Kære Hjarsø El-teknik ApS 1000 takker for en rigtig god og proffessionel service. Alting er fixed af Jeres gode kollega Nikolaj Tak for god service, og god behandling :-) Vh. Jakob G. Frederikse... Zobacz więcej
Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Zobacz więcej
Det tog sammenlagt 15 timer at opsætte 4 nye udendørs væglamper samt 4 pullerter. Dette er betydeligt mere end forventet for opgaven. Derudover en udskiftning af en PIR sensor. Derudover en ødelagt... Zobacz więcej
Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Dania
- ch@hjarsoelteknik.dk
- hjarsoelteknik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Ny el-tavle
Ny el-tavle
Vi fik fornyet og flyttet el-tavlen fra 1. sal til kælder. Det gik nemt og smertefrit. Elektrikerne var venlige, imødekommende og med godt humør. Selv med alle de mange spørgsmål jeg stillede, svarede de venligt og tålmodigt.
Kan klart anbefales. 😊
god hurtig og smilene jeg vil gerne…
god hurtig og smilene jeg vil gerne anbefale ham til andre
Fortræffeligt arbejde....
Meget tilfreds med deres arbejde.
super godt arbejde
Meget professionelt arbejde.
Professionelt arbejde, hvor der gennem arbejdet var en god dialog, så arbejdet blev som vi ønskede det.
Meget søde rare medarbejdere som gør …
Meget søde rare medarbejdere som gør deres bedste for kunden.
Lidt problemer med forkert materialer.
Overordnet er der forbrugt meget lang tid på en simpel opgave.
Da jeg ikke direkte er kunden, men arbejderne reelt er en del af et projekt købt af andet firma, er jeg ikke direkte involveret i arbejderne.
Elektriker var venlig men fik et pynte …
Elektriker var venlig men fik et pynte beslag til at forsvinde, på en af lamperne vi fik hængt op.
Timeprisen blev oplyst før besøget men da vi modtog fakturaen, blev vi faktureret for lærling. Vi havde ingen kendskab til at der også kom en lærling og klagede over fakturaen. Vi fik ved flere mails frem og tilbage en kreditnota og en faktura som tilsvarende aftalt timeprisen. Beslaget til lampen dukkede aldrig op hos elektrikkeren og mangler nu på lampen.
Bortset fra det en venlig elektrikker.
Imødekommende og faglig
Imødekommende, fagligt kvalificeret, godt humør og god arbejdsmoral. Jeg har kun ros til overs for arbejdet og kontakten med Hjarsø el.
Super service - kommer til tiden - leverer fuld kvalitet - gør rent efter sig. Og holder budgettet!
👎👎👎
Hentede 3 tilbud og CH. var ham jeg kontaktede. Efter færdigt arbejde og hans aftaler som han ikke var god til at overholde troede jeg at alting var i orden. Men nej, han har lavet det dårligst el-arbejde. Så jeg tog billeder af det og sendte det til SIK . De sagde at det skulle udføres af en el-installatør plus at der kunne opstå kortslutning (brand).
Jeg forstår simpelthen ikke at han er uddannet og selvstændig el-installatør.
Plus at det kostede mig ekstra at få en ny elektriker ud .
Vil aldrig anbefale Christian Hjarsø.

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Hvis Valget står mellem AIDS og Hjarsø - Tager jeg AIDS til hver en tid.
Kender du det, når din tid ikke betyder noget for andre? Er du vild med dette?
Hvis ja, så vælg Hjarsø El.
Jeg indhenter 3 tilbud vide 3byggetilbud.dk, Christian ringer og giver en pris og vi aftaler at Christian skal komme den 13. kl 13.
Christian sender en mail den 12, hvor han beder om et senere tidspunkt. Jeg svarer tilbage at det er fint, men hører ikke mere fra Christian.
På vej hjem fra arbejde (som koster penge at tage fri fra) Ringer jeg til Christian for lige at bekræfte vi har en aftale kl 13.
Christian påstår at have svaret på min mail, hvor på han har rykket aftalen til kl 15. Indtil videre ingen skade sket.
Kl 15.30 sender jeg en SMS, intet svar. kl 16.08 sender jeg en SMS, intet svar.
16:20, har kongen af andres tid, taget sig den ulejlighed at svare på min besked, hvor han fint svare at jeg jo nok kan se han er blevet forhindret i vores aftale, og spørger så om jeg har tid den 14 (altså idag)
Hold jer væk hvis jeres penge og tid betyder det mindste.
Super dårlig oplevelse
Super dårlig oplevelse.
Vi havde aftalt tid en tirsdag mellem 9-10 og vi havde taget fri for at han skulle komme forbi men han dukkede aldrig op.
det havde han booket forkert
Det var ret kritisk at han skulle komme da vores realæg hele tiden slå fra.
det bedste han kunne gøre var at komme i weekenden og hjælpe os
Det er uprofessionelt på højeste plan. nu skal vi tage en ny fridag og booke en anden.

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Super serviceminded elektriker
Christian var hos os to gange - super effektiv og serviceminded.
Kenneth W
Perfekt opsætning af udendørslampe
Perfekt opsætning, til aftalt tid og med fin rengøring efter arbejdet.
(dec 2016)
Hurtig og dygtig
Supergod service og leverance fra denne unge nystartede elektriker. Det er flot gået!
Fremragende.
Veludført arbejde, aftalte datoer og tidspunkter nøje overholdt og prisen absolut rimelig.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.