HeliCompany Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

En kæmpe tak til Gry og søn for en fantastisk tur over Roskilde. Jeg har læst flere svar her på trustpilot folk brokker sig over dit og dat, glem ikke det er luftfart med høj sikkerhed dårlige dage d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fed tur! Virkelig fantastisk og helt utrolig oplevelse som vi vil anbefale alle at prøve! 🚁 Gry er en fantastisk pilot som fik hele oplevelsen til føltes som om vi var et team der fløj sammen h... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi købte en helikoptertur gennem Smartbox og fløj i dag. Desværre blev det en stor skuffelse. Turen skulle have varet 10 minutter, men selve flyvningen varede kun omkring 3 minutter. Forklari... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En drøm gik i opfyldelse- en flyvetur over byen vi bor, hvor vi fik set vores hus fra oven. HeliCompany gjorde oplevelsen mulig, de sørgede for en perfekt tur, hvor Gry var pilot, hun gav os en fanta... Zobacz więcej

1. Usługa wysyłkowa
  2. Wesołe miasteczko

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi fremviser vores smukke Danmark fra luften. Flyv med fra et af vores 18 flyvesteder

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

180 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 12

Napisz recenzję

Helikopterpilot for en dag 👍

Helikopterpilot for en dag var en uforglemmelig oplevelse med kyndig instruktion og god mulighed for at prøve helikopterflyvning. En tryg og god oplevelse med en flot tur op over Roskilde Fjord.

Da vejr og teknik til enhver tid kan sætte en stopper for denne slags event, anbefaler jeg at man forbereder sig på at en aftale altid kan ændres med kort varsel og man skal derfor række ud i god tid og acceptere et par udsættelser. Ligesom surfere og sejlere og landmænd afhænger af vejrforhold.

31 października 2024

Tak Thomas
Det var en fornøjelse!
Håber vi ses igen:)

Oceniono na 1 z 5

Firmaet lever på ingen måde op til…

Firmaet lever på ingen måde op til forventninger og jeg kan ikke anbefale nogen at flyve med dem. De ændrer den bookede flyvetid hele tiden med oplysning om, at der ikke er tilmeldte nok, til de kan flyve. Jeg har givet op og kommer ikke ud at flyve med dem.

30 września 2024

Hej Lasse
Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse med os.
Jeg kan se at du har købt 2 ud af 3 pladser i helikopteren og årsagen til den ændrede flyvetid var at i så kunne sikre jer at flyve sammen (da en 3 person var booket ind tidligere)

Desværre var vejret med Vindstød op til 28 kts den dag i skulle flyve hvilket gjorde at vi desværre måtte aflyse.
Jeg er ked af at du ikke har henvendt dig på mail eller telefonisk, men vælger at give os en 1 stjernet anmeldelse. Jeg håber vi kan finde en løsning, så i kan få en fed oplevelse med os.
VH Sally.

Oceniono na 1 z 5

ADVARSEL OM HELICOMPANY! De aflyser hvergang indtil gavekortet udløber

Mine venner købte gavekort til en pers. til flere tusinde kr. Hver gang de bookede en dato fik de først et gavekort tilsendt fra HeliCompany, og derefter besked på at turen var aflyst - enten på grund af vejrlig, hvilket forståeligt, eller med den begrundelse, at de ikke kunne gennemføre turen, fordi der kun var en person tilmeldt turen. Det fortsatte i flere år, hvor de gentagne gange forgæves forsøgte på at få indløst deres gavekort - Da gavekortets udløbstid nærmede sig gjorde de tydeligt HeliCompany opmærksom på det. De fik nye bookningsdatoer, som igen blev aflyst. Få dage inden seneste dato fik de besked om at gavekortet var udløbet!!!
De har herefter ikke kunnet få kontakt til HeliCompany!!! Jeg må advarer alle om at om købe et gavekort hos HeliCompany!

16 września 2024

Hej Louise
Vi har tlf tid hverdage fra 11-15 (lukket onsdag)
Her besvarer Kia og Sally tlf opkald. Samt der besvares mails dagligt
Jeg ved du har talt med Sally i dag - og I er ved at finde ud af hvad der reelt er sket - Vi ser frem til at finde en løsning

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tur i luften over Randers

Fantastisk tur i luften over Randers med Gry og Sally. Det er en fuldstændig anderledes måde at være i luften på, jeg har ikke prøvet noget lignende, men er klar til en ny tur!!
Tak for et super event, som kun kan anbefales til andre.

Tak, Lonnie
Super fedt event - tak fordi du deltog:)
Vi ses igen
Gry - HeliCompany

Perfekt service

Perfekt service. Sikkerhed i top. Kan varmt anbefales.

Tak for dine søde ord
Vi gør altid vores bedste for at give en god flyveoplevelse

Oceniono na 5 z 5

Vi var til et arrangement med firmaet…

Vi var til et arrangement med firmaet med spisning og flyvetur rundt om Roskilde. Super god oplevelse og de er nogle gode værter 🥳👏🏼

Tusind tak!
Sikke en skøn aften
Vi ses igen

Som altid en fornøjelse

Som altid en fornøjelse at være i selskab med Gry og Sally, og deres helikopter team. Fantastisk følelse, at flyve i helikopter og nyde landskabet fra luften. Kan klart anbefales at give i gave til en du kender eller som event for din virksomhed.

Tak, Rico
Skøn aften:)
Og vi er helt klar på din idé - firmajulegaver? Vi er friske på at give en oplevelse der bliver husket

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse!
10/10 at flyve helikopter med HeliCompany!

Odpowiedź od HeliCompany

Helikopterflyvning er så fint og hyggeligt, ikke mindst smukt!
Sikke en smuk dag!
Tak for din anmeldelse

Vild oplevelse

Vild oplevelse - kan klart anbefales!

Tak, Christian
Det var en fornøjelse at flyve med dig

Fantastisk oplevelse

Smukt at se solnedgangen over Roskilde. Virkelig sødt personale, der er med til at gøre oplevelsen tryg og god🤩

Odpowiedź od HeliCompany

Sikke en flyvedag - smukkere bliver det ikke!
Tak for dine søde ord
VH Gry & Sally

Dygtigt og behageligt personale

Dygtigt og behageligt personale. Alt virkede perfekt. Kan kun anbefale firmaet til en hyggelig tur med kollegaer eller blot en tur med den bedre halvdel.

Tak, Carsten
En tur over Aarhus eller KBH - så er vi sikker på at den date bliver vellykket:)
Eller byd kollegaerne på en hyggedag
Vi er klar på begge dele
Vi ses

Gry og Sallie ER HeliCompany

Gry og Sallie ER HeliCompany.
Har været til 2 arrangementer med dem, og dem leverer høj kundeservice, dejligt værtsskab og så smitter deres glæde hele selskabet.
Kan varmt anbefales til et firma event.

TAK, Peter!
Vi er vilde med at afvikle arrangementer/Events
Vi ses snart til endnu et event i RaceClub
VH Sally & Gry

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fed oplevelse og virkelig…

Fantastisk fed oplevelse og virkelig god service. De har virkelig styr på tingene og kan finde ud af give en, en fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales.

Tak tak tak:)
Det var en fornøjelse at flyve med dig!

Herlig tur ved Vordingborg

Herlig tur ved Vordingborg, bro vandring på den nye Storestrømsbro.

15 września 2024

Tak, Sonja
Sikke en skøn flyvedag, og flyvested
Smukkeste dag i lang tid
Tak fordi du fløj med!

Helikopterpilot for en dag

Jeg fik et gavekort til "helikopterpilot for en dag" af min kone i morgengave. Det var lidt svært at finde en dato, da jeg var sent ude i forhold til gavekortets udløb, men de gjorde sig umage for at jeg kunne nå at indløse mit gavekort og det lykkedes :)

Oplevelsen var fantastisk, og som piloten Gry sagde: "En helikopter er verdens sjoveste legetøj".
Efter teori og pre-flighy check fik Gry os op i godt 1300 fods højde og så fik jeg lov at overtage styringen. Med kyndig vejledning fik jeg lov at styre helikopteren over Roskilde Fjord og der var kun ganske få gange ar Gry greb ind. Der er stor tillid, og man får virkelig lov at flyve helikopteren selv så vidt muligt.

Det kan varmt anbefales til alle som går med tanker om at prøve en tur i helikopter, og Gry er godt selskab, er vidende og har en uformel tone som gør dig tryg bag styretøjet.

28 sierpnia 2024

Odpowiedź od HeliCompany

Tusind tak for den søde anmeldelse :)
Det var en fornøjelse at flyve med dig

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse. Havde fået turen i 70 års fødselsdags gave og det levede helt op til forventningerne. Fløj i 20 min. næsten uden hjælp fra instruktøren. Fantastisk behageligt personale.
Da sommeren har været ramt af meget blæst og turbolens var turen blevet aflyst 2 gange, men det er bare helt i orden. Naturen kan vi ikke styrer,

5 września 2024

Tak, Tommy
Sikke en dejlig dag i dit selskab - skønt med flyve kyndig elev!
Du fløj super roligt - heldigt at vinden lagde sig, lige da du skulle flyve ;)
Jeg håber vi ses igen
VH Gry

Voldsomt fed oplevelse - weeheeeee

Kender I det der med at (måske 98% af alle knægte) man går med den der drengedrøm, om at blive pilot. Helikopterpilot var min... Jeg blev kok.

Igår gik en lille drøm i opfyldelse (omend jeg ikke fløj helikopteren) men til et godt arrangement, med super søde værter. Gry og Sally samt deres crew, var outstanding. Det var kombineret med et af de fedeste netværk man kan være med i - Raceclub.

Fede fortællinger, meget nørdet (jeg elsker nørder) og helt nede på jorden værter.
Jeg er klar igen... Anytime

Hej Kim.

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er vilde med at afholde arrangementer og vi elsker helikopterflyvning.
Det er SÅ FEDT at giver vores kunder en god oplevelse.

Vi tilbyder jo også prøvelektioner igennem vores skole hvor du får teoretisk undervisning og praktisk, hvor du selv er pilot in demand ;)

Se mere på vores hjemmeside eller send en mail, hvis du får lyst til at prøve kræfter med det.

Oceniono na 5 z 5

Vi var til netværksmøde i Raceclub

Vi var til netværksmøde i Raceclub. Hvor Gry & sally gav os en fantastik oplevelse. Udover en spændende fortælling om helikopterflyvning, fik vi den smukkeste tur ind over Randers by i den flotteste sensommer aften.
I er top professionelle og er absolut anbefalingsværdigt.
Tusinde tak🙏

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse.

Vi elsker at afholde netværksmøder for RaceClub! Det er fedt at være en del af et så stærk fællesskab.

Husk at du kan købe årets julegave på vores hjemmeside, hvis du vil i luften med dine nærmeste ;)

Oceniono na 4 z 5

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Vejret var yderst venligt, høj sol og rigtig god sigtbarhed. Pilot Steven gjorde det rigtig godt.

5 września 2024

Tak Louise.
Dejligt at I havde en skøn flyvning!

Ny og spændende netværksaktivitet

Var i forbindelse med et netværks arrangement på en kort flyvetur med Helicompany. De er meget professionelle og sørgede for at vi fik en rigtig god oplevelse. Det var i øvrigt en god netværksaktivitet, som gav anledning til snak med nye relationer :) Så vil du prøve en anderledes aktivitet til firmaarrangement, netværksevent eller andet - så er dette en god mulighed!

Hej Tanja

Tusind tak for din anmeldelse. Det er jo ikke til at få armene ned for begejstring til de netværksmøder vi afholder for Raceclub.

Det var hyggeligt at møde dig og vi håber da at se dig i luften igen en dag :)

VH Sally

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej