Helixe Installatiebedrijf Recenzje 1

3,7

1. Sklep z banerami
  2. Dostawca sufitów

Bij Helixe staan kwaliteit, vakmanschap en duidelijke afspraken centraal. Al meer dan 30 jaar plaatsen wij spanplafonds, spanwanden en geïntegreerde plafondoplossingen voor woningen en professionele projecten in heel België. We werken met een no-nonsense aanpak: we zeggen wat we doen en doen wat we beloven. Van het eerste contact tot de oplevering kan je rekenen op heldere communicatie, een correcte planning en een afwerking tot in de kleinste details. Onze eigen opgeleide plaatsers zorgen voor een constante kwaliteit. Naast het plafond zelf bieden we ook totaaloplossingen met verlichting, isolatie en akoestiek, zodat alles perfect op elkaar afgestemd is. We werken met hoogwaardige materialen van Europese fabrikanten en installeren snel (meestal binnen 1 dag!), proper en met minimale hinder. Ook na de plaatsing blijven we bereikbaar. Met garanties tot 15 jaar en een sterke service kies je bij Helixe voor zekerheid op lange termijn.

3,7

Średnia

1 recenzja

Wij zijn zeer tevreden over de…

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Helixe! Vanaf het eerste contact merk je meteen dat je met een echte specialist in spanplafonds werkt. Het advies was helder, professioneel en volledig op maat van onze ruimte.

De plaatsing zelf verliep ongelooflijk vlot en proper. In amper één dag hadden we een volledig nieuw plafond dat perfect strak is afgewerkt. Geen breekwerken, geen rommel, gewoon een topresultaat zoals beloofd.

Wat voor ons echt het verschil maakte, is de combinatie van 30+ jaar ervaring, eigen vakmensen en hoogwaardige materialen. Je voelt dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Ook de integratie van verlichting en de afwerking tegen de muren zijn perfect uitgevoerd.

Daarnaast geeft de garantie van 15 jaar extra vertrouwen. Het is duidelijk dat Helixe staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom: wie op zoek is naar een strak, modern plafond met minimale overlast en maximale impact, zit bij Helixe absoluut goed. Een aanrader voor zowel particulieren als bedrijven!

23 marca 2026