om firmaets håndtering og løsning af en mindre el-opgave, incl. økonomi vælger jeg, at følge devisen om at hvis ikke jeg har noget positivt at udtale, så undlad at sige noget, så det gør jeg i denne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Vi havde et par småskavanker i vores hus: Et loftudtag der var malet over, samt nogle loftspots der slog gnister. Vi kontaktede Hjarsø El-teknik, der fandt en tid til os samme uge. De kom præcis som a... Zobacz więcej
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Hjarsø El-teknik. Vores opvaskemaskine slog HPFI-relæet fra, og gennem Greve Boligselskab fik vi hurtigt besøg af Christian fra Hjarsø. Han tog sig tid til at f... Zobacz więcej
Utrolig flinke. Havde lige et afbud og kom samme dag som vi ringede. Andreas var grundig med information og lavede et perfekt stykke arbejde. Ikke sidste gang vi bruger Hjarsø el-teknik. Jannie og Ole... Zobacz więcej
Godt håndværk bygger på kvalitet og tillid, og derfor kan du trygt stole på, at Hjarsø El-teknik er det rigtige valg, uanset størrelsen og omfanget af din el-opgave. Vi udfører alt fra små installationer til komplette løsninger i bolig, lejlighed og industri. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor, du får samme service og kvalitet uanset.
Troldmands Allé 105, 2680, Solrød Strand, Dania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Respons tid på blot 3 timer og ‘first time repair’ indenfor 1 time.
Så er det svært ikke at være yderst tilfreds. Priserne er sammenlignelige med øvrige udbydere. Men toppet med god/hurtig service og problemløsning på kort tid - Så er pengene givet godt ud.
Kevin gjorde et smukt stykke arbejde, da han fremførte mere strøm til vores skur. Kom til aftalt tid og kærede sig om at lave et flot stykke arbejde. Tak.
Christian var forbi for at ordne min eltavle, og han leverede et fremragende stykke arbejde. Hurtig, effektiv og utrolig professionel service! Kan varmt anbefales.
Vi har flere gange benyttet Hjarsø til stor tilfredsstillelse.
Søde elektrikere, møder til tiden og rydder pænt op efter sig.
Flot arbejde, kan bestemt anbefales.
Utrolig professionel og hurtigt hjælp.
Jeg har haft besøg af Hjarsø El-teknik 2 gange. Det har begge gange været en udsøgt fornøjelse. Meget fine løsninger både hvad angår kvalitet og udseende. Og så er det nogle sympatiske unge mennesker.
Varm anbefaling her fra.
Har i dag fået udført arbejde af Frederik. Vi havde selv indkøbt ny kogeplade, som viste sig ikke at passe i den gamle udskæring. Det klarede Frederik, og kort efter var der installeret. Ankom præcis som aftalt, og efterlod alt nydeligt. Anbefaler bestemt Hjarsø EL-Teknik
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Hjarlsø-Elteknik. Fra første kontakt var kommunikationen klar, imødekommende og professionel. De kom til tiden, udførte arbejdet effektivt og sørgede for at forklare alle løsninger undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvad der foregik.
Arbejdet blev udført i høj kvalitet, og man kan tydeligt mærke, at Hjarlsø-Elteknik går op i både håndværk og kundeservice. Der blev ikke efterladt rod, og resultatet var lige præcis, som jeg havde håbet på.
Jeg kan varmt anbefale Hjarlsø-Elteknik til alle, der har brug for en pålidelig og kompetent elektriker. Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang, jeg har brug for hjælp til el-arbejde.
Kan varmt anbefale Hjarsø El-Teknik! Flinke og professionelle, pålidelige og servicemindede – og med fokus på godt håndværk og høj kvalitet!
En sms dagen før vores aftale, som var kl 7 den efterfølgende dag, hvor aftalen bekræftes. Super god service. Holder aftaler.
Havde besøg af Frederik, meget, meget sød og rar. Ikke sidste gang jeg har brugt Hjarsø el-teknik
Det gik fint og hurtigt. Flot opsætning af tavlen og laden. Klart anbefale.
Vi havde i dag besøg af Kevin til skift af eltavle. Kevin var både rigtig rar og professionel, og vi vil med glæde have besøg af ham igen.
Vi har haft Hjarsø elteknik ude to gange, første gang for at skifte el-tavle og anden gang for at skifte dåser, afbryder, fastgøre ledninger, sætte lamper op og lignende.
Udskiftning af eltavlen gik fint og uden problemer.
Anden gang de var ude ødelægger de nøglen i døren til kælderen og indrømmer det var dem men tager ikke yderligere ansvar og siger at nøglen var gammel. Ja, dør og nøgle var gammel men vi har boet i huset i tre år uden at nøglen er knækket ligesom at vi har haft flere håndværkere igennem som heller ikke har knækket nøglen, og dem som har haft problemer med at låse, har i det mindste taget kontakt til os og sagt at de har haft problemer. Hvis jeg selv havde skulle ødelægge nøglen på den måde som de har gjort, ville jeg skulle have brugt værktøj… Når jeg tænker efter, så har de faktisk ikke en gang undskyldt for at ødelægge låsen. De nægter også at betale for at reparere låsen.
Derudover, så lavede jeg en gennemgang af de ting jeg gerne ville have lavet, bl.a. sat et lysstofrør på en væg, samt lavet en seddel med de samme punkter hvor der bl.a. stod sæt lysstofrør på væg. Hvorfor de så sætter lysstofrøret i loftet har jeg stadig ikke forstået.
De blev ikke færdige sidste gange de var her, men jeg vil ikke have dem ind i huset igen, heller ikke for at rette deres fejl.
De to stjerner er gennemsnit af de to gange de var her, 4 for el tavlen, 0 for lampeopsætning.
Opgaven viste sig blive langt mere omfattende end beregnet og selv om håndværkerne måtte komme retur og færdiggøre opgaven en anden dag, påtog de sig opgaven med godt humør, den største ekspertise og fantastisk fin kundeservice. De bedste anbefalinger herfra
1. juli 2025 modtog vi et tilbud fra Christian (ejeren), som vi accepterede. Efterfølgende virkede han meget ufleksible i forhold til datoer for besigtigelse af opgaven og deltagelse i byggemøder. Det ender med at Christian ikke tager telefonen (når jeg ringer) og aldrig dukker op på de aftalte tidspunkter. Det satte os i en meget vanskelig situation og da byggeprojektet skulle starte stod vi uden elektriker og håndværkere der ventede, da strømme skulle frakobles inden opstart. Vi og de andre håndværkere ringede mange gange, en enkel gang tog Christian telefonen og lovede at ringe tilbage til mig, hvilket aldrig skete. Vi måtte derfor i hast finde en anden elektriker og udskyde opstart af byggeriet, hvilket kostede os både tid og penge. Da det er ejeren der tegner dette firma, må det anses som meget useriøst og kan på ingen måde anbefales.
Bare så det ikke er til at misforstå er herunder mailkorrespondancen med Christian Hjarsø, hvoraf det fremgår, at vi accepterer tilbuddet 1. juli og kommer med mulige datoer for et byggemøde, som blev afholdt tirsdag d. 8. juli kl. 16 (Christian kunne ikke deltage da han ikke arbejder efter kl. 15 var beskeden). Vi havde bedt om tilbud fra 3 forskellige elektrikere og accepterede som sagt det fra Hjarsø El-teknik 1 juli. Af mailen fremgår det også tydeligt, at der bare skal udføres hvad der svarer til to timers arbejde i en af de kommende uger, så byggeriet kunne påbegyndes.
"From: Hjarsø El-teknik
Sent: 1. juli 2025 20:19
To: Mark Hermansen
Subject: Sv: Tilbud elarbejde på tilbygning
Hej Mark
hermed opdateret tilbud som er beskrevet i min tidligere mail og det som er beskrevet nedenfor.
pris inkl moms: 62.100kr
Ikke indeholdt i tilbud er følgende:
Evt. gravearbejde.
Evt. udskiftning af komplet stikledning grundet manglende leder for fase.
Lys dæmper for belysning
Hjemmeside:
CVR: 38140736
Den 1. jul. 2025 kl. 21.44 skrev Mark Hermansen
Hej Christian,
Tak for fremsendte, det ser rigtig fint ud og det vil vi gerne acceptere forudsat, at I kan hjælpe at demontere kabler, forlænge stikledningen til el-tavlen og lave byggestrøm, så nedrivningen kan gå i gang i uge 28 eller 29.
Flere af de andre håndværkere kan desværre kun deltage i byggemøde i weekenderne og jeg håber meget, at du kan deltage en af følgende dage, bare kort, f.eks. kl. 10:
5. juli
6. juli
12. juli
13. juli
Vi ønsker formentlig ikke et nyt målerskab, men det formoder jeg at vi kan trække ud af tilbuddet, såfremt?
Umiddelbart kan jeg selv grave stikledningen fri. Hvor langt et stykke skal I bruge for at kunne forlænge?
Efter nedrivning gør kloakmanden klar til rør og kabler under skruefundamentet.
God aften
Mvh
Mark"

Odpowiedź od Hjarsoelteknik
Vi har fået lavet en gennemgående udbedring af ulovlige elinstallationer mm. Nikolaj har været meget behjælpelig i kommunikationen med forsikringsselskabet, og vi er meget tilfredse med det endelige arbejde som nu er afsluttet.
Hjarsøe El Teknik kom med kort varsel og assisterede med omlægning af store dele af vores el installationer, da situationen krævede det midt i en større husrenovation. Kevin, som løste opgaven på et par dage, var professionel, behagelig at kommunikere med og ikke mindst selvkørende. Mange af de beslutninger der skulle træffes, blev reelt overladt til ham selv, da vi af uforudsete årsager endte op med ikke at være til stede begge dage. Vi vælger helt sikkert Hjarsøe El Teknik (og meget gerne Kevin), næste gang vi skal bruge en dygtig elektriker. :)
Udført godt arbejde til tiden som aftalt. God kommunikation før og under arbejdets udførelse.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.