Vandaag mijn ring opgehaald Erg mooi geworden en super blij mee En perfecte service! De Herdenkingswinkel is een aanrader.
Zobacz, co mówią recenzenci
We hadden midden december twee assieraden besteld, maar in overleg met Tom besloten om vanwege de feestdagen het as later te versturen. De communicatie met Tom via de mail was erg helder en fijn. Tom... Zobacz więcej
Gisteren met dochter en kleindochter in de herdenkingswinkel mooie asringen uitgezocht voor mijn dochter en mij heel lief geholpen door Tom nam alle tijd voor ons,na het kiezen de as overhandigd om ri... Zobacz więcej
Net samen met mijn dochter een mooie ring uitgezocht, om het as van onze lieve kleine Glam erin te laten zetten.Tom is een ontzettende lieve hulpvaardige man, die goed naar je wensen luistert, uitlegd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Herdenkingswinkel verkoopt de mooiste assieraden, vingerafdruksieraden, urnen en overige gedenkartikelen.
Dane kontaktowe
Sint Jorisplein 1A, 5481 AS, Schijndel, Holandia
- 085 047 7707
- info@herdenkingswinkel.nl
- herdenkingswinkel.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Een mooie as armband
Een mooie as armbamd besteld en nog voor de verstreken bezorg datum binnen gekregen. Hij is prachtig, en ik ben er erg blij mee!
Prima gedaan
2 glazen herinneringensblokjes…
Hebben 2 glazen herinneringensblokjes besteld met de foto van mijn overleden vrouw in #D gelazerd, erg mooi, kregen eerst nog voorbeeld te zien, en mochten nog iets aanpassen. Alles zat heel netjes verpakt, complimenten.
Snelle levering van een mooi product.
Snelle levering van een mooi product.
Netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
er had eigenlijk 10 sterren moeten…
er had eigenlijk 10 sterren moeten staan.alles netjes afgehandelt en ik ben zeer tevreden over het product
Snelle afhandeling van een bestelling+…
Snelle afhandeling van een bestelling+ een handgeschreven kaartje erbij was voor mama heel bijzonder .
Hele snelle en zeer nette levering
Hele snelle en zeer nette levering.
Binnen 1 week had ik mijn assieraad binnen.
Mijn complimenten.
Echte vakwerk wat jullie leveren.
Echte vakwerk wat jullie leveren.
Zeer snelle levertijd
Word echt naar de wensen van de klant geluisterd.
Goede en persoonlijke service
Goede en persoonlijke service. Had een eigen ontwerp gemaakt. Dit werd netjes nagevraagd bij de leverancier of het kon. En het eindresultaat is prachtig!
Mijn vragen aan de telefoon werden…
Mijn vragen aan de telefoon werden correct beantwoord . De verzending met het urntje was zeer goed verzorgd . Ik ben er blij mee
Vlugge en nette verzending
Vlugge en nette verzending. Hopelijk nog lang niet nodig, maar als het zover is, dan bestel ik zeker een herinnerings sierraad bij jullie.
afhandeling netjes en respectvol
afhandeling netjes en respectvol
mooi afgewerkt product, wel jammer dat er geen informatie gegeven wordt over het vullen.
Ring met vingerafdruk
Ik heb een ring met vingerafdruk besteld en hij is zo mooi geworden! Precies zoals het werd weergegeven op de website en hij past ook goed nadat ik met een opgestuurd ringmaatsetje de maat heb gekozen. Enorm bedankt voor de goede service!!
Prima service
Prima service, belde om na te gaan of de maat wel goed genomen is. Sieraad heel netjes, met genoeg verpakkingsmateriaal verstuurd.
Ik heb een glazen urn besteld en een…
Ik heb een glazen urn besteld en een hangertje om as in te doen. Ze zijn allebei heel mooi, echter, ik mis bij beiden een trechtertje, dus...hoe krijg ik die as er in ?

Odpowiedź od Herdenkingswinkel
Mooie standaard voor hartjesurn
Mooie standaard voor de hartjesurn. Wel een wat grote verpakking voor een klein product.

Odpowiedź od Herdenkingswinkel
Doświadczenie Trustpilot