Afschuwelijke dienst! Ze laten me te veel lidmaatschap betalen, ik ben betaal voor een fulltimer maar heb dit nog nooit gedaan, ik werk altijd maar parttime en ben al een lange tijd ziek ook voor dit... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Rampzalig, als jij moet betalen zijn ze niet snel genoeg, maar als jij een terugbetaling moet krijgen zet je dan maar schrap. 3 weken ondertussen al, nog geen euro gezien. Telkens als je belt, mailtje... Zobacz więcej
Ik word altijd goed en duidelijk geïnformeerd door de medewerkers. Ik versta de frustratie dat mensen (ikzelf ook) lang moeten wachten op telefoon om een medewerker aan lijn te hebben maar jullie zijn... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Bijna nooit te bereiken, moest ik dit op voorhand geweten hebben.
Het speelt geen rol welke dag of uur je hun probeert te bellen. Altijd het zelfde bericht...momenteel drukker dan gewoonlijk, probeert later nog eens. Dossier is opgestart na een faillissement, moest ik dit geweten hebben, dat ze eigenlijk bijna nooit te bereiken zijn. 5 dagen later toch een antwoord op een email vraag, dan toch 2 sterren. Voorraad dringende hulp is het toch lastig om hulp te bekomen. Online afspraak maken, kan ten vroegste 1.5 maand later.
Gebeld naar kantoor Roeselare met een…
Gebeld naar kantoor Roeselare met een onbeschofte dame aan de lijn , die doodleuk over brengt dat kantoor in Kortrijk een grote achterstand heeft . Dit wil met andere woorden zeggen dat kantoor Kortrijk volgens dame in kwestie nu 2 maanden hun klanten niet kan helpen . Na 10 tallen mails en telefoneren zijn er 2 personen die geen paraplu gedrag hebben en de klant helpt . Jürgen Decostere
Administratie/Dienstverlening en Vanpoucke Erik
Dienstverlening hier mogen dus 10 mensen , collega's een voorbeeld aan nemen of misschien beter een nieuwe opleiding volgen .
de meest incompetente klantendienst van…
de meest incompetente klantendienst van België.
4x een afspraak gemaakt sinds januari voor mijn werkloosheidsuitkering. 4x hebben ze gelogen dat alles in orde was, en in orde ging komen. tot de volgende zei dat er een document ontbrak.
Ik wacht van in september al op mijn…
Ik wacht van in september al op mijn geld al mijn papieren heb ik inorde gemaakt. Ik werk partime waardoor ik recht heb op een bijpassing. Maar ik krijg mijn geld niet , dus zij stelen van mensen en steken het in eigen zakken.
ACV is slecht
zij zorgen er enkel voor dat mensen in schuldkomen te staan en daar betaalde dan 20eur lidgeld voor om zo behandeld te worden is on acceptabel acv is slecht en de rsz ook die zijn allemaal te traag
Journalisten, doe jullie job - democratie in gevaar
Een ster is inderdaad nog te veel. Totale onbereikbaarheid van ACV gedurende meer dan 2 jaar (en corona heeft er niks mee te maken, want ook voordien al alleen on-mogelijk op afspraak). Spaarrekening intussen bijna op nul, voor de eerste keer in mijn leven schulden die ik gewoon in geen jaren ga kunnen terugbetalen. Opvallend weinig media-aandacht dat dat dit ook krijg - want het heeft voor heel velen zware maatschappelijke gevolgen -, zodat ik echt begin te denken of er censuur is. Journalisten, doe jullie job. Hetzelfde probleem bij alle vakbonden. SOS democratie in gevaar. En ja, graag een terugbetaling van mijn bijdrage van de laatste twee jaar. Want goede dienstverlening kan je dat toch echt niet noemen.
Hey diefjes van de ACV ik wil dolgraag…
Hey diefjes van de ACV ik wil dolgraag mijn 150euro terug.... maar ik had jullie al eens gemaild hiervoor. En domweg kreeg ik een dikke vuile NEEN! Weetje wat ik dan denk over jullie LOOP NAAR DE HEL!!!! ik had beter mijn domiciliëring nagekeken optijd pffftt smerig van jullie lekker mensen hun geld afpakken terwijl alles duurder word.
Wat doen ze hier eigenlijk
Wat doen ze hier eigenlijk.
(Roeselare)
Mijn vrouw is al verschillende keren geweest en nooit kwam er iets nuttigs uit. Vandaag ging ze voor vragen over werkrisicos ivm met haar zwangerschap. Ze werkt in de winkel en door de druk en stress van lastige klanten heeft ze al paar keer een harde buik gehad. Laatst heeft de werkgever ook loon afgetrokken omdat ze een dag vroeger was gestopt omdat ze een doktersafspraak had waarvoor ze dan nochtans een briefje heeft doorgestuurd. Maar enige dat ze in acv kunnen zeggen is dat ze geen inzage hebben en niks kunnen doen.
!!!!!!!!! TELEFONISCH NOOIT BEREIKBAAR !!!!!!!!!
