Oceniono na 3 z 5

Dejligt værelse og skønne omgivelser Havde håbet at maden svarede lidt bedre til prisen Hovedretten var kotelet .jeg forventede nok en pæn skaftkotelet men fik en tynd skive fadkotelet Vinene i d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ren Nydelse. Hindsgavl ligger i den skønneste natur. Rolig atmosfære både ude og inde. Fantastisk personale, god betjening især af en ung kvindelig elev, vi blev blæst bagover. Veltillavet mad i... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Frokost på Hindsgavl Slot. Levede absolut ikke op til forventningerne hverken maden eller det afsides rum , vi blev placeret i. Øv!

1. Wynajm pomieszczeń konferencyjnych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hindsgavl Slot beliggende i historiske og naturskønne rammer på Hindsgavls halvøen ved Middelfart.

4,0

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 3 z 5

værelset var rent men kedeligt…

Jeg synes værelset var rent men kedeligt.
Jeg synes maden var OK men spisestedet i laden var dødsygt og ucharmerende.
Specielt er det ærgerligt, når der er så smukke lokaler på selve slottet. Vi var der fra 15. 7. -18.7. 25

15 lipca 2025

Kære Pia

Mange tak for besøget og din anmeldelse her. Vi beklager naturligvis, at besøget ikke levede op til dine forventninger.

I den travle sommertid kører vi med en fast 3-retters menu, som skifter fra aften til aften, men hvor det selvfølgelig kan være svært at ramme alles smag 100 procent. De dygtige kokke i slotskøkkenet bruger dog gode og friske råvarer – herunder urter, frugt og grønt fra køkkenhaven.

Det er rigtigt, at Slotsladen tilbyder andre rammer end de klassiske stuer, men i forhold til bl.a. kapacitet og logistik serverer vi morgenmad og aftensmad under de træbjælker i den højloftede lade.

Vi tilbyder med jævne mellemrum ophold med spisning i stuerne. Hold evt. øje med hjemmesiden, hvis I ønsker at få denne oplevelse. Vi har desuden flere forskellige værelsestyper, så måske er der et af de andre værelser, som kunne være et bedre match, hvis I skulle have lyst til at besøge os igen på et senere tidspunkt.

Oceniono na 1 z 5

Prøvede på nettet at booke et ophold på…

Prøvede på nettet at booke et ophold på deres sommerferie tilbud 3 for 2, men måtte ringe til dem istedet for at det ikke fungerede.
Skulle booke ophold på deres sommerferie ophold 3 for 2 til fra kr. 2.045,-. Da jeg har en lille hund med, kan det kun lade sig gøre i "staldværelserne" som er beregnet til gæster med hund som koster 300,- ekstra pr. person og dertil skal så tillægges yderligere 300,- for hund den første nat og 200 kr. for den næste nat. Så alt i alt 1.700,- ekstra for hund - men ingen tillæg for hund for den tredje og gratis overnatning.
Så i bund og grund er det dobbelt tillæg for at have en hund med.
Men godt at der er andre steder man kan have hund med uden de voldsomme tillæg.
Ville egentlig glæde min mor som har haft mange miniferier på Hindsgavl sammen med min far som ikke er her mere, men nu bliver det et andet sted hun kommer til at opleve.

18 lipca 2025

Hej Gitte

Det er ikke alle vores værelser, hvor hunde er velkomne – af hensyn til andre gæster. De er til gengæld velkomne på udvalgte værelser i de renoverede staldbygninger med stengulv. Det vil muligvis være en opgradering fra de værelser, I først have overvejet, hvilket koster ekstra. Derudover er der selve tillægget for hunden.

Jeg håber, I og hunni finder et andet godt sted at holde ferie.

Oceniono na 5 z 5

Vi var seks venner der nød opholdet med…

Vi var seks venner der nød opholdet med to overnatninger i fine værelser. Slottet og parken er utrolig charmerende, en fin gestus, at man må gå rundt i alle stuerne. Aftens måltidet utroligt velsmagende, og hygge pianisten var med til, at der var en hyggelig stemning, trods det store lokale vi sad i. Morgenmaden var vi også meget tilfredse med.
Personalet skal også have stor ros, både morgen og aften personalet.
Vil gerne komme igen

14 lipca 2025

Kære Helene

Mange tak for besøget og din anmeldelse her, som vi sætter stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det hele, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen – til endnu mere hygge og forkælelse.

Super dejligt ophold

Super dejligt ophold på Hindsgavl Slot. Skønne værelser og fantastiske omgivelser.
Personalet er alle meget venlige og hjælpsomme.
Vi kan varmt anbefale Hindsgavl Slot.

