Wij gebruiken de producten inmiddels al langere tijd en zijn erg enthousiast. De producten zijn zacht, natuurlijk en werken goed, ook bij een gevoelige huid. Wat daarnaast echt opvalt, is de fij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik gebruik de producten van HEM Nature al jaren en geeft echt een goed gevoel om non toxic en niet-hormoonverstorende producten te gebruiken. Maar wat ook top is, is hun after sales afdeling. Onlangs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik bestel bij Hemnature al ruim een jaar handzeep, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen en wasmiddel. Ben er heel tevreden over. Super fijne producten en snelle bezorging. Vooral de wasmiddel zonder geur b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dit is zeker al de 4e of 5e keer dat ik wat bij ze bestel maar vergat iedere keer een recensie te plaatsen. Gisteravond kwam ik erachter dat de wasmiddel voor de baby kleertjes op was, balen! Toen h... Zobacz więcej
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Onvolledige bestelling gekregen.. een aantal keer gemaild zonder reactie. Jammer want de verzending ging snel.

Odpowiedź od Hem-Nature
De producten waren de volgende dag gelijk binnen nadat ik de avond ervoor bestelde! Producten zijn natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit🥰 echt een dikke aanrader is hemnature!

Odpowiedź od Hem-Nature
Tot nu toe heel erg blij met de shampoo & conditioner! Ik heb het in totaal nu 3x gebruikt. Zeer tevreden! Ik ben namelijk allergisch voor heel veel stoffen en dat zit hier gelukkig allemaal niet in!

Odpowiedź od Hem-Nature
Hele fijne producten mogen ontvangen! Ruikt echt heerlijk, zowel voor mijn kinderen als voor mijn man en ik!

Odpowiedź od Hem-Nature
Ik gebruik standaard altijd het wasmiddel (musthave) van Incia voor de was van de kinderen maar ook voor onszelf en zo ben ik meerdere producten gaan gebruiken zoals oa de tandpasta, de handzeep, vaatwasmiddel, lipbalm noem maar op. Bij ons is prioriteit dat er niet veel of geen ‘troep’ in de producten zit.

Odpowiedź od Hem-Nature
Een hele fijne ervaring. Ik had een erg grote bestelling geplaatst rond Kerst en toch kreeg ik het pakket snel binnen.
Helaas ontbrak er item, dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg snel reactie en het ontbrekende item hebben ze nageleverd.
Bedankt voor de goede service!

Odpowiedź od Hem-Nature
Wasmiddel gebruiken we voor de hele familie! Heerlijk fris en zeker een aanrader!

Odpowiedź od Hem-Nature
Fijne producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Mijn zoontje heeft last van eczeem en heeft met het wasmiddel geen last op zijn huidje.

Odpowiedź od Hem-Nature
Ik heb twee kindjes met extreem eczeem gevoelige huid en allergieën. Blij dat ik incia wasmiddel shampoo etc heb ontdekt! Voor het eerst geen huid reacties bij de kinderen🥰

Odpowiedź od Hem-Nature
Ontzettend blij met deze natuurlijke producten!
Was al heel lang opzoek naar een natuurlijk middel voor in de vaatwasser.
Fijne service en snelle verzending

Odpowiedź od Hem-Nature
Mooie en cleane producten! Bij mijn laatste bestelling had ik wat problemen, zo is een product beschadigd tijdens het transport, gelukkig hebben ze een hele vriendelijke klantenservice (Nazli), die mij goed geholpen heeft!

Odpowiedź od Hem-Nature
Aanvankelijk was ik heel blij met het wasmiddel. Maar na diverse flessen gebruikt te hebben, ben ik erachter gekomen dat met regelmaat een witte sluier achterblijft op mijn blauwe jurkje, witte broek, en dat de doucheafdroogdoek niet meer goed water opneemt. Het wordt allemaal wat vettig. Prima voor je handdoeken, niet voor theedoeken. Kortom niet geschikt voor alle was als je het mij vraagt.

Odpowiedź od Hem-Nature
Super goed bedrijf, fijne producten, snelle levering en een goede klantenservice.

Odpowiedź od Hem-Nature
Snelle levering en top producten. Voelen heerlijk aan op de huid. Geen spijt van! Geen chemische geuren en producten, heel fijn.

Odpowiedź od Hem-Nature
Gebruik met grote tevredenheid het wasmiddel en het afwasmiddel regelmatig ook leuke aanbiedingen

Odpowiedź od Hem-Nature
Ik heb tijdens de green days veel kunnen inslagen! Heel tevreden over de lippenbalsem voor kids die ik zelf gebruik en voor het eerst kan ik zeggen dat ik geen last krijg van mijn keel wat altijd wel gebeurde bij andere merken!
Heel tevreden en kan niet wachten om de rest van de producten uit te proberen.

Odpowiedź od Hem-Nature
Al een langere tijd gebruik ik het wasmiddel, vaatwasmiddel en zonnebrand. Hier in huis niet meer weg te denken, producten zonder overheersende geur, natuurlijk en fijn in gebruik.

Odpowiedź od Hem-Nature
Ik heb meerdere producten van incia. Zeer tevreden over alle producten! Ik heb bijna alle producten uitgeprobeerd en tot nu toe geen 1 slechte product. Ik wil niks anders voor mijn baby, kids en mezelf! En hemnature bedankt voor de snelle leveringen altijd!

Odpowiedź od Hem-Nature
Een zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, maar vooral prachtige, pure producten voor de huidjes van mijn kleine kindjes (en volwassenen). Wij zijn om. Voortaan koop ik alleen nog maar dit wasmiddel en (baby)producten. Producten zonder troep, zoals het hoort!

Odpowiedź od Hem-Nature
2 weken geleden besteld. Het pakket is niet aangeboden en retour afzender gegaan. Ik heb het bedrijf gemaild maar krijg geen reactie. Wel een uitnodiging voor een review. Dus bij dezen.

Odpowiedź od Hem-Nature
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.