Henrik Bruhn Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Agencja artystyczna

Napisane przez firmę

Underholdning til fest, såvel erhverv som privat.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

12 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Fupfotograf til sølvbryllup

Vi fik Henrik ud til vores sølvbryllup. Og han fik i den grad sat gang i festen.
Hele forsamlingen blev inddraget i hans show. Selv under hans fotografering af gæsterne, kom der masser af sjove kommentarer som gjorde at alle sad med et smil/grin når der blev taget billeder.
Vi kan helt sikkert anbefale Henrik til at sætte lidt fut i festen.
Jeg har ikke set billerne endnu, men jeg er sikker på at skarpe som uskarpe, så vil de fremkalde den fantastiske stemning fra festen.
Tak for et fantastisk show Henrik

18 października 2025

Odpowiedź od Henrik Bruhn

Tusind tak, Heidi - hvor er det en skøn anmeldelse at læse! Det var en fornøjelse at være med til jeres sølvbryllup og mærke den gode stemning fra første minut. Når gæsterne selv spiller med, bliver det hele ekstra sjovt - og det gjorde jeres selskab i høj grad! Jeg glæder mig til, at I får set billederne og genoplever alle grinene derfra. Tak fordi jeg måtte være en del af jeres fest!

Festens højdepunkt

Vi havde hyret Henrik til en nonfirmation, hvor vi havde samlet familie og venner. Henriks show varede omkring 40 minutter og startede med, at han kom ind som fotograf og tog billeder og sluttede af med tryllekunstner. I løbet af de 40 minutter løftede han stemningen fra god, men stille til fantastisk med masser af latter og vi har sjældent grint så meget. Alle gæsterne har efterfølgende kommenteret på, at det var et fantastisk show.

18 maja 2025

Odpowiedź od Henrik Bruhn

Tusind tak, Kasper, for de flotte ord og de fem stjerner! Det var en fornøjelse at være en del af jeres nonfirmation og få lov til at overraske og underholde jer og jeres gæster. Jeg er virkelig glad for at høre, at showet løftede stemningen og skabte grin og gode minder – det er præcis dét, jeg håber at opnå hver gang. Hils endelig hele selskabet mange gange, og tak fordi I valgte mig til jeres fest! 🙏😊

Oceniono na 1 z 5

Ikke sjov

Underholde kan han ikke. Og så parkere han sin bil for tæt på andre!

3 sierpnia 2024

Odpowiedź od Henrik Bruhn

Kære "Thue Lauridsen" som ikke rigtig kan findes nogen steder, og med en profil der kun har lavet denne anmeldelse. Da du forsøgte på Google blev den slettet fordi den ikke er baseret på en købsoplevelse, men Trustpilot er åbenbart ligeglad med at du ikke har villet give mig de informationer jeg har bedt om. Du har aldrig set mig optræde, du er bare sur over min parkering, og som jeg har skrevet til dig på Google da du prøvede der, så kunne du jo godt skrive hvornår og i hvilken forbindelse det var, for jeg prøver altid at parkere pænt... så man ikke ender op med at være et sørgeligt mennekse der har brug for at svine andre til og så gemmer sig bag opdigtede profiler. Jeg synes du er ynkelig og jeg har ondt af dig.

Ren magi

Henrik optrådte med sit show til min fødselsdag. Og kombinationen af trylletricks og komik var ren magi. Folk var flade af grin, og alle talte om showet både resten af aftenen og dagene efter. Specielt vil jeg fremhæve Henriks enorme evne til at inddrage publikum og få dem med. Jeg kan kun anbefale showet på det varmeste!

21 września 2024

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Jeg er virkelig glad for at høre, at showet faldt i god jord, og at både trylletricks og komikken skabte magi på din fødselsdag. Det var en fornøjelse at optræde for dig og dine gæster – og fantastisk at høre, at folk stadig talte om det efterfølgende!

Det betyder meget for mig, at du fremhæver min inddragelse af publikum, da det altid er min ambition at skabe en unik oplevelse, hvor alle føler sig som en del af showet.

Tak for den varme anbefaling, og jeg håber, at vi ses igen til fremtidige arrangementer!

Oceniono na 4 z 5

Sjov underholdning

Havde booket Henrik til 2x50 års fødselsdag og det gik rigtig godt. Alle gæster morede sig og værtsparret var glade for det underholdende indslag. Nu er billederne kommet - flere billeder end lovet, men er lidt skuffet over kvaliteten på mange af billederne. Mindst 20 billeder er uskarpe og det synes jeg, er synd. Synes det er ok, at jeg modtager samtlige billeder, der er taget, så jeg dermed selv kan sortere i dem. Henrik får 4 stjerner, fordi selve underholdningen var sjov, hvilket gæsterne også sagde bagefter.

19 sierpnia 2023

Odpowiedź od Henrik Bruhn

Hej Helle! Som jeg skriver inde på min hjemmeside, så er jeg IKKE fotograf, det er blot en bonus. Jeg vil ALTID sætte underholdningen som prioritet, så når jeg står og hopper, så er det klart at billederne ikke står i fokus. Jeg sender dig bare alle billeder jeg tager (ca. 100) og når det er underholdning, så må man affinde sig med at nogle ikke er så skarpe... men jeg er rigtig glad for at du syntes det var sjovt og gæsterne morede sig :)

Virkelig sjovt indlæg

Det var virkelig et sjovt indlæg og jeg er så glad for at vi gik med Henrik, som underholdning til min mors runde fødselsdag. Gæsterne morede sig og flere var henne og rose indslaget efterfølgende. Det havde virkelig fået alle til at grine og more sig.

27 stycznia 2023

Hej Pernille,

Mange tak for de 5 stjerner og de flotte ord! Jeg er virkelig glad for at høre, at underholdningen til din mors runde fødselsdag var en succes, og at både du og gæsterne morede jer. Det betyder meget for mig, at det lykkedes at få alle til at grine og have det sjovt – det er altid mit mål!

Tusind tak for, at du valgte mig som underholder til en så speciel dag, og jeg håber, vi får muligheden for at mødes igen til fremtidige arrangementer.

Oceniono na 5 z 5

Det var en super oplevelse

Det var en super oplevelse, at have booket Henrik til min søns bryllup. Det kan varmt anbefales..

15 października 2022

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og de varme anbefalinger! Jeg er virkelig glad for at høre, at det var en super oplevelse til din søns bryllup. Det var en fornøjelse at være en del af en så vigtig dag, og jeg er glad for, at det faldt i god jord.

Jeg håber, vi får chancen for at arbejde sammen igen ved fremtidige festligheder!

Oceniono na 4 z 5

Prikken over "i'et" til vores firmafeste

Henrik Bruhn som fupfotograf var lige prikken over "i'et" til vores firmafest hos Anker Andersen A/S. Han fik virkelig sat gang i lattermusklerne.

7 października 2022

Hej Janne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner! Jeg er rigtig glad for at høre, at jeg kunne være prikken over "i'et" til jeres firmafest hos Anker Andersen A/S. Det er altid en fornøjelse at få gang i lattermusklerne og skabe sjove øjeblikke sammen med publikum.

Jeg håber, at vi får mulighed for at gentage successen ved en fremtidig fest!

Underholdning til bryllup

Tusind tak for en fantastisk underholdning til brylluppet. Alle morede sig herligt og brudeparret var glade for billederne.
Mvh Jette Nancke

10 września 2022

Hej Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner og de dejlige ord! Jeg er virkelig glad for at høre, at underholdningen til brylluppet var en succes, og at både gæsterne og brudeparret morede sig. Det betyder meget, at billederne også blev godt modtaget!

Tak fordi I valgte mig til at være en del af den store dag – jeg håber, at vi ses igen til kommende arrangementer!

Oceniono na 5 z 5

TUSIND TAK FOR EN FANTASTISK…

TUSIND TAK FOR EN FANTASTISK UNDERHOLDNING 🥰

6 września 2022

Hej Per,

Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord! 😊 Det glæder mig virkelig, at du syntes om underholdningen – det var en fornøjelse at være en del af jeres arrangement!

Håber vi får mulighed for at lave sjov sammen igen en anden gang!

Oceniono na 5 z 5

Vi havde booket Henrik som fupfotograf til bryllup

Vi havde booket Henrik som underholdning til vores bryllup. Det var simpelthen alle pengene værd, og der var ikke én eneste gæst der ikke grinte. Vi fik rigtig god respons fra alle gæster.
Det var fedt, at der både var underholdning, "show" og billeder med i prisen.
Vi vil helt klart anbefale Henrik! Det var en oplevelse som vi (og vores familie og venner) sent vil glemme.

10 sierpnia 2022

Hej Kathrine,

Tusind tak for de 5 stjerner og den fantastiske anmeldelse! Jeg er virkelig glad for at høre, at underholdningen til jeres bryllup var alle pengene værd, og at både I og jeres gæster havde det sjovt. Det betyder meget, at showet og billederne blev godt modtaget, og at oplevelsen har efterladt et varigt indtryk hos jer og jeres gæster.

Det var en stor ære at være en del af jeres store dag, og jeg sætter stor pris på jeres anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Mange tak for en fantastisk…

Mange tak for en fantastisk underholdning til min 30 års fødselsdag :)

9 sierpnia 2022

Hej Mia,

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! 😊 Det var en fornøjelse at være en del af din 30-års fødselsdag, og jeg er rigtig glad for, at underholdningen faldt i god jord.

Jeg håber, vi får mulighed for at lave sjov sammen igen til fremtidige fester!

Henrik

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej