Hemera Crystals ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg er yderst tilfreds med min krystal lysekrone herfra. Den er super smuk og har kun fået en bedste service fra Hemera crytals i de tilfælde hvor jeg har henvendt mig. De meget søde og hjælpsomme. Så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og flot produkt . Levering hurtigere end angivet og eftersendelse af del til lysekronen som vi ved en fejl havde smidt ud

Oceniono na 5 z 5

Jeg skrev til HemeraCrystals kl. 09.30 at nogle af mine krystaller desværre var gået i stykker under flytning og rådførte mig ift. køb af krystaller enkeltvis. De svarede mig samme dag - kun 2,5... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Levering var fin på 10 dage (tidligere end lovet). En 12 kugler lysekrone uden vejledning, uden muffer eller andet til at samle 12 kabler, nogle ret beskidte kugler og endelig 12 elpærer der var beds... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z oświetleniem
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Konsultant oświetleniowy

Napisane przez firmę

Hemera Crystals skaber eksklusiv belysning til hjem og rum, hvor detaljerne gør forskellen. Vores kollektion består af nøje udvalgte lysekroner og lamper i materialer som krystal, marmor, natursten, opalglas og tekstil – designet til at forene klassisk elegance med et moderne, nordisk udtryk. Hos Hemera Crystals er belysning mere end en praktisk nødvendighed. Den rette lampe kan definere et rum, fremhæve arkitekturen og skabe den stemning, der binder hele indretningen sammen. En stor del af vores lamper kan tilpasses individuelt i størrelse, ophæng, finish og udformning, og vi hjælper gerne med rådgivning til både private hjem og større projekter. Bag Hemera Crystals står Ann-Sofie Søeberg Fagan, som personligt rådgiver kunder om valg, proportioner og sammensætning af belysning. Eksklusiv belysning. Udvalgte materialer. Personlig rådgivning.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

64 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Eksklusivitet til menneskelige priser 😍

Vil give de varmeste anbefalinger til at fortage køb hos Hemera Crystals. 🌸
Efter at have kigget efter lysekroner til vores spisebord i noget tid. Poppede denne side op. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet at jeg kunne få så smukke lysekroner til de priser, og var da også betænksom forinden mit køb. Jeg tog chancen, og har ABSOLUT ikke fortrudt. I sidste uge modtog jeg nemlig to fantastisk smukke lysekroner, i Ø80 - og de har bare WAUW effekt!
Jeg har vitterligt ingenting at sætte en finger på. Servicen findes ikke bedre, og ved spørgsmål, besvare Ann-sofie (ejer) med lynets hast. Derfor vores aller varmeste anbefalinger til hende og til at købe lysekroner her 🌸

26 sierpnia 2021

KÆMPE ANBEFALING HERFRA

KÆMPE ANBEFALING HERFRA.
Jeg havde længe kigget efter en stor krystal lysekrone til vores hall, og fundet en del som jeg havde forelsket mig i. Prisen var dog langt over budget. Pludselig faldt jeg over hemeracrystals, og bund ærligt så var jeg sikker på det var en fake side. Men jeg tog alligevel kontakt til dem via Instagram, og fik lyn hurtigt svar, på trods af klokken var langt over 21.

10 dage efter bestilling, modtog vi 3 SMUKKE, lysekroner (endda samlet) og har netop bestilt to mere.

Jeg kan kun sige at pris og kvalitet jo så tydeligvis ikke altid er afgørende, for disse lysekroner er præcis ligeså flotte og god kvalitet som dem jeg har set på hos nordiccrystals på trods af de koster under det halve. ☺️

20 sierpnia 2021

Kæmpe anbefaling ⭐️

Kan kun anbefalede at handle hos Hemera Crystals!
Jeg havde længe kigget på krystal lysekroner fra bl.a. Nordic crystals og nobelium lightning, men faldt over Hemera Crystals som havde samme lampe til næsten den halve pris. Jeg fik lysekronen hjem efter små 14 dage og den er så smuk! Den lever fuldstændigt op til forventningerne!
Kæmpe anbefaling herfra!

3 lipca 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej