Hijama Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos dette cuppingcenter. Behandleren var meget professionel, venlig og tog sig god tid til at forklare hele behandlingen. Jeg følte mig tryg og godt taget imod fra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik udført hijama for første gang hos Abu Yusuf og det var en fremragende oplevelse! Han har over 14 års erfaring og er veluddannet i dette felt, som gjorde jeg følte mig meget tilpas! Selve oplevels... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Han var super flink og fortalte om sig selv og han erfaringer, hvis man havde spørgsmål sagde han man bare skulle stille spørgsmål. Havde en forventning om det måske kunne gøre ondt da man skærer 3mm... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så havde jeg gjort det! Helt fantastisk behandling fra Abu yusuf, som var meget imødekommende, og virkelig informativ. De sanitære forhold på stedet var helt i top, alt... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

141 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super formidabel service og oplevelse

Super formidabel service, lækker behandling. De fleste tror det gør ondt at få en Hijama behandling, men det faktisk det stik modsatte det kilder bare meget. Følte my som et nyt menneske efter behandling som varede i 20-30 min. Vi fik tilbudt mad og drikkevarer som var super lækkert. Til vejs ende da vi var blevet færdig og fået tøj på fik vi en dejlig gave med som vi blev meget glade for, så alt i alt er det en formidabel oplevelse og det bliver ihverfald ikke sidste gang 😄😄😄

7 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Han kan stærkt anbefales!!

Glem alt om massage, og terapi. Hijama hos Adem er den bedste kur hidtil for spændinger og følelsen for en frisk krop. Nysynet som Adem kalder det.

Kan klart anbefales!!

3 grudnia 2021

Kan anbefale Hijama.dk til alle

Kan anbefale Hijama.dk til alle. Jeg startede for nogle år siden, da jeg hørte det skulle være godt for muskelømhed, da jeg træner meget styrke og boksetræning. Men det er godt for så mange andre ting også, da det renser blodet for giftstoffer. Der bliver altid brugt nye kopper og Adam er meget professionel.

26 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tusind tak William for din positive feedback, det var rigtig hyggeligt at få besøg af dig igen. Vi glæder os til at se dig igen til den/de behandlinger, som du synes bedst om🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

Meget god service og renlighed i top…

Meget god service og renlighed i top jeg gik da fra med meget lettet skylder hadet helt låst kroppen men gik som en ny født ikke sistde gang jeg besøger det sted kan klart anbefale det til alle 💪🦾👌👍

26 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tusind tak Ascraf for din positive feedback, det var rigtig hyggeligt at møde dig. Vi glæder os til at se dig til den/de behandlinger, som du synes bedst om🙏🏻

Ankelskade og hijamma

Jeg laver hijamma hver tredje måned, og det har jeg nu gjort de sidste 3-4 år. Har kun gode erfaring med det. Den har også været en stor hjælp på en ankelskade fra 92’. Jeg løber og går dagligt ekstremt meget, og har altid støttet min ankel, men det gør jeg ikke længere takket være hijamma.

19 listopada 2021

Har været der 2 gange

Har været der 2 gange, og begge gange har været er godt oplevelse,

1 - der var god service,

2 - behandlingen havde nogle gode resultater.

Jeg har døjet med øm ryg i lang tid, og har fået massage mange gange uden at det rigtigt fjernede alle smerter, men da jeg fik fjernet det gamle blod som gemmer sig i ryggen, følte jeg mig lettere, og ønheden i ryggen forsvandt.

9 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tusind tak Ibrahim for din positive feedback, det var rigtig hyggeligt at møde dig. Vi glæder os til at se dig til den/de behandlinger, som du synes bedst om🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

Det bedste sted at forebygge mod…

Det bedste sted at forebygge mod sygdomme og smerter og når man er syg så er den bedste sted at tage hen fordi de er eksperter i urtemedicin og smertrbehandling . Jeg har været stam kunde i mange og kan stærk anbefale det til alle .

7 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tak Musti for din positive feedback, det var rigtig hyggeligt at møde dig. Vi glæder os til at se dig til den/de behandlinger, som du synes bedst om🙏🏻

Absolut enestående oplevelse!

Absolut enestående oplevelse!
Dette er min anden gang at lave cupping behandling, men det er første gang jeg har oplevet at menneskerne er så venlige, imødekommende, professionelle og passioneret i deres fag.
Anbefales til nye og dem der er bekendt med dette

PS. Det kilder mere end det gør ondt

7 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Wau - sikken en dejlig feedback Gökhan, 1000 tak. Vi er rigtig glade for, at have mødt dig og ser frem til at se dig igen til de behandlinger du synes bedst om.

Certificeret Cuping behandling

Certificeret Professionel behandling, en klinik som går op i hygiejne.
Individuel behandling og rådgivning.
Speciel behandling af sportssmerter og lunge gener blev udført.

6 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tusind tak Ahmet for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og det var rigtig hyggeligt at møde dig. Ser frem til at se dig igen. Husk dit syn holder 3 måneder 😂

Oceniono na 5 z 5

kan klart anbefale abu yusuf hijama…

kan klart anbefale abu yusuf hijama king. københavns bedste service 10 stjerner her fra…

6 listopada 2021

Odpowiedź od Hijama

Tusind tak Baris for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på din anmeldelse og det var rigtig hyggeligt at møde dig. Ser frem til at se dig igen. Husk dit syn holder 3 måneder 😂

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej