Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik kocht onlangs een mooie sweater met kanten mouwen. Achter alles opgetrokken het hele stof. Nog NOOIT gewassen. Reactie termijn is verstreken. Ik vind het schandalig goedkoop is foutkoop mensen den... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super goede service . Altijd zeer tevreden. Super prijzen en goede kwaliteit. Ben zo blij met heuveltex. Shop iedere week wel aantal Leuke dingen nadat ik bijna 30 kilo ben afgevallen. Laatst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hoi, ik heb al meerdere keren bij Heuveltex bestellingen gedaan. Was altijd de goede maat/pasvorm, zeer snelle bezorging en goede prijs/kwaliteit. Heb eenmaal iets retour moeten sturen, is ook hele... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż odzieży
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Heuveltex altijd de goedkoopste ,zorgt meerdere keren per week voor de leukste aanbiedingen in dameskleding altijd voor de goedkoopste prijzen.wij geven de goedkoopste prijs garantie,ziet u het ergens goedkoper mail ons info@heuveltex.nl wij passen de prijs aan en geven 10%korting

Dane kontaktowe

Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Ik kocht onlangs een mooie sweater met…

Ik kocht onlangs een mooie sweater met kanten mouwen. Achter alles opgetrokken het hele stof. Nog NOOIT gewassen. Reactie termijn is verstreken. Ik vind het schandalig goedkoop is foutkoop mensen denk eraan.

27 marca 2026

Blij met de klantenservice

Ik bestel al jaren en regelmatig bij Heuveltex; het gaat eigenlijk altijd goed maar nu ontbrak er een item in mijn bestelling. Na mailcontact heb ik het artikel alsnog toegestuurd gekregen. Heel blij mee. Dus super tevreden met de klantenservice!

17 marca 2026

Odpowiedź od Heuveltex

Beste G.c., Heel erg bedankt voor uw positieve review! Fijn dat alles goed en snel opgelost is! :)

Oceniono na 5 z 5

Superleuke kleding en mooie prijsjes

Super tevreden nadat ik verkeerde levering ontving alles top geregeld qua omruilen en verzendkosten.
Echt super geregeld eeg blij mee. Daarbij hebben ze ook nog superleuke kleding voor heel betaalbare prijzen. Kortom echt een aanrader

23 lutego 2026

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Sandra, bedankt voor uw positieve review en uw vertrouwen in Heuveltex! :)

Verkeerde bestelling ontvangen

Had 2 bestellingen gedaan en ontvangenHad 1 bestelling meer dan 75 euro.En over de andere bestelling een broek daar had ik extra bezorgkosten over betaald. Terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik smorgens al een bestelling had gedaan en of deze
samen konden.Omdat ik die broek een paar uur later had besteld ,omdat die ineens weer op voorraad was.
Blijkbaar niet maar oke hoor je mij ook niet over zeuren dat ik dan toch extra bezorgkosten moet betalen,terwijl het gratis is boven 75 euro.😄Toen ik die bestellingen binnen kreeg bleek dat ik een heel andere broek had gekregen die ik niet had besteld. Mail gestuurd met foto van de verkeerden
broek erbij .

Dacht er goed aan te doen om hem gelijk dezelfde dag terug te sturen ,omdat ik die broek zaterdag aan wilde en ik misschien de goede dan voor zaterdag kon ontvangen. Daarom ook ruim van te voren besteld.Kreeg te horen dat ze niets voor me konden doen ,omdat ik blijkbaar na mijn mail (van hun fout) op hun reactie had moeten wachten.Daarom wilde ze de Retourkosten niet terug betalen ondanks fout verkoper.Pas na meerdere mails en verwijzingen CONSUMENTEN RECHT zou ik het vergoed krijgen. Krijg nu te horen van "klantenservice",dat als iedereen dit zo doet ze failliet zouden kunnen gaan en dat ze niet meer willen dat ik nog een bestelling plaats omdat ik het niet eens zou zijn met hun retour beleid..We praten hier over 8,75(Retourkosten) op een bestelling van rond de 100 euro totaal inclusief bezorgkosten.
Maar over al mijn eerdere bestellingen en over een hoop geld wat ik daar al heb heen gebracht, nee dan hoor je ze niet klagen !! Alleen als er 1 ding mis gaat
En jullie kunnen wel bij elke review schrijven u heeft onze voorwaarden niet gelezen of abuis eroverheen gelezen.
WETTELIJKE regels zijn er ook voor jullie,en dan gaan jullie zogenaamde voorwaarden hier niet op.Jullie horen alles kosteloos te vergoeden bij verkeerde levering.
Maar jullie houden dat in.
MAG NIET !!
Anders dames melding maken bij consuwijzer!!

De "klantenservice " of hoe je ook mag noemen zijn nogal agressief/defensief en zeer onprofessioneel !!!!!!!!

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Nathalie, wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Het klopt inderdaad dat wij normaliter geen retourkosten vergoeden als u een pakket zelf retour zendt, gezien u dit op eigen verantwoordelijkheid en bij eigen keuze doet. Wij vermelden onze procedures duidelijk in onze algemene voorwaarden, hier heeft u misschien per abuis overheen gelezen helaas. Ook vermelden wij in deze algemene voorwaarden dat wij pakketten niet kunnen samenvoegen, om daar boos over te worden in uw review vinden wij dan ook erg vervelend, wij vermelden alles zo duidelijk mogelijk. Excuses dat onze voorwaarden en procedures misschien niet duidelijk genoeg vermeld staan voor u, wij zullen hier naar kijken.

Slechte communicatie

Geen eerlijk bedrijf reageren totaal niet
Had al eerder één rewiew willen schrijven niet gedaan toen! Ik doe het nu zodat ze er hopelijk iets van leren
Of ze willlen mij niet als klant
Als je iets besteld en schrijft of ze een broek kunnen meeleveren omdat dit niet lukt vanwege een fout en ze doen dat dan niet dan vraag ik mij af hoe graag je iets verkoopt. Ik koop er niks weer ik hou ervan als mensen reageren webshop of geen webshop. De betaling was geen probleem geweest
De vorige keer moest er iets terug omdat hun iets verkeerd hadden geleverd. Dus moesten ze ook de verzendkosten betalen maar kreeg duidelijk als boodschap mee dat ik geen andere producten mocht mee mocht zenden. Vertrouwen is ver zoek bij dit bedrijf. Heel erg jammer! Dit was te herkennen aan dat ze geen broek erbij hadden gedaan

6 stycznia 2026

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Wombie, vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij reageren altijd op de mails die wij binnen krijgen. :) Wij kunnen, zoals heel duidelijk vermeld in onze algemene voorwaarden, geen artikelen toevoegen aan een geplaatste bestelling inderdaad. Bestellingen dienen geplaatst en betaald te worden via onze website. Ook mogen er inderdaad geen andere artikelen mee op het retourlabel dat bedoelt is voor een verkeerd/defect artikel inderdaad. Dit voor een snellere afhandeling.

Ik wens u desondanks een fijne dag toe.

Oceniono na 1 z 5

Broek gekocht 1x aangehad begon te…

Broek gekocht 1x aangehad begon te "pillen"
Contact gezocht (duurde lang voordat reactie kwam)
Helaas voor mii geen heuveltext meer

2 grudnia 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Jojo, bedankt voor uw review. Spijtig dat uw bestelling niet naar wens was, helaas bieden wij geen garantie op gedragen artikelen, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden.

Heel matig

Dit bedrijf is niet eerlijk. Bij een retourzending horen zij ook je verzendkosten terug te betalen en dat doen ze niet. Je betaalt zelf je retourkosten, als je daarbij ook je verzendkosten nog zelf moet betalen, ben je onderhand 15 euro kwijt en heb je dus nog niks. Zo kan ik ook snel geld verdienen!!!!

