Jeg har over tid vært kunde ved helsemarie.dk, og jeg er strålende fornøyd. Utvalget er bra, produktene holder høy kvalitet som tar hensyn til vår helse. Servicen er det jeg vil kalle outstandi... Zobacz więcej
Jeg sidder et sted i Frankrig og er lige blevet bedstemor, jeg vil gerne sende en original gave til den lille ny. Hos Helsemarie finder jeg en bidering, PVC fri, lige det jeg kunne tænke mig. MEN jeg... Zobacz więcej
Jeg har mu 2 gange handlet hos Helsemarie. Begge gange uden problemer med hurtig levering og fantastisk service. Ville dog ønske at de havde et større udvalg af tilbehør Grimms fødselsdagsring... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Overordnet OK. Leveringstiden var dog lidt lang, men påsken havde en del af skylden. Jeg købte vandrensningskul og havde egentlig forventet, at der var 5 stk. til den pris, jeg betalte, men modtog kun... Zobacz więcej
- Salon kosmetyczny
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Fitness i dietetyka
- Sklep z zabawkami
- Centrum wellness
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
HelseMarie.dk - Eksklusiv Økologi til kvinder & Børn. Bredt udvalg af Økologiske & Naturlige produkter til kvinder & børn. Trælegetøj, Natursutter, Giftfrie madkasser mm fra Sistema, Raw/Super Foods, Eksklusiv Skønhedspleje fra Green People og Rudolph Care.
Nørre Hyllingevej 29, 4070, Kirke Hyllinge
- info@helsemarie.dk
- helsemarie.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fantatisk service
Kan kun anbefale helsemarie.dk, da jeg har oplevet en personlig service ud over, hvad man kan forvente med eftersendelse af varer uden beregning (til ny adresse) - så tusind tak for hjælpen til HelseMarie!
God service og hurtig ekspedering.
Jeg kan i den grad anbefale Helsemarie, som giver en personlig og hurtig betjening. Jeg fik endda gratis levering, da købet i sig selv ikke var så dyrt. Jeg var meget tilfreds med den hurtige levering og den gode service.
Hurtig levering og gode priser
Konkurrencedygtige priser, overskuelig hjemmeside, mulighed for gratis fragt.
Gode produkter og særdeles god ordrebehandling
En god og personlig ordrebehandling og god vare(modellervoks), der har holdt snart et helt år, jo blot lidt mixet i farverne efterhånden. Derfor køb af ny portion, til denne jul :)
en spændende pakke med små overraskelser
der er ingen tvivl om at varen er pakket med omhu
Helsemarie - ærlig og behagelig betjening.
I Helsemarie har jeg fået virkelig god, personlig og venlig betjening, da der var noget, jeg var i tvivl om
Pakken var pakket forsvarligt og blev sendt lige efter min bestilling.
Det er ikke sidste gang jeg handler i Helsemarie.
Fungere optimalt:-)
Har brugt Helsemarie nogle gange og der er ikk noget at sætte en finger på:-)
Fuld tilfredshed
Jeg har købt varer på HelseMaries hjemmeside og jeg var meget tilfreds både med varer og levering. Jeg elsker de små "chokolade/overraskelser" man får når man bestiller over nettet :)
Hurtig levering, ærlige og gennemskuelige leveringspriser.
Klart noget jeg vil anbefale.
Venlig hilsen Lulu
FANTASTISK! FANTASTISK! FANTASTISK!
Der er ikke så meget andet at sige end at Helsemarie.dk nok er det eneste sted i Danmark hvor man kan få SÅ stort et sortiment og SÅ god en kundeservice på samme tid!!!
En sand fornøjelse
Nemt, sikkert og overskueligt! samt alt kom til tiden! Har bestil flere gange og anbefalt siden til flere og flere!
En meget dejlig butik.
En fin, dejlig og levende betjening. Kan varmt anbefales. :-)
... :D
- Hurtig fragt
- Personlig hilsen
Varerne var til mor, så det er alt jeg kan bedømme :D
Skønt udvalg og super service
Jeg har altid været glad for at handle hos Helsemarie - de har et super fedt udvalg til os øko-hippier, og der er hurtig levering og virkelig god service!
Det klassiske gode udvalg og lidt ekstra godt
Skønt der hele tiden arbejdes med at finde nye gode produkter, så det bliver ved at være en inspiration at handle i butikken. Har handlet flere gange, oprigtig god kundeservice. Helsemarie kan kun anbefales.
Hurtig levering og i tip top kvalitet
Kan kun anbefales, jeg bestilte torsdag og fik leveret fredag og de varer jeg bestilte lever klart op til mine forventninger.
Super service- hurtig levering
Super service og hurtig levering. Produkterne levede i den grad op til mine forventninger. Jeg vil på kraftigste anbefale at handle hos HelseMarie.
Sober og helt igennem fantastisk behandling som kunde
Jeg havde bestilt og havde tilføjet at jeg gerne ville kontaktes, dersom de fik en varer hjem som var udsolgt.
Dagen efter blev jeg ringet op, at den pågældende varer nu var hjemme, om jeg ville have den med i den endnu ikke afsendte pakken og hvilken farve. Og det fik jeg uden ekstra porto.
Og i pakken lå et fint kort, som var beregnet til at returnerer beskadiget varer, samt 2 hjerte slikpinde.
Super fin service
Super fin og overskuelig hjemmeside og rigtig god og hurtig service og levering
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.