ACV verdient hier géén ster als het aankomt op telefonische bijstand.
Om het even hoe laat je belt, je zal er NOOIT iemand te spreken krijgen...
Ik ben 39 jaar lid maar ik twijfel voor het 40e jaar daar in te zetten.
Slechte ervaring
Slechte ervaring, ze behandelende mensen niet correct, juist goed om lidgeld te betalen meer doen ze niet, je vertrouwelijk dossier openleggen daar zijn ze primussen in.
één van de meest toxische firma die bestaat!
Dit is nu echt iets dat een mens niet nodig heeft zo nutteloos als wat, 92% negatieve reviews!! acv prutsers
Op dezelfde dag 8 keer proberen…
Op dezelfde dag 8 keer proberen bereiken, altijd lijn volzet en ik werd afgelegd
blijf weg bij deze afpersers!
Hmm, dus laat me even denken... je betaalt geld aan deze sukkelaars per maand op de hoop dat ze gewoon je uitkering zouden storten. Storten ze dat? NEE natuurlijk niet.. dan ga je maar naar hun kantoor voor een gesprek te hebben waarom niet, mag je niet eens binnen. DAMENS EN HEREN GA NIET NAAR HET ACV ZE STELEN JE GELD VOOR JE OGEN EENDER WELKE VAKBOND IS BETER!!!!
Ik vraag me echt af wat de medewerkers…
Ik vraag me echt af wat de medewerkers doen bij Acv!?????????????????
OPLICHTERS!!
GA NOOIT NAAR ACV!! Het slechtste wat je kan doen als je zonder werk komt te staan.
Je betaald echt om je eigen werk uit te voeren!!!
Je gebruikt zogezegd diensten bij acv maar je doet alles zelf en je loopt ook echt achter alles zelf aan anders mag je er gegarandeerd achter fluiten dat ze iets voor je doen!!!!!!!!!!!
Ze sturen je van de ene kant naar de andere kant en laten je altijd nog dingen doen om het dossier maar verder uit te stellen!!!!
Negeren ook lange tijd en afspraak maken om te bellen of kantoor te komen of videogesprek kan maanden duren !!!
Wat doen jullie medewerkers eigelijk ???
Wie zet de mensen echt in het werk daar ????
Hoe kan je zo slechte servies aanbieden???
Het is alsof ze je gewoon uitlachen in je gezicht.
BLIJF GEWOON WEG BIJ ACV !!!!!!!!!!!!!!
Ga nooit bij ACV !
Ga nooit bij ACV !
Super slechte servies, je moet eigelijk alles zelf doen ook al betaal je ervoor ik wacht al 3 maanden en nog steeds geen antwoord.
Als ik ze zelf benader weten ze niet eens hoe het zit met mijn dossier moet ze zelf bewijs sturen en foto’s om ze aan te tonen dat ik dingen al meerdere x heb gedaan en in orde gebracht maar zij gaan er steeds van uit dat dit niet gebeurd is en als ik ze bewijs stuur weten ze het plots wel.. en dan antwoorden ze nog eens heel arrogant op de fouten dat ze zelf maken..
Ik vind zo onprofessioneel gedrag echt niet kunnen in deze sector.
Echt schandalig gewoon!!!!
Ga nooit naar Acv !!!
1 ster is nog teveel.
Een ster is zelfs nog teveel.
Maken fouten en zijn onbereikbaar. Je moet betalen voor hun dienst die er eigenlijk geen is want je moet alles zelf oplossen.
Als je belt haken ze gewoon in en mails worden zelden of nooit beantwoord. Sedert covid is dit razendsnel bergaf gegaan met de die vakbond.
GA NIET BIJ ACV!!!!
Ik ben reeds al 2 maanden bezig met het aanvragen van een werkloosheidsuitkering. Het ACV laat me elke keer extra dingen doen die natuurlijk nooit werken de eerste keer waardoor ik ondertussen al zoveel tijd er aan ben verloren dat ik spijt heb dat ik bij hun ben langs gegaan. Hun systeem is ook verourderd en onlogisch en totaal niet gebruiksvriendelijk . 1 TIP ga hier niet bij je kan verwachten dat het niet vooruitgaat.
Gewoon onbereikbaar
Gewoon onbereikbaar.
Waarom betalen we maandelijks voor een service die ruim onvoldoende is. Het betreft nochtans een levensnoodzakelijke dienst met omgang met mensen in moeilijke situaties. Schandelijk!
Uitkering
Ik ben aan een opleiding begonnen via de vdab, heb jaren gewerkt en wilde mij omscholen. De acv heeft mij nu al verschillende keren geen uitkering gegeven dit is toch niet normaal!! Maanden zonder inkomsten..
Ik zou de acv nooit aanraden.
Na 30 jaar lid te zijn van het ACV had…
Na 30 jaar lid te zijn van het ACV had ik een vraag over een nieuw contract. Na een 2 weken nog geen antwoord gekregen, wat een log apparaat. Vroeger was het personeel strijdvaardig en correct. Ruim onvoldoende.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.