18 listopada 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Dankjewel voor je bericht, wat jammer om te lezen dat je het zo ervaart.
Bij ons shop je altijd met sterk gereduceerde prijzen – vaak veel lager dan de normale verkoopprijs. Om die lage prijzen mogelijk te maken, kiezen wij ervoor om verzend- én retourkosten niet volledig over te nemen, maar een deel bij de klant te laten. Dit staat ook duidelijk vermeld in onze voorwaarden bij het bestellen.
Ik begrijp dat het vervelend voelt als je uiteindelijk alleen verzend- en retourkosten hebt betaald. Tegelijkertijd betaal je bij ons voor de artikelen zelf wél een stuk minder dan normaal, en dat is precies waar we ons in onderscheiden. Mvg Heuveltex

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechtes service je krijgt niet je…

Zeer slechtes service je krijgt niet je hele geld terug ze houden verzendkosten in terwijl je die al zelf betaald hebt schandalig zo betaal je twee keer de verzendkosten en strijken hun het geld op,geen wonder dat ze goedkoop zijn. Dus nooit meer bestellen dames !!!!!!!!!!

30 października 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Marion, vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Wij vermelden al onze voorwaarden netjes op de website, hier heeft u misschien per abuis overheen gelezen. Ook betaald u niet 2x de verzendkosten, u betaald verzendkosten bij het bestellen en u betaald de retourkosten. Mvg, Heuveltex

Oceniono na 1 z 5

Misleidende voorraad en onredelijke…

Misleidende voorraad en onredelijke retourkosten!!

Ik heb bij Heuveltex een broek en bijpassende bomberjas besteld, omdat ik de complete set wilde hebben. De broek stond als op voorraad op de website, maar na levering bleek dat niet te kloppen. Als de broek op de site als niet leverbaar had gestaan had ik geen bestelling geplaatst! Alleen de bomberjas werd geleverd en het bedrag van de broek wordt teruggestort.

Wat ik echt kwalijk vind, is dat ik hierover niet vooraf ben geïnformeerd. Als ik had geweten dat de broek niet leverbaar was, had ik de hele bestelling geannuleerd. Nu zit ik met een losse bomberjas die ik niet wilde, en moet ik deze ook nog eens op eigen kosten retourneren.

De fout ligt bij Heuveltex door verkeerde voorraadinformatie, maar de kosten worden op de klant afgewenteld. Dat vind ik niet netjes en zeker niet klantvriendelijk.

Je gaat er vanuit dat een website zijn voorraad gewoon op orde heeft! Ja er kan wel eens wat fout gaan. Maar dan kleine moeite om klant vooraf te informeren voordat hij met een incomplete bestelling zit.

Nogmaals als jullie de voorraad gewoon op orde hadden had ik geen bestelling geplaatst en was er geen probleem geweest!!!

21 października 2025

Beste Han,

Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren!
Het komt weleens voor dat wij een artikel niet kunnen verzenden vanwege een foutieve voorraad of een defect artikel.
Uiteraard snappen wij dat dit vervelend is.
Helaas vermelden wij onze procedure voor een niet leverbaar artikel duidelijk in onze algemene voorwaarden, hier heeft u misschien per abuis overheen gelezen.

Fijne klantenservice!

Na een bestelling geplaatst te hebben verbaasd dat mijn pakket 2 dagen later retour afzender ging. Vreemd, contact opgenomen. Kreeg mail terug waar de fout zat!
Echter kon ik mijn bestelling opnieuw plaatsen en dan kreeg ik mijn geld terug. Fijn, dacht ik opnieuw te bestellen. Helaas al wat artikelen die ik besteld had niet meer leverbaar! Vandaag een mail dat ze mijn pakket opnieuw wilde verzenden! Dank dank dank! Al vaker bij jullie besteld altijd tevreden vooral prijs kwaliteit. Nu kan ik toch m’n nieuwe kleding nog meenemen in m’n koffer! Dank voor de service!

3 października 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste, bedankt voor uw positieve review en fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Ik wens u een fijne vakantie toe.

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden van Heuveltex!

Ik heb al meerdere keren bij Heuveltex besteld! Iedere keer opnieuw piekfijn in orde! Snelle levering! De laatste keer was er 1 artikel te kort in mijn bestelling (kan gebeuren, jullie zijn ook maar mensen) ik heb dit gemeld en daar werd heel professioneel en heel correct op gereageerd!! Top!!! Ik heb met veel plezier terug een bestelling geplaatst! Dankjewel Heuveltex!

26 września 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Annelies, ontzettend bedankt voor uw positieve review en uw vertrouwen in Heuveltex! :)

Mooie kleding❤️

Mooie kleding, Toscane zijde pak, jurk prachtig, kreeg veel complimenten hierover in de clubs in Tenerife, koop er graag,
Altijd na bestelling, email plus snelle levering❤️ dank heuveltex

11 września 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Tineke, bedankt voor uw lieve review en uw vertrouwen in Heuveltex. :)

Risico voor klant

Leuke spullen. Maar had een broek besteld en is te klein. Wil een andere maat maar geen voorraad en mag ook geen ander artikel bestellen. Dus voor mij geen 2e x meer

11 września 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste Petra, Wat vervelend dat u dit zo ervaart en hierdoor niet meer wij ons wenst te bestellen. Helaas staan onze procedures voor een ruiling vermeld in onze algemene voorwaarden.

Oceniono na 5 z 5

leuke fimpjes op social media

leuke fimpjes op social media. Mooie kleding voor goede prijs. Leveren op tijd, retouren is ook geen probleem.

27 lipca 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste, bedankt voor uw positieve review en uw vertrouwen in Heuveltex!

Zeer tevreden 😃

Snelle levering en eventuele retour word netjes en snel afgehandeld.Prima prijs kwaliteit verhouding!Goed bezig dames dikke pluim voor jullie!

19 czerwca 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Bedankt voor uw positieve review! :)

Top service!

Top! Snelle service! Maar ook als er iets mis mocht zijn een snelle reactie en een hele goede service en oplossing! Ik ben zeer tevreden!

12 kwietnia 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste, bedankt voor uw positieve review en uw vertrouwen in Heuveltex!

Oceniono na 2 z 5

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Bestelling gedaan van een jeans en nog 2 dingen. Bij ontvangst hadden ze het verkeerde artikel gestuurd. Ze zijn telefonisch niet te bereiken dus dan maar mailen. Dan krijg je een mail waarvan spontaan je haren van overeind gaan staan. Of ik een foto wilde sturen of mijn klacht dus gegrond is. Dan wacht je weer op reactie dan vragen ze of je het artikel met 5 euro korting wilt houden of een retourlabel wilt hebben maar is het artikel uitverkocht krijg je alsnog je geld terug??? Dan ben je week verder stuur je je broek op , dan verwacht ik dat je mijn goede artikel meteen opstuurt. Weer een week verder krijg ik na zelf mail te sturen een antwoord terug,wij verwerken uw retour binnen 5 werkdagen. Serieus firma heuveltex zijn jullie alleen goed in filmpjes maken dat je je administratie niet op orde hebt en je je klanten zo slecht behandeld. Wel meteen betalen maar dik twee weken wachten op een broek van 21 euro?? Of zijn jullie bang dat je een broek verstuurd en het retour wordt gehouden. Mij zul je nooit meer iets zien bestellen

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od Heuveltex

Beste, bedankt voor uw review. Wij vragen niet om een foto om het te bewijzen maar zodat wij de klacht kunnen overleggen en u zo goed mogelijk kunnen helpen. :) Wij bieden inderdaad 2 opties aan als er iets mis is met uw bestelling, hier zijn onze klanten altijd erg blij mee. Onze procedures vermelden wij duidelijk in onze mails en de algemene voorwaarden.

Oceniono na 2 z 5

Goedkoop is duurkoop

Nu al twee keer wat gehad wat niet naar behoren wordt opgelost een voering in een jasje die het jasje omhoog trok. Moet je foto’s sturen. Nou dat gaat nogal moeilijk in je eentje. Mijn man was er toen niet. En nu een broek die op maat zou vallen. Dus besteld is gewoon veel te groot. Vlg hun klopt de maat maar geen 1 lichaam is hetzelfde. Nee dat klopt. Maar als je 38 draagt moet hij ook zitten als een 38 en in dit geval hoef ik de knoop en rits niet eens los te maken maar trek m zo naar beneden. Nou dan is ie echt te groot. Maar ik stop met die goedkopen zooi. Tis allemaal groot en flodderig. En nooit een passende oplossing. Ben er klaar mee.

2 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej