Hemie Recenzje 97

3,0

Får inga förslag utifrån vad man angett att man söker. De mailar ut att det finns potentiella matchningar och för att se dessa behöver man betala. När man väl betalat så finns inga matchningar i lista... Zobacz więcej

Jag hittade Hemie för ca 3 år sedan, efter att ha försökt byta min lägenhet på diverse sajter under minst 5 år. Efter 3 månader och flera intressanta bytesobjekt hittade jag min drömlägenhet och fick... Zobacz więcej

Jättenöjd med Hemie! enkel att använda för alla. Lättöverskådlig, enkelt att hitta funktioner, alla matchningar och intressen sparade för sitt eget minne. Är mitt i ett byte tack vare sidan. Ha... Zobacz więcej

Har fått intresseanmälningar men inga efter mina önskemål. Får bytesförslag ofta på svindyra lägenheter och inte i områden som jag angett intresse för. Värsta att det inte går lätt att avsluta prenu... Zobacz więcej

1. Dostawca mediów
  2. Biuro nieruchomości
  3. Agencja pośrednictwa w wynajmie nieruchomości

Hemie är en plattform för dig som vill byta hyreslägenhet till något som passar din livssituation bättre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta ställning och visa intresse. Målet är att hjälpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.

• Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, Szwecja

• hemie.se

3,0

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Snabbt och smidigt

Det gick sjukt snabbt och smidigt, hela processen tog ungefär en vecka. Nu väntar jag på att få flytta in i min nya lägenhet

22 grudnia 2023

Got help throughout the whole process of rental contract

The customer service I got through email from Hemie.se was great! I had so many questions and lot of confusion about many things regarding my rental contract! But they clarify every single thing so well. I am really satisfied as a tenant and would definitely recommend this company for their excellent service!
Thank you so much for your help and wonderful service Hemie!!

13 grudnia 2023

Hemie e bäst

Personalen svarade på alla frågor som jag hade och 100 tals frågor så tack vare eran tålamod så fick jag bästa upplevelsen
trevlig personal, snabb service och verkligen Fick en lägenhet väldigt fort, professionella svar och trevligt bemötande
Är så himla glad att jag ska flytta min nya lägenhet snart fortsätt det ni gör där ute ni är så fantastisk bästa Hemie

6 grudnia 2023

Otroligt hjälpsamma

Otroligt hjälpsamma, snabba på svar och allmänt trygga att prata med och söka lägenhet igenom!
Rekommenderar starkt till andra att söka via dem om man finner ett intresse hos deras lägenheter som dem har.

27 listopada 2023