Ik heb onlangs dure pro compressiekousen van Herzog aangeschaft. Helaas ontstond er bij de eerste keer aantrekken een gat in het materiaal. Toen ik hierover contact opnam met de klantenservice van Her... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Ik heb last van shin splints en moest voor ik op reis vertrok urgent compressie tubes aanschaffen. Ik wilde door de stakingen van de post in België zeker zijn dat het zou aankomen en de klantenservice... Zobacz więcej
Met het oog op de marathon van Gent en later dit jaar Berlijn heb ik deze steunkousen gekocht. Vorige marathons werden afgerond met een ander merk en dat gaf ook voldoening. De eerste trainingen met d... Zobacz więcej
Tubes en compressiekousen werken supergoed. Had last van shin splints. Door gebruik van tubes ging herstel erg goed. Draag ze nu standaard bij het sporten (badminton). Vanwege kledingvoorschriften bij... Zobacz więcej
Je sport meer, intensiever, je verlegt je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Herzog producten verbeteren de prestaties en bevorderen het herstel. Herzog Medical is een innovatief Nederlands bedrijf. Vooruitstrevend. Topatleten, sportartsen en medici houden ons scherp. Wetenschappelijk onderzoek stelt ons in staat producten door te ontwikkelen. Wij weten als geen ander dat je alleen superieure compressie kunt bieden als deze individueel op de sporter afgestemd is. Door ons geavanceerde opmeetsysteem ben jij altijd gegarandeerd van een perfecte pasvorm!
Tolboomweg 14, 3784 XC, Terschuur, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zelf opgemeten en maat uitgerekend via de site: ideale pasvorm!
Stevige compressie maar niet zo dat het oncomfortabel is. De sokken aantrekken is even zoeken maar je krijgt een handleiding. :)

Odpowiedź od Herzog Medical B.V.
Goede maatvoering van de kousen, leuke kleuren, snelle levering en goede kwaliteit kousen.
Snel geleverd en al eerder goede ervaringen mee gehad!

Odpowiedź od Herzog Medical B.V.
Goede instructie om aan te meten en te gebruiken
De enkelsokken zitten zalig, vermoeide voeten voelen onmiddellijk een pak lichter aan, boven alle verwachtingen...en snelle service.Dankuwel!

Odpowiedź od Herzog Medical B.V.
Goede contacten en juiste informatie over het product, snelle afhandeling en ook daarbij goed op de hoogte gehouden. Product voldoet aan mijn verwachtingen en super blij mee.

Odpowiedź od Herzog Medical B.V.
snelle levering .Kousen passen heel goed en voetstuk is groot genoeg
Het zoeken en vinden op de website ging prima en voldeed aan mijn verwachting.
Snelle levering en het doet wat het moet doen. Nu 2 etappes gelopen ter voorbereiding van 4daagse Nijmegen.

Odpowiedź od Herzog Medical B.V.
Gelijk aangetrokken zitten als gegoten, morgen eerste loop mee proberen i.v.m. 4 daagse Nijmegen.