkvalitet för stora och små kroppar. ”Snuvbo salvan” är en stor hjälp när barnen är hostiga. Tusen tack för toppen produkter!
Bra och effektiv salva /värksalvan/
Snabb leverans.