Hhl Lagerinnredning Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Good prices, fast delivery. Shelves were shipped standing vertically which made it difficult to have delivered. Recomment two persons available when receiving pallets for support while unpacking.

Oceniono na 5 z 5

God pris, god kvalitet på produktet. Kunne ønsket mer teknisk informasjon (tegning av festeplaten).

Oceniono na 1 z 5

Det første man velger når man går inn på den norske nettsiden er om man er privatkunde eller bedrift. Dette avgjør om priser blir med eller uten mva. Likevel kansellerte de min ordre dagen etter be... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Vi kjøpte reoler for oppbevaring av…

Vi kjøpte reoler for oppbevaring av dekk. I starten var det litt skuffelse på grunn av noen misforståelser med transporten, og senere med faktureringen. Imidlertid ordnet og løste de ansatte hos HHL alt på en svært profesjonell måte.

8 czerwca 2026
Opinia niezależna

God pris

24 marca 2026

Good prices

10 czerwca 2025

Raskt og enkelt

Raskt og enkelt, lett å montere.

10 listopada 2024

Hei Inge!

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse!

Vi er glad for å høre at du er fornøyd med bestillingen!

- HHL

Oceniono na 3 z 5

Dyrere enn forespeilet

God kvalitet, dyrere enn forespeilet. Oppgi totalsum i fremtiden

27 października 2024

Hei Even,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse! Vi setter pris på din tilbakemelding og tar den med oss videre, for å bli enda bedre!

- HHL

Venter enda på faktura

14 października 2024

Hei Enoch,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse!

Hvis du kontakter oss på vår kundemail kundeservice@hhl-lagerinnredning.no, vil vi kunne svare deg ytterligere, i forhold til status og levering.

Mvh, HHL

bra produkter

bra produkter, dårlig pakking, palle og treverk var av så dårlig kvalitet at de knakk sammmen og skadet produktene

11 października 2024

Hei Rolf
Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss.

Vi er glade for at du er fornøyd med produktene, men vi beklager virkelig at palle og treverk ikke holdt den kvaliteten vi ønsker å tilby. Dette er ikke slik det skal være, og vi forstår at dette har påvirket din opplevelse negativt.

Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksomme på dette, og vi vil ta det videre med vårt lager- og logistikkteam for å sikre at pakking og transportmateriale holder bedre standard fremover. Ta gjerne kontakt med kundeservice direkte, så kan vi se nærmere på eventuelle skader på produktene dine og hjelpe deg med en løsning!
Mvh. HHL

Oceniono na 1 z 5

Hei.

Hei.
Har ikke fått reolene enda, hva er problemet

29 września 2024

Odpowiedź od Hhl Lagerinnredning

Hei, og takk for at du tar deg tid til å skrive en anmeldelse!

Jeg beklager at du ikke har mottatt reolene ennå. Jeg har sendt deg en e-post med mer informasjon om ordren din.

Takk for tålmodigheten, og jeg ser frem til å hjelpe deg!

Som beskrevet

Som beskrevet, kom til avtalt tid. Rask levering og rimelige priser.

7 sierpnia 2024

Hei,

Tusen takk for anmeldelsen din!

Ha en fin dag,
HHL

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej