Hesselager Energi Recenzje 925

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og meget hjælpsom chauffør ved levering. Vi købte Barlinek som har vist sig at være et super produkt. Efter 5 år med et andet mærke vil vi helt sikkert køre videre med Barlinek fra He... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

alt spillede fra bestilling til levering ,flink og venlig chauffør. Jeg vil købe mit brænde hos Hesselager Energi fremover

Oceniono na 5 z 5

Absolut den bedste leverandør på alle måder. Specielt kommunikation omkring leverings dato og tidspunkt og det geniale at man får link til at følge lastbilen løbende og man så kan gå ud og åbne garag... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min beskrivelse om leveringen var ikke særlig præcis, men 3 brændetårne leveret under halvtag. Jeg er stadig vildt imponeret. Super levering!

1. Drewno opałowe
  2. Dostawca energii odnawialnej
  3. Materiały drewniane

Napisane przez firmę

Hesselager Energi er din fynske leverandør af fyringsolie, RUF briketter, brænde og træpiller på Fyn. Vi sælger udelukkende træpiller og andre varer, som vi selv benytter. Af samme årsag får du kun træpiller af den absolut højeste kvalitet på markedet, når du handler hos os, men til gode priser.

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 3 z 5

Har tidligere været meget glad for…

Har tidligere været meget glad for egebrændet - knastørt og fine størrelser - let at håndtere og - let at tænde op. Denne gang har jeg fået nogle meget store og uhåndterlige stykker brænde som er svære at få gang i og svære at holde kørende. Jeg har ikke målt vandprocenten, men intuitivt virker brændet ikke gennemtørt.

17 stycznia 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. Grundet vintervejret har mange bestilt brænde. Vi fik leveret om søndagen - brændet blev sat lige hvor vi ønskede. Kan varmt anbefale Hesselager Energi

11 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Et foretagende, som man kan stole på.

Lige fra start til slut er det en fornøjelse at handle med Hesselager Energi.

Bestillingen er enkel, træpillerne er af en fremragende kvalitet med et forsvindende lille askeindhold, omkring 0,3%. Leveringen er et sidestykke for sig. Man bliver orienteret hele vejen igennem. De sender ovenikøbet på leveringsdagen et link, som man kan følge sendingen helt til dørs. Og afleveringen af pallerne er af den professionelle slags med en flink, dygtig og rutineret chauffør.

Jo, jeg er en vældig tilfreds kunde. Det er rart at have en stabil leverandør, specielt med den vinter, som vi har nu.

Hesselager Energi anbefales på det kraftigste herfra.

16 stycznia 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej