Dit was mijn eerste kennismaking met de website en hun materialen. Het is zeer kwalitatieve verf! Veel keuzemogelijkheid/ verschillende kleuren. Enorm handige spuitbussen in gebruik! Lekt niet, je hoe... Zobacz więcej
Ik werd 5 minuten nadat ik online besteld had gebeld door Nick, hij was al met m’n bestelling bezig maar 2 kleuren bleken niet op voorraad te zijn. Hij gaf me wat advies over soortgelijke kleuren k... Zobacz więcej
Beetje jammer dat 2/3 producten die ik besteld had niet beschikbaar waren en ik dit pas best lang na mijn bestelling te horen kreeg. Wel fijn dat ze het probeerde op te lossen, maar ik denk niet dat i... Zobacz więcej
Ik had laatst een bestelling gedaan van wat spray paint, ze hadden 1 kleur niet op voorraad helaas, maar dankzij de vriendelijke medewerkers hebben we toch een oplossing ervoor gevonden. Top ervaring!... Zobacz więcej
Henxs. De nummer één plek voor Graffiti, ( Street) -Art Materialen. Spuitbussen van het beste merk, veel verschillende markers
Sint Antoniesbreestraat 138, 1011 HB, Amsterdam, Holandia
Klantvriendelijk en ze houden je op de hoogte wat betreft je bestelling mocht die niet op voorraad zijn. Vriendelijk personeel. Bedankt!!
Overzichtelijke site, snelle levering. Zou ik zeker aanbevelen.
Great place to buy paint online and in person.
Good prices and quality products, delivered in just two days (In Holland)
Ontzettend snelle bezorging, altijd fijne producten. Ook geven ze extra's folders en stickers mee zodat ik meer informatie krijg over de producten die ze verkopen. Echt hele fijne service!
Er was iets niet op voorraad van mijn bestelling maar ik werd meteen gebeld om te overleggen.
Goede service. Persoonlijk.
Bij een foutje van mijn kant werd er direct contact opgenomen door het bedrijf. Zeer attent en snelle levering.