Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har beställt och hämtat på lagret i Helsingborg vid tre tillfällen. Riktigt snabba på att packa varje gång, kunnat hämta mina ordrar inom 30-40 min under deras öppettider. Även bra priser, sortiment... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jag handlade här för första gången på Black Friday. Varorna kom som utlovat och allt fungerade perfekt. Ett litet plus i kanten får bolaget för att hantera en felaktig vara på ett ypperligt sätt, in... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Köpte det som behövdes in för bryggning. En maltpåse hade spruckit under leverans då sen skavt mot ett mäskroder samt att en humlepåse tappat vacuum. Sånt som händer! 1 skadat paket på 4år av b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Inga garantier

Mycket dåligt så fort det är något fel på grejorna så vägrar företaget svara. Företaget ger inga garantier alls även om produkten ligger inom garantitiden. Så jag stark rekommendera att inte köpa någon utrustning av detta företag. Skickar du mail får du inge svar.

Företaget har kontakta oss och vi fått en förklaring ochhar fått en lösning som vi känner oss nöjda med.

26 października 2021

Odpowiedź od Hembryggeriet

Hej John, vi svarar alltid på email som kommer in till oss. Dock händer det ibland att mail hamnar i spamkorg mm så skicka maila gärna igen så hjälper vi dig.

Vi har alltid de garantier som tillverkaren ger, du får gärna höra av dig angående detta så ordnar vi det givetvis. mvh Jacob

Oceniono na 1 z 5

Jag har beställt flera gånger tidigare

Jag har beställt flera gånger tidigare, och varit nöjd, det har gått hyfsat snabbt också, men nu vart jag less, beställt jäst i måndag, för tänkte att det hinner komma till helgen, har alltid funnkat innan, men nu har dom inte ens skickat jästen förrän idag Fredag! Nä inga fler gånger härifrån, det är ett som är säkert.

23 kwietnia 2021

Hejsan,

Tack för att du har tagit dig tid att ge oss feedback.

Vi är givetvis oerhörd ledsna över att det råkat bli någonting fel med hanteringen av din order för att vi lever på att bidra med snabb och enkel service.
Med allt detta sagt så känner vi absolut att vi har brustit i vår kommunikation och i vad vi utlovar till dig som kund och därför vill vi gärna hjälpa till med någon form av kompensation för detta.

Hör gärna av dig via info@hembryggeriet.se så ser vi till att reda ut detta.

Med vänlig hälsning,
Daniel
-------------------------------------------------
Hembryggeriet / The Home Brewery
Drottninggatan 13
25221 Helsingborg
Sweden

Oceniono na 4 z 5

Fel, trasigt och smutsigt.

Uppdatering: Snabbt svar från Hembryggeriet. Förklaring och ursäkt mottagen och det känns bra. Jag kommer att beställa igen och hoppas att det bara vara tillfälligt olycksfall i arbetet.

Tidigare: Fick krossad malt istället för hel. Men värst var packningen. Kapsyleringsapparaten låg lös i lådan, och med sina vassa kanter skar den såklart upp maltpåsarna. Malt och maltmjöl överallt, till och med inuti kapsyleringsapparaten som nog aldrig kommer att bli ren. Fel, trasiga och smutsiga varor.

10 kwietnia 2021

Avoid!

While shop offers big variety of products and fast delivery, the delivery charges are extremely high -199 SEK (20 euros) for delivery. The worst part is when you need to return product - the return label has to be purchased as separate product 99 SEK (10 euros) and company will charge you for delivery of this “product” another 40 SEK (4 euros)! In 2020 this is simply a burglary - return label can be easily sent electronically as PDF. The company need to work on their policies to become more customer- and environment- minded and not only try to score as much money on any small thing.

11 sierpnia 2020

Odpowiedź od Hembryggeriet

Hello Olga. If you wish to return a product you are free to do so in whatever way you choose. However, we do not pay for the return shipping. We offered you to buy a pre-paid return-shipment-label simply because we as a company have lower shipping prices than you do as a private person, and you are free to use it or not, we do not make any money of the return shipping, its simply a service so you could save money.
I really hope you understand this. All the best.

Oceniono na 5 z 5

Jag handlade här för första gången på …

Ett litet plus i kanten får bolaget för att hantera en felaktig vara på ett ypperligt sätt, inget gnäll eller gny, de skickade en ny vara direkt till och med innan jag hade returnerat den gamla, mycket bra gjort.
Rekommenderar det här gänget!

18 grudnia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej