Hex, Najlepsza kryptowaluta!
Wszedłem na górce w Hex ale nadal się nie martwię :) wiem, że da jeszcze dobrze zarobić! Do tego sieć Pulse Chain na którą oczekuje z niecierpliwością 🥰 xgrosz, dziękujemy.
🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱Poland! 🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱
The Worlds First BlockChain Time-Deposit CDs, known as Certificates of Deposit or Time Deposits, are worth Trillions of dollars. CDs are worth more than gold, credit card companies and cash. CDs pay higher interest than savings accounts, requiring money to be deposited for a fixed time. Banks profit on poor customer service, early withdrawal fees and auto-renewing you at worse rates. They pay pitifully low interest. New money is printed all the time, making yours less valuable. HEX monetizes the time value of money in a totally new and better way. It takes the concept of CDs to the next level: HEX replaces inefficient currencies, banks and payment networks with verifiably secure peer-to-peer technology. In HEX, you're the bank. The more you learn about it, the more you'll love it.
Zjednoczone Królestwo
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱Poland! 🇵🇱🇵🇱🇵🇱🇵🇱
Późno weszłam ale już i tak w zysku, czekam na unstake i kolejne wzrosty.
Hex oferuje stabilny, a nierzadko paraboliczny wzrost wartosci. W połączeniu ze stakingiem daje wolność finansową. Za parę miesięcy, wszyscy obecni posiadacze tokena Hex na sieci Etherium, dostaną kopie na nowej sieci Pulsechain. I wtedy to będzie produkt kompletny, bo bez zabójczych opłat sieciowych. Hex i Pulse to przyszłość crypto. Masz hodlować, nie tradować swoje aktywa. Złoto!
Hex to wolność ,wierna społeczność no i osoba która to wypuściła w świat - Ruchu....dziękuję
HEX to najlepszy token w krypto. Gotowy, zamknięty produkt, jeden z niewielu bez admin keys. Odpowiednik konta oszczędnościowego przeniesiony na technologię blockchain. Skrupulatnie ukrywany przez największe opłacane rankingi, ale już nie długo... Jeden z największych potencjałów wśród krypto.
Hex pozwolił mi odrobić wszystkie straty na tradingu i kupowaniu Top 10 krypto w hossie. All in HEX 😁