16 lipca 2025

Kære Kenn

Mange tak for besøget og din fine anbefaling her, som vi sætter stor pris på. Vi er glade for, at I har nydt det, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen – til endnu mere nydelse og hygge.

Ro og afslappet

Wauw sikke et sted at booke en overnatning.
Hindsgavl Slot er et magisk sted i skønne natur omgivelser og tæt på vandet. Her kommer man ned i gear og føler sig så godt tilpas.

Værelse og badeværelse er i top. Rent, lyst og lækket.

Morgenmaden smagte virkelig godt. Masser al lækre ting at vælge imellem også til dem med diverse allergi.

Personalet var både høflige, venlige og smilende og der var styr på tingene.
Mit førte besøg, men bestemt ikke det sidste.
Tak for en god oplevelse.

13 czerwca 2025

Kære Runa

Tusind tak for besøget og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her igen – til mere magi og forkælelse.

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem fantastisk oplevelse…

En helt igennem fantastisk oplevelse efter en lang dag

Efter en lang konference torsdag aften blev jeg desværre dobbeltbooket af hotellet, hvor konferencen blev holdt, og jeg stod pludselig uden værelse. Træt og klar til ro blev jeg modtaget af Ricardo i receptionen, som med et stort smil og ægte overskud tog sig af mig med det samme.

Han sørgede ikke kun for at løse situationen professionelt, men løftede også mit humør med en god snak og en sød gestus – han gav mig lidt snacks med på værelset og sagde med et smil: "Du har vist brug for lidt sødt." Den personlige og omsorgsfulde behandling gjorde virkelig en stor forskel efter en lang dag.

Det er tydeligt, at personalet her sætter en ære i deres arbejde og virkelig ønsker at give gæsterne den bedste oplevelse. Jeg kan varmt anbefale hotellet – en serviceoplevelse langt ud over det sædvanlige!

Kære Mads

Tusind tak for besøget og din anbefaling her, som vi sætter meget stor pris på.

Vi er glade for, at Ricardo kunne sørge for både en seng at sove i og godt humør. Han ER Mr. Overskud, og jeg skal sørge for at dele din ros med ham.

Ophold på Hindsgavl

Min mand og jeg har lige været på et ophold. De har problemer med deres online systemer. Den søde receptionist beklagede og sagde at de bøvlede med det. Der var vist i januar kommet et nyt system. Ikke så heldig for gæsten. Vi spurgte om vi kunne få kaffe og kage, receptionisten sagde det kunne vi købe i deres launge.
Vi gik til vores værelse og ville tage kaffen når vi var på plads.
Først gik min mand ind i et spindelvæv da han skulle på toilettet. Så opdagede vi på loftet til venstre for seng at der på loftet sad en kæmpe mejeedderkop.
På vej til kaffe påtalte vi det i receptionen. De beklagede og spurgte om vi ville ha’ andet værelse, men vi bad bare om at få det fjernet.
I laungen var der intet personale, vi ringede og ringede og langt om længe dukkede der en ung pige op temmelig sur i betrækket. Hun vidste ikke hvad vi kunne få og måtte finde nogen at spørge. Senere kom hun tilbage og meddelte vi kun kunne få en slags - lagkage. Det fik vi så. Hvorefter personen aldrig kom tilbage og vi fik ingen servietter. Og der var ikke et øje at se. Senere fik vi middag inde i hovedbygningen. Servitricen en meget ung pige, som kun var på sin 3’ vagt, havde ikke fået at vide at der var bestilt vinmenu. Hun virkede nervøs og stresset så vi forsøgte at berolige hende, da glassene så pludselig var forkerte til vinmenuen, glemte den ene kuvertsmør osv.. Vedkommende havde bestemt ikke fået nogen sønderlig oplæring. Det var synd for hende. Vi spurgte om der var mange nye hvortil der blev svaret at det var de næsten alle.
Maden var ok. Hovedretten var det bedste.
Arkitektonisk er det et smukt sted med skønne parkforhold. Slottets indvendige lokaler er dog ganske nøjne med kun ganske få slotsting - nogle gamle spejle kakkelovne og nogle store prismekroner. Prismekronerne trængte virkeligt til en rens af prismerne som efter års neglect var blevet helt brunlig. Hvis de blev renset ville de tage sig langt flottere ud. Vi føler at slottet mangler “sin stads” hvilket virkeligt ville medvirke til hyggen. Der er gået for meget “strømlinet” over det…Men måske satser man mere på store arrangementer.
Vi havde forventet noget andet - varmt og hyggeligt, samt et velfungerende vidende personale. Men hvis der ikke er ordentlig oplæring vil vi sige at de jo så ikke kan gøre for det. Slottet har bare så meget potentiale som det så kunne leve op til. - Men det er selvfølgelig en smags sag.

Kære Susie

Mange tak for besøget og din feedback her. Vi beklager, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger.

Vi tager dine kritikpunkter til os, og de vil indgå i vores løbende evaluering af gæsteoplevelsen, som naturligvis er afgørende for et sted som vores.

Forhåbentlig kan vi ved en senere lejlighed byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse.

Flot Hotel/Slot

Flot Hotel/Slot, vidunderlig Park og urtehaven er et besøg værd.
Restaurantens indretning- betjening,
Kan anbefales, morgen buffet er en dejlig afslutning med gode råvarer.
Hotellet er en af Fyn’s Perler

Kære Mogens

Mange tak for besøget og din anmeldelse her, som vi sætter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på vores fynske perle snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Flot stort værelse og rigtig god service

Flot stort værelse, flotte omgivelser, super lækker mad og venlig betjening

10 maja 2025

Kære Karen Birgitte

Mange tak for besøget og din anmeldelse her, som vi sætter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det hele, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt dejligt et sted

Vi var i weekenden til koncert og gourmet ophold.
Det var bare vellykket hele vejen👍
Mad - vin - morgenmad og fantastisk personale overalt.
Nu fik vi også Rosa stue helt for os selv helt i hjørnet 🙏men vi blev ikke glemt, vi fik fuld opmærksomhed og fyldte glas🤣🍷

8 marca 2025

Kære Vita

Mange tak for besøget og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at I har nydt både maden og koncerten, og vi håber at kunne byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Som flere x før

Som flere x før: rigtig skønt ophold!
Vidunderlig mad, og sød betjening.
Tak for denne gang.

5 marca 2025

Kære Kirsten

Tusind tak for endnu et besøg og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen her på Hindsgavl Slot snart igen.

Virkelig hyggeligt

Virkelig hyggeligt, rent , flink personale og maden fejlede bestemt heller ikke noget. Pragtfuldt område

11 lutego 2025

Kære Susanne

Mange tak for besøget og for at dele din oplevelse her. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Nyder altid de rolige omgivelser og…

Nyder altid de rolige omgivelser og fine værelser og så det lige i baghaven til firmaet.

Morgenmaden er heller ikke så ringe endag. 🤩

14 stycznia 2025

Kære Henrik

Mange tak for besøget i din baghave ;) Vi er glade for, at du har nydt det hele – også morgenmaden – og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Vi var så heldig at vinde et gavekort…

Vi var så heldig at vinde et gavekort igennem jeres nyhedsbrev. Der var virkelig en dejlig oplevelse,først en gåtur på 21 km i området,flot natur.Blev modtaget af venlig personale,fine værelse og 4 rette lækkert mad og morgenmad..5 store stjerner herfra...

11 stycznia 2025

Kære Tove

Mange tak for besøget. Vi er meget glade for, at I har nydt besøget, og håber, at vi kan byde jer velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Oceniono na 4 z 5

Et brag af et nytårsophold.

Vi oplevede et nytårsophold 2024 på Hindsgavl Slot, som var den største spiseoplevelse til dato. Hele arrangementet fortjener 5 stjerner, men desværre bliver vi nødt til kun at give jer 4 stjerner på grund af musikken nytårsaften. Et super dygtigt band leverede musikken for fuld udblæsning, så det næsten var umuligt at kommunikere med sidemanden og dem overfor.

Vi ved godt, det er vanskeligt at vælge musik, der tilfredsstiller alle gæster, da der trods alt er mange aldersgrupper at tage hensyn til – men nok flest pensionister.

Derfor vil vi foreslå, at I til næste års arrangement hyrer en dygtig DJ. Vi er sikker på, at der findes en, der kan levere musik, som tilfredsstiller alle både med hensyn til lydniveau og musikgenrer.

Jeg håber, vi ses i 2025! 🎉
Mvh
Per Ølholm

30 grudnia 2024

Kære Per

Tusind tak for besøget til nytår og for din feedback her, som vi vil tage med i vores samlede evaluering af nytårsopholdet.

Vi er glade for, at du nød maden og kom godt ind i 2025. Vi håber ligesom dig, at vi ses i 2025 og vil gøre, hvad vi kan for at gøre os fortjent til den femte stjerne.

Et super ophold i december 2024

Et super ophold i december 2024 . En smuk ejendom med meget høj vedligeholdelsesstandard. Dygtige, imødekommende og venlige medarbejdere, der gjorde alt for gøre opholdet til en stor nydelse. Intet er for besværligt. Hjælpen og en løsning på eventuelle spørgsmål er der omgående. Super service af alle. En super veltillavet 3 retters menu med gode muligheder for hygge før og efter. Dejligt værelse med smuk udsigt til vandet. Bestemt værd at køre efter. Mvh Henrik

21 grudnia 2024

Kære Henrik

Tusind tak for besøget og din tilbagemelding her, som vi sætter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og håber at kunne byde velkommen på Hindsgavl Slot snart igen til mere af det hele.

Oceniono na 5 z 5

Utrolig dejligt ophold her i december!

Utrolig dejligt ophold her i december!
Gæstfri modtagelse, dejligt værelse, ro og skøn aftenservering.

16 grudnia 2024

Kære Sofus

Mange tak for besøget og din anmeldelse her, som vi sætter meget stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt opholdet, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen.

Oceniono na 3 z 5

Slotsophold med koncert. Samlet lidt skuffende ift prisen. Vi havde booket et koncertophold med…

Vi havde booket et koncertophold med tre retters menu inkl vinmenu. I bookningen stod beskrevet værelse i Grandlit værelse - slotsstil.
Venlig og imødekommende reception. Da vi finder vores værelse er det ganske nydeligt indrettet, men kun med en 140cm seng. Vi skal lede længe på hjemmesiden for at konstatere, at det er det der svarer til beskrivelsen; Grandlit værelse - slotsstil. Det må vi erkende er ret skuffende. Og kunne anbefale at det fremgår tydeligere ved bookning.
Til middagen får vi serveret velsmagende lækker mad, men meget små portioner. Mellem forret og hovedret sidder vi og venter mere end 30min, hvilket gør at vi ender med at måtte spørge efter at få lidt mere vin i glassene. De bliver ikke fyldt op. Til hovedret serveres to tynde stykker kød og én kartoffel samt en smule grønt. Vi ender med at bede om en brødkurv mere, for ikke at gå sultne fra bords. Det er vores oplevelse, at der måske er taget så mange gæster ind, at køkken og personale har svært ved at følge med? Morgenmaden var med nybagt lækkert brød og fint tilbehør. Men allerede kl 9 lukkes det ene bord, hvorfor alle skal til sammen buffet. Der er halvtomme fade, mangler juice og der fyldes ikke meget op. Igen lidt skuffende.
Koncerten var en stor oplevelse ovre i laden, men vi er taget hjem med en samlet oplevelse af, at vi nok havde forventet lidt mere for et ophold der kostede næsten 5000kr

14 grudnia 2024

Kære Laila

Tak for besøget og din feedback her. Vi er glade for, at I nød koncerten og maden, men beklager naturligvis, hvis den samlede oplevelse ikke levede op til forventningerne.

I vores onlinebooking fremgår sengestørrelsen både af oversigten, hvor man kan vælge sit værelse, og hvis man klikker på "mere info" ved det ønskede værelse. Det er selvfølgelig uheldigt, at I ikke har set det, og med alt optaget havde vi ikke mulighed for at tilbyde jer et andet værelse med en større seng.

Der var afsat god tid til middagen inden koncertstart, så der var tid til at nyde de tre retter og hygge sig ved bordet. Og jeg forstår på mine kolleger i restauranten, at de løbende var rundt for at skænke vin. Jeg er ked af, hvis de har overset jer.

Vi forsøger at afstemme portionsstørrelserne, så der hverken er for meget eller for lidt mad, men gæsterne skal naturligvis heller ikke gå sultne fra bords. Det er derfor også OK at bede om mere.

På travle morgener kan der være lidt trængsel ved buffeten, som vi løbende fylder op efter behov. Igen ønsker vi ikke at fylde mere op end nødvendigt – for at undgå madspild – men alle gæster skal naturligvis kunne få det hele.

Vi håber, at I trods denne lidt blandede oplevelse har lyst til at besøge os igen en anden god gang. Kontakt os gerne i forbindelse med bookingen, hvis I har brug for hjælp med at vælge det rette værelse.

Skønt slotsophold :-)

Hverdagsophold var en fantastisk oplevelse !!
Smukt julepyntet både indenfor og ude .
FANTASTISK mad både morgen og aften ! OG super sødt og smilende personale overalt !!
Tak for denne gang :-)

27 listopada 2024

Kære gæst

Det er da os, der takker. Både for besøget og for at dele din oplevelse her. Vi er glade for, at du har haft et fantastisk ophold, og vi håber at kunne byde dig velkommen her snart igen.

Oceniono na 4 z 5

Dejligt værelse og god mad

Dejligt værelse og god mad. Personalet rigtig søde.

26 listopada 2024

Kære Elin

Tusind tak for besøget og din anmeldelse her, som vi sætter stor pris på. Vi er glade for, at du har nydt det, og vi håber at kunne byde dig velkommen på Hindsgavl Slot snart igen til mere forkælelse.

Gæsteambassadør

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej