Intet problem med at vores opgave næsten ikke kunne være mindre ;-) Søde unge mennesker - dejligt at se, at man tager kvindelige praktikanter ind. Professionel, hurtig og høflig betjening. Vi ved, at... Zobacz więcej
Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Zobacz więcej
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-teknik. Vores opvaskemaskine slog HPFI-relæet fra, og gennem Greve Boligselskab fik vi hurtigt besøg af Christian fra Hjarsø. Han tog sig tid til at f... Zobacz więcej
I forbindelse med renovering af min garage, skulle jeg have nedtaget det daværende el, og installeret nyt i vægge, udendørs stik samt belysning inde og ude. Jeg fik først priser på et par forskelli... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Dania
- ch@hjarsoelteknik.dk
- hjarsoelteknik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Christian fra Hjarsø El Teknik er…
Christian fra Hjarsø El Teknik er dygtig, behagelig og effektiv. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ Professionelt elektrikerfirma som jeg gerne benytter igen 💪🏻💪🏻

En klar anbefaling herfra 👌
Kan se at jeg gav en rating på 5 stjerner for 4 år siden, og i dag bliver det samme høje score. Hjarsø El har helt sikkert levet op til mine forventninger. Jeg skulle have skiftet alle mine el-kontakter ud til noget mere moderne. Fin service fra tilbud til installation som blev udført både kompetent og med rigtig god kemi 👍

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Vi er så frustrerede… skulle blot have…
Vi er så frustrerede… skulle blot have skiftet en dæmpbar stikkontakt ( som vi selv havde købt ) i vores badeværelse. Den dæmpede ikke hvilket firmaet mente var fordi alle pære ikke var dæmpbare. Vi købte nye dæmpbare pærer til begge lamper men det virker stadigvæk ikke. Vi har skrevet frem og tilbage med Hjarsø. De vil ikke engang kigge på det igen. Det sidste de skriver til os er at de anbefaler at returnere lysdæmperen da den må være defekt. Det kalder jeg kundeservice.Det har vi betalt 1.859,38 for.

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Hurtig og effektiv løsning af vores…
Hurtig og effektiv løsning af vores opgaver, opsætning og tilslutning af 2 loftlamper i lampeudtag, montering af 2 nye udendørslamper, fejlfinding på en stikkontakt.
Kom til aftalte tid, pris som aftalt, dygtige venlige unge mennesker som gave et godt indtryk.
Vi kan give vores bedste anbefaling af firmaet.
Tak for jeres altid hurtig og super god…
Tak for jeres altid hurtig og super god service!
Super hurtig service
Super hurtig service, imødekommende og forståelig elektrikker. Kan varmt anbefales

Veludført arbejde som aftalt
Veludført arbejde som aftalt. Super sød elektriker der kom og havde ledning og diverse med som aftalt. Ydermere havde han taget et par ekstra skinner og kroge med hvis nu der skulle være behov for det.
•Super professionelt udført arbejde.
•Super professionelt udført arbejde.
•Rigtig god service
•Fair pris
Kan klart anbefales!
Det var en fornøjelse at have…
Det var en fornøjelse at have elektrikeren på arbejdet i vores køkken, dygtig og hurtig, så vores varme anbefaling til andre husejer, dem vil vi godt anbefale.

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Fantastisk service og virkelig kompetente medarbejdere
Virkelig imødekommende, venlig og vidende om sit felt. Flot finish på arbejdet og hurtigere end forventet.
Jeg er lidt ærgelig over, jeg ikke har mere arbejde til dem lige nu - men det er helt klart, det bliver jer, der skal lave det næste, der kommer i fremtiden

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Strøm ført ud til gavl og indkørsel
Vi fik ført strøm ud til gavl og indkørsel, efter aftale med Christian som havde været ude at give tilbud ugen før, til en rimelig pris. Elektrikeren mødte til aftalt tid og udførte arbejdet rigtig fint. Det har været en god oplevelse og vi vil bestemt henvende os igen, når vi en anden gang får behov for hjælp til el arbejde.
Uklart tilbud, og dårlig udførelse
Vi skulle have tilsluttet et spabad.
Hjarsø fortalte at det havde de gjort mange gange, og ville gerne give et tilbud. Tilbuddet indebar åbenbart kun at trække el fra eltavlen ud til en dåse ved siden af spaen. Kabel og installation fra dåsen til spaen kunne jeg så åbenbart selv stå for bagefter...
I samme årgang trak de også strøm til en elbil-ladeboks for enden af huset. Her ville de ikke bore ud igennem, så det passede mellem husmuren og gavlen. De skar lige igennem gavlen, så kablet stikker ud, og er bøjet nedad.
Efterfølgende kom et andet installationsfirma ud og installerede en anden lader ved siden af. De kunne godt skære op igennem mellem gavl og mur, så det ser utrolig godt ud ved siden af det arbejde Hjarsø udførte.

Strøm opsat ved terrasse
Arbejdet blev udført hurtigt, pænt og uden problemer. Elektrikkerne havde selv forslag til løsninger, som jeg ikke havde overvejet, hvilket gjorde at det blev en pænere og bedre løsning.
Jeg vil bestemt anbefale dem og have dem i tankerne, hvis jeg i fremtiden skal have lavet noget.
God service - god virksomhed
Havde brug for en elektriker hurtigt. Tog kontakt 08.41 og elektrikeren ankom kl. 10.45. Virkelig flink og kompetent elektriker der lavede arbejdet. Hjalp sågar med at få vasketårnet på plads igen. Dét ekstra serviceniveau - dét er fedt! Tak for hurtig hjælp og god service.
Jeg har haft besøg af Hjarsø El-teknik…
Jeg har haft besøg af Hjarsø El-teknik 2 gange. Det har begge gange været en udsøgt fornøjelse. Meget fine løsninger både hvad angår kvalitet og udseende. Og så er det nogle sympatiske unge mennesker. Det er på godt jysk "ikke helt umuligt" :-)
Varm anbefaling her fra.
God service.
God service.
God kommunikation.
Lyn hurtig reaktion.
100 % i orden.
Vil helt sikkert bruge Hjarsø igen.
Kan kun anbefales.
Godt udført arbejde
Godt udført arbejde - venlig og behagelig elektriker - god rådgivning
Forberedt på arbejdsopgaven
Forberedt på opgaven - nydeligt arbejde- og pæn oprydning bagefter.
Sørg for at få skriftlig tilbud!
Sørg for guds skyld at få indhentet et konkret tilbud på arbejdsopgaven! Vi bad om et tilbud, hvilket elektrikeren ikke ønskede at afgive men kom derimod med et overslag. Da vi fik regningen var denne på 230 % mere end det fremsendte overslag. Efter almindelige betingelser er dette fuldstændig i strid med almindelig praksis. Jeg vil fraråde alle jeg kender at bruge dette firma.
NEDENSTÅENDE ER ET OPDATERET SVAR PÅ TILBAGEMELDING FRA HJARSØ EL OG TEKNIK, DA DET IKKE ER MULIGT AT SVARE PÅ ANDENVIS
Det er ikke helt korrekt hvad du skriver.
Vi fik følgende overslag fra din kære medarbejder, Nikolaj:
"TOILET:
fjernelse af el i brusekabine
Demontering af gamle lamper
Samt opsætning af 4 nye spots
Overslags pris 3800kr"
(Overslag sendt skriftligt på sms)
Hertil skal følgende påpeges:
1. Oveni ovenstående har I opkrævet for at demontere emhætte. Adgangen til bruserens el sidder inde bag emhætten, hvorfor det må være forventeligt at denne selvfølgelig skal "afmonteres" for at få adgang til bruserens el. Det er samtidigt forventeligt at dette indgår i opgaven, når I afgiver ovenstående overslag, hvorfor det er urimeligt at anses dette som en "ekstra arbejdsopgave".
2. Demontering af gamle lamper:
3 ud af 5 spots var allerede demonteret, dvs. der var INGEN DÅSER ELLER EL TILSLUTTET til de tre spots. Så at han har måtte pille de gamle spots ud for at sætte nye i må også anses for at være forventeligt for den opgave, som han er kommet med et overslag på.
3. Der er på intet tidspunkt blevet bedt om at din elektriker skulle sætte lampeudtag op på badeværelset. Dette er gjort at egen drift og jeg blev først informeret efter at han havde truffet beslutning om dette.
Dernæst er der givet nedenstående overslag på bryggers:
"BRYGGERS:
Demontering af el 2 timers ca
Opsætning af 1 lampe
Overslags pris 2400kr"
(Overslag sendt skriftligt på sms)
Hertil skal påpeges følgende:
1. Der er ikke blevet demonteret nogen lamper i bryggerset, eftersom vi ikke har haft nogle lamper i bryggerset.
Nedenstående opgaver er udført udover ovenstående. Kommentarer er tilknyttet i parentes, så andre forbrugere har forståelse for hvad der ligger i disse opgaver:
- opsætning af 2 styks korrespondance afbrydere (der var allerede trukket el til eksisterende lampe udtag, dvs. elektrikeren har blot udskiftet kablerne)
- opsætning af lampe i stue samt kanal hertil (Der er tale om en tilslutning af en loftlampe til eksisterende lampeudtag. Derudover har han sat en kabelskjuler op med dobbeltklæbende tape)
- etablering af ny stikkontakt ved vask i badeværelse (der var allerede el I væggen, dvs kabler stak ud af væggen. Opgaven består i at elektrikeren har sat en stikkontakt på)
- udskiftning af afbryder og stil i badeværelse (slået et hjørne at plastikrammen på eksisterende stikkontakt, hvorfor han har skiftet denne)
- demontering af 5 udelamper på facade (disse lamper har ikke været tilsluttet el, så de er egentligt bare blevet skruet ned fra væg)
- demontering af diverse kabler og dåser udenfor (elektrikeren har tidligere demonteret alt el udenfor, så han har egentligt bare afsluttet en tidligere opgave ved at fjerne de rester, som han efterlod fra 1 år siden)
Som forbruger bør man bemærke at første overslag lyder på 6200 kr., hvor der er tale om arbejdstimer inkl. materialer.
De resterende opgaver, som vi er blevet opkrævet for, er der tale om materialer i form af:
2 afbrydere (knapper man tænder og slukker på)
2 stikkontakter
2 kabelskjulere
Dette har skulle koste 8300 kr.
Det er en bemærkelsesværdig høj pris sammenholdt med de opgaver inkl materialer, som vi har fået overslag på.
Til sidst bør det nævnes at vi før er blevet efterladt uden el i halvdelen af huset i en weekend, da elektrikeren blot var kørt hjem på weekend. Derudover skal folk være klar på en hovedrengøring i hele hjemmet, når Hjarsø El har været på besøg, for de rydder sjældent op efter sig selv

Venlig og dygtig installatør
Vi havde Frederik fra virksomheden ude og rille ud til stikkontakter og installationer i vores nye køkken. Frederik var god til at rådgive omkring placering af stikkontakter og hvad der var muligt. Vi er rigtigt glade for det udførte arbejde 😊
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.