HF FORSIKRING G/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

det er en oplevelse at når man anmelder en skade er der ingen dikkedarer, erstatningen er hurtigt på vej, det betinger naturligvis at dokumentationen er i orden og korrekt. Har aldrig haft problemer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle gøre brug af min forsikring pga. rotter, jeg var lidt på bar bund, omkring det hele. Men må bare sige at Kent gjorde sit til at hjælpe mig igennem forløbet, besvarede alle mine spørgsmål fra st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Positiv overrasket! Fin & altid hurtig kundeservice fra salg Fik anbefalet HF af bekendt / problemfri flytning fra tidligere selskab & god vejledning fra HF i den forbindelse - så det var h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dækpartner i Brøndby lavede en skade på min fordør, deres lift rev hul i døren, uheld kan ske. Dækpartner oplyste mig omgående og jeg skulle blot anmelde det til min forsikring. Topdanmark, som... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Vores vision som kundeejet forsikringsselskab er at tiltrække kunder, der foretrækker engageret personlig betjening og kommunikation i øjenhøjde.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

262 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super god hjælpe og service ved minder…

Super god hjælpe og service ved minder skade på huset.

7 maja 2025

Hej Henrik

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Oceniono na 5 z 5

Super god hjælpe og hurtig behandling…

Super god hjælpe og hurtig behandling af minder skade på huset.

7 maja 2025

Hej Henrik

God oplevelse

Det gik nemt og hurtigt og der var ingen problemer

6 maja 2025

Hej René

Oceniono na 4 z 5

Hurtig tilbage melding

Hurtig tilbage melding, efter at have skrevet til jer.

25 kwietnia 2025

Hej Claus

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og professionel service.

Hurtig og professionel service.

23 kwietnia 2025

Hej Simon

Altid tilfreds

Ingen kommentarer. Altid tilfreds med HF

21 marca 2025

Hej Gitte

Ingen dikkedarer

Ingen dikkedarer - hurtig sagsbehandling - ingen unødvendige og mistrosiske spørgsmål. I dag tør man næsten ikke tro på, at det kan gå så smertefrit at være i kontakt med sit forsikringsselskab - men det kan det :)

27 marca 2025

Hej Merete

Oceniono na 1 z 5

Så ringe service!

Vi havde købt ny bil og skulle have den forsikret. Vi fik et tilbud fra HF og accepterede. Alt blev godkendt.
Vi kørte rundt i bilen i 2 uger med troen om at vi var fuldt forsikret.
Det viste sig at HF havde afvist tilbuddet og annulleret aftalen, uden at sige mere nogle dage efter vi havde underskrevet.
Det var altså kun held at jeg fulgte op på dem for at sikre at tingene var i orden og alt var på plads.
Det er ufattelig ringe og under al kritik!!
Det hele var spil for galleriet. Kan ikke anbefales

3 kwietnia 2025

Hej Benjamin

Vi har talt sammen pr. telefon og jeg håber alt er ok.
Af hensyn til GDPR og din egen sikkerhed, kommenterer vi ikke på sagsforløb her på trustpilot.

Med

2 kwietnia 2025

Hej Claus

Oceniono na 5 z 5

HF er altid klar til at hjælpe.

HF er altid klar til at hjælpe.

26 marca 2025

Hej Karin

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig oplevet noget lignende

Har aldrig oplevet noget lignende, og det er ikke på den gode måde. Hvis jeg kunne give minus 100, fik de det. En kamp trods man har klare “beviser” for skade.

14 marca 2025

Hej Anja

Ud fra de angivne oplysninger, kan vi desværre ikke finde dig eller din sag i systemet.

God behandling

God behandling, gode dækninger og gode priser

13 marca 2025

Hej Kim

Hej Mahmut

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og meget god behandling af vores…

Hurtig og meget god behandling af vores skadesanmeldelse.

12 marca 2025

Hej Jørgen

Oceniono na 5 z 5

Meget behjælpsom efter arbejdstids…

Meget behjælpsom efter arbejdstids ophør på en fredag. Det kan ikke forventes, men hjalp mig meget i situationen.

10 marca 2025

Hej Morten

Hurtige og billige

Hurtige og billige, ingen problemer

Hej Peter

Effektivitet

Hurtig og effektiv behandling af skadesanmeldelse

6 marca 2025

Hej Finn

Meget venlige og hurtig ekspeditionstid

Meget venlige og hurtig ekspeditionstid

Hej Søren

Intet stort palads

Intet stort palads - til gengæld hygge lokaler med venligt personale, som man samtaler med og får en meget fair behandling.

Hej Mogens

Oceniono na 5 z 5

Blev guidet igennem det hele og hvilke…

Blev guidet igennem det hele og hvilke oplysninger De skulle bruger. Nemt og hurtigt behandling.

28 lutego 2025

Hej Niels

Policechef

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej