Tevreden met telefoonhoesje van Hendy
Zeer tevreden over mijn bestelling bij Hendy. De telefoonketting is van goede kwaliteit mijn hoesje is goed beschermd. De website is gemakkelijk te gebruiken en binnen 1 dag in huis!
Hendy Amsterdam – telefoonketting & telefoonhoesje met koord Hendy is een telefoon case met koord. Andere noemen het ook wel een telefoonkettning, phone necklace, telefoontas of telefoonkoord. Wij noemen het een Hendy. Met een Hendy kan je de smartphone niet meer laten vallen en daarnaast ben je altijd bereikbaar. Hendy Amsterdam is sinds 2019 hét adres voor de telefoonketting: een telefoonhoesje met koord waarmee je je smartphone handsfree en veilig bij je draagt. Het idee ontstond uit eigen ervaring — te veel gesneuvelde schermen en verloren telefoons. Sindsdien groeide Hendy uit tot een van de bekendste namen in telefoonkoorden in Nederland. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen. De Classic Hendy is een transparante siliconen case met verstelbaar koord, die de stijl van je toestel laat zien. Daarnaast is er een stevige nylon case de Sophisticated Hendy met ruimte voor pasjes en contant geld, zodat je zonder tas de deur uit kunt. Beide zijn verkrijgbaar in wisselende kleuren en materialen, geschikt voor vrijwel elke smartphone. Ook hebben wij een assortiment met parels, de Pearl Hendy en Switch Hendy. Wat je van ons mag verwachten: kwaliteit die jaren meegaat, snelle levering en een klantenservice die persoonlijk reageert. Bestel je vóór 22:00 uur, dan ligt je telefoonketting de volgende dag op de mat — gratis verzonden en passend door de brievenbus. We lezen elke review. Feedback van onze community bepaalt welke kleuren, materialen en modellen we hierna ontwikkelen. Deel gerust je ervaring. Hendy Amsterdam biedt sinds 2019 verschillende modellen aan.
Amsterdam, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Leuk handig telefoonhoesje met koord.
Cadeau gegeven, snel in huis - zou het andere aanraden
Twee hoesjes aangeschaft eind 2023. Ik gebruik de hoesjes weinig, omdat ik ze alleen gebruik bij speciale gelegenheden waarbij ik het koord nodig heb. En een ander hoesje regelmatiger gebruik. Een van de hoesjes met koord ging al vrij snel aan de zijkanten loszitten. Nu ook het tweede hoesje. Nu ik dit onacceptabel vond, omdat ik dacht kwaliteitshoesjes gekocht te hebben, hier melding van gemaakt. Ik krijg als service aanbod dat ik een nieuw hoesje mag bestellen met 20% korting, dus men wil hier ook nog aan verdienen! Knappe service! NOOIT geen hoesje meer van Hendy Amsterdam helaas!