Reakcja na opinię
Efter et stort stenslag der krævede rudeskift, kunne vi allerede få en tid dagen efter. Til sammenligning havde vi ringet til 3 andre værksteder hvor vi skulle vente en uge. Forruden blev skiftet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig og søde til at svare hurtigt. Skulle dog vente fra mandag til fredag for at få skiftet ruden. Men ellers super god og nem service.
Reakcja na opinię
Hos Herning Bilglas er vi specialister, når det gælder bilglas, herunder udskiftning, kalibrering og reparationer af alle typer bilruder/autoglas.. Vi skifter din bilrude eller reparerer dit stenslag, på vores værksted i Herning, eller hos dig - uanset om det er på din hjemmeadresse, eller på din arbejdsplads. Vi er Danmarks bedste og billigste indenfor reparation og udskiftning af forrude og reparation af stenslag. Du kan se priseksempler på ny forrude eller pris på reparation af stenslag her. Vores team af professionelle rudeteknikere sikrer at arbejdet altid udføres i topkvalitet, at alle standarder overholdes, og giver dig derfor en 5 års garanti på alle monteringer. Husk, du har frit værkstedsvalg og vi samarbejder med alle forsikringsselskaber!
Sakskøbingvej 2, 7400, Herning, Dania
Kort reaktionstid, god service, skarp pris - alt i alt en god oplevelse

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Jeg fik for nylig skiftet forruden på min bil i Herning, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Det var nemt at få en tid, og selve arbejdet blev klaret hurtigt og ordentligt. Bilen stod pæn og ren bagefter uden spor af arbejdet, hvilket jeg virkelig lagde mærke til.
Det, der især gjorde indtryk, var deres kundeservice. Vi havde selv fået lavet skaden og betalt for udskiftningen, men fandt bagefter ud af, at vi faktisk var dækket af forsikringen. Her var de utrolig hjælpsomme og tog sig tid til at forklare, hvordan vi bedst kunne løse det. De håndterede dialogen med forsikringen, og inden for få dage havde jeg fået mine penge tilbage.
Selvom det hele skyldtes min egen fejl, blev jeg mødt med forståelse og en rigtig behagelig tone. Det gjorde en lidt forvirrende situation meget nemmere at håndtere. Personalet var venlige og imødekommende, og man følte sig godt taget hånd om fra start til slut.
Alt i alt en tryg og professionel oplevelse, som jeg uden tvivl vil benytte mig af igen.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Fik lappet et lille stensalg med kort varsel. Dejligt med telefonbetjening.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Fantastisk service. Fik udskiftet en rude, og den havde en fejl, så de skiftede den igen.
Kommer helt sikkert tilbage.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
1000 kr. billigere end alle konkurrenterne på skift af vores forrude. Hurtigt og fint stykke arbejde. Vi bruger bilglasgruppen igen en anden gang.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
God og hurtig betjening.!Billigste sted jeg kunne finde

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
En vældig og behagelig oplevelse, hurtig og pressions
arbejde, så tak for det.

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Hurtigt og veludført arbejde til en skarp pris.
2 stenslag i forruden på Mercedes EQB

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Hurtig og søde til at svare hurtigt.

Fantastisk service smilende og imødekommende personale giver 5 stjerner

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Fin og meget hurtig service, og den billigste pris jeg fik på rudeskift

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Jeg fik skiftet forruden på min bil i Herning, og hele oplevelsen var virkelig god. Det var nemt og hurtigt at booke tid, og arbejdet blev udført både hurtigt og i høj kvalitet. Bilen var helt ren bagefter – ingen rester af lim eller snavs fra forruden, hvilket jeg virkelig sætter pris på efter dårlige oplevelser hos andre, dyrere firmaer. Prisen var fair, servicen var hurtig, og resultatet er perfekt. Jeg bruger helt sikkert dette firma igen. Tak for en super service!

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Jeg giver hermed Bilglasgruppen / Herning Bilglas min bedste anbefaling!
De har de bedste priser på markedet og yder en fantastisk service – også når det gælder specialopgaver. Alt blev udført hurtigt, professionelt og med stor omhu. Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Odpowiedź od Bilglasgruppen Herning
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.