Hekwerk Soest is goed bekend in Centraal Nederland! Wij zijn zelf eerst naar hun vestiging gegaan met onze plannen. Daar hebben ze een mooie showtuin waar je alle hekken en sluitingen kunt bekijken.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Dit is een zeer fijn, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf als leverancier van ons hek. De telefonische offerte bespreking ervaarden wij als zeer prettig, en men was snel en goed bereikbaar. Teven... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beste Hekwerken bv Soest , Wij willen u hierbij bedanken voor het correct plaatsen van het hekwerk. Het hekwerk is door u medewerkers keurig netjes geplaatst en natuurlijk de service die door u m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We zijn heel blij met Hekwerk Soest. Het hele proces, van het vriendelijke ontvangst op kantoor in Soest tot de installatie, verliep professioneel en prettig. We zijn zeer tevreden met het eindresulta... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hekwerk Soest is al meer dan 30 jaar dé hekwerkspecialist voor de particuliere en zakelijke markt. Met ons uitgebreide en brede assortiment bieden wij producten aan die voor een brede klantenkring geschikt is. Geen werk is te groot of te klein en iedereen is bij ons dan ook welkom!
Als hekwerkspecialist leveren wij aan overheidsinstellingen, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres om vrijwel ieder type hekwerk of poort te kopen èn te combineren!
Wij bieden een compleet en zeer uitgebreid assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk en plantsoenhekwerk.
Naast de hekwerken hebben wij ook een compleet en zeer uitgebreid assortiment poorten met bijbehorende poortautomatisering. Bekijk ons uitgebreide assortiment binnen onze drie hoofdgroepen draaipoorten, sierpoorten en schuifpoorten.
Ook kunt u kiezen voor andere vormen van toegangscontrole, denk bijvoorbeeld aan slagbomen.
Naast hekwerken voor in de tuin of om uw bedrijfsterrein zijn wij ook gespecialiseerd in diverse hekwerken voor sport & recreatie. Ballenvangers, voetbalkooien, speelveldafscheiding zijn voorbeelden van hekwerken waardoor sport veilig beoefend kan worden.
Verder leveren en monteren wij op maat gemaakte fietsoverkappingen, welke geheel of gedeeltelijk gesloten kunnen worden gemaakt. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Als laatste bieden wij de mogelijkheid om hekwerk onderdelen af te halen, waardoor montage of reparatie zelf kan worden gedaan.
U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin bij ons als hekwerkspecialist! In onze showtuin hebben we geprobeerd een mooie variatie neer te zetten van ons assortiment hekwerken en poorten. Wij geven u dan graag persoonlijk advies en denken met u mee. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.
Ook interesse? Kom dan gezellig langs op de Nieuwegracht 2 in Soest, tot ziens!
Team Hekwerk Soest B.V.
Napisane przez firmę

Nieuwegracht 2, 3763 LB, Soest, Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Persoonlijke aandacht. Goeie werklui.
Afspraak = afspraak. Gewoon in orde.

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Hekwerk werd volgens afspraak en op de afgesproken tijd geleverd. Precies wat we wilden, mooi afgewerkt en in een paar uur (in zeer slecht weer) geplaatst. Wij zijn dik tevreden!

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Vriendelijk team dat het hek kwam plaatsen. Zorgvuldig werd alles geplaatst en gemonteerd.
Wij zijn er erg blij mee!

goede kennismaking
duidelijke afspraken, met gericht advies
zinvol huisbezoek/locatie/opmetingen
keurige prijsopgave
goed verloop data/communicatie/afspraken
uitvoering: geheel naar wens!

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Het bedrijf heeft heel goede communicatie, is duidelijk over lever- en plaatsingsmomenten en levert daarnaast vakwerk!

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Alles klopte. Afspraken werden perfect nagekomen en de uitvoering van het hek mag er ook zijn. Het hek is een verrijking van onze zijtuin.

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Hekwerk Soest is er zo een. Zo'n bedrijf dat rustig en in stilte alles goed doet. Een sloot aan ervaring, een onmetelijke hoeveelheid ambacht. Vriendelijk en terzake kundig. Ik wou dat ik een grotere tuin of terras had, maar ja, ze waren ook in een oogwenk klaar. Hulde. Hulde. een tien! Oh ja, ook een aanrader...

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Het product is nog niet geleverd. Het proces voorafgaand aan de verkoop en het inmeten van het hekwerk