Det är bara att acceptera
Det är bara att acceptera, beställer man hos HILANO, blir man lurad! Totalt!!!
Bluffföretag
Bluff!!!!
Har beställt lampor till poolen men inte fått dem!!
Beställ inte från dem!
Köp inte något av dom.
Har beställt några ljuspuckar till poolen men inte fått det. Går inte få tag i dom heller. Köp inte något av dom då dom skiter i dig.
Var är det här för företag
Var är det här för företag. Beställde en hatt den 8/6-2021, har inte sett röken av någon hatt och ingen info från företaget. Klarna har dragit pengarna och bett mig kontakta bolaget som jag även gjort. Det minsta man kunde begära är att företaget informerar om ev leveransproblem.
Jag beställde en vara början av juni o…
Jag beställde en vara början av juni o har fortfarande inte fått den . O hittar inte kontakt till dom
Jag beställde en produkt den 6 juni och…
Jag beställde en produkt den 6 juni och har ännu inte fått den. Dessutom har de via Klarna lagt på en förseningsavgift trots att jag valt få hem och betala sedan.
Värdelöst.
"Korsformade tofflor" från Hilvano.com
Köpte ett par "korsformade tofflor" som var nedsatta halva priset (från 599kr till 299 kr). Skorna höll inte den kvalitén som utlovades, var mycket "plastiga", hade ingen "gjuten fotbädd" och är dessutom totalt ostabila vid terräng och (exempelvis om det sluttar lite på tomten).
Badtofflor för 100 kr och mindre är minst lika stabila och håller motsvarande komfort.