hiphardlopen.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn bedrijf! Netjes ingepakt met persoonlijk berichtje erbij. Bara broeken die ik bestel daar zijn sowieso top.

Oceniono na 5 z 5

Mijn looprokje is alles wat ik wou & meer! Perfecte pasvorm & ideaal om mee te gaan lopen/fietsen etc. Super comfy en ideaal op een warme zomerdag. De service was bovendien uitstekend, ik ontving mijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een hardloopbril besteld bij hiphardlopen.nl en ben enorm positief verrast door de uitstekende service! Mijn bestelling werd razendsnel verwerkt en verstuurd. Toen ik het pakketje ontvi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Supersnelle service en er word echt meegedacht, via instagram zag ik een nieuwe lijn van het zonnebrillenmerk Goodr (heel fijn merk, love it) en tagde hip hardlopen hierin met de vraag of zij deze ook... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep dla biegaczy
  2. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  3. Sklep sportowy
  4. Sklep z pamiątkami sportowymi
  5. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

Hiphardlopen is een webshop gespecialiseerd in hippe, stoere en kleurrijke hardloopkleding voor vrouwen én mannen maar dan wel van top kwaliteit. Service en klantgerichtheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik ben al jaren klant van hiphardlopen…

Ik ben al jaren klant van hiphardlopen en ik heb al heel wat kleding tijdens hardloopevenementen gekocht bij de stand toendertijd. En ik heb nog steeds een hardloopsetje dat nog steeds mooi is gebleven na al die jaren in de was. Ik heb onlangs een korte hardloopbroek van barra gekocht en net 5 km mee hard gelopen. Heel fijn ademend materiaal, goede pasvorn en zit heel comfortabel tijdens het lopen.
De jurkjes zijn ook mooi en duurzaam. Ook tijdens het sporten wil ik er graag vrouwelijk uit blijven zien. En dan zit je hier goed, want ook de service is goed. Je wordt deskundig en- vriendelijk geadviseerd, ook telefonisch.

17 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Heel blij met mijn long short van Bara

Heel blij met mijn long short van Bara. Marie-Jose (van Hiphardlopen) reageerde reuze snel op mijn vragen in de e-mailberichten, wat heel fijn was.
En dan het pakketje: dezelfde dag van de bestelling verzonden en de volgende dag al in huis. De persoonlijke boodschap met een kleinigheidje erbij; heel attent! De long short zit perfect en is van goede kwaliteit. Precies wat ik hoopte.

9 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Fijne hardlooprokjes en goede service

De hardlooprokjes lopen heerlijk, fijn dat je telefoon er nu ook in past. De jurkjes draag ik in de winter over mijn hardloopbroek. De spullen worden als een cadeautje geleverd en de service is heel vriendelijk. Zeker een aanrader!

27 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik ben fan van het merk bara. Via bara zelf is het heel moeilijk om iets geleverd te krijgen. Daarom ben ik enorm blij dat hiphardlopen.nl ook kleding van bara verkoopt. De bestelling is snel geleverd met een persoonlijk geschreven briefje erbij. Ik hoop nog veel vaker te gaan bestellen.

5 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Fijne broeken (Bara & Ronhill)

Fijne broeken (Bara & Ronhill), goede en duidelijke service en levering. Heel fijn! Wat de broeken zelf betreft: ik heb van beide maat s besteld. Dat was een gok, want vaak kom ik toch ook uit op xs. De Bara broek maat s zit helemaal goed, echt perfect, de Ronhill broek maat s valt ietwat ruim (dus daar maak ik gebruik van het aantrekkoord).

30 października 2025

Mooie webshop

Mooie spullen, snelle levering. Met een persoonlijk berichtje. De hardloopbtoek van Bara rent heerlijk. Goed advies qua maat.

21 września 2025

Geweldig!

Geweldig!! Snelle verzending, ingepakt als cadeautje en een handgeschreven briefje erbij.

10 września 2025

Bestellen is een feestje

Ik heb 2 mooie broeken van Bara besteld. Ze zitten perfect en mooi stevig materiaal. Supersnel geleverd en ook nog eens leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Daardoor was het uitpakken al een feestje.

28 sierpnia 2025

Fantastisch!!

Ruime keuze, super snelle afhandeling.

Pakketje thuis opengemaakt zat er een handgeschreven kaartje bij en een leuke attentie los van de als kado verpakte bestelling!
Super leuk!!

5 czerwca 2025

Snel en persoonlijk …

Al de 2e keer dat ik hier een zonnebril bestel. Ze werden heel snel bezorgd en waren ingepakt als een cadeautje. Met een attentie erbij.

14 kwietnia 2025

Aanrader

Zeer snelle levering! De hardloopbril kwam in een leuk doosje en was mooi verpakt. Heel mooi product, kan al niet wachten om ermee te gaan hardlopen! Bedankt voor het kaartje erbij.

10 kwietnia 2025

Goede service!…

Ik heb de bestelling laat in de avond geplaatst en de volgende werkdag is deze gelijk verstuurd. Ik heb een mail netjes een mail ontvangen met track&trace om mijn bestelling te kunnen volgen.

Toen ik het doosje openmaakte lag er een kaart in met de hand geschreven en met groeten en bovenal, mijn bestelling was ingepakt in een mooi papiertje. Voelde echt als een cadeau aan mezelf toen ik het uitpakte en de kaart erbij! Dank voor de goede service!

5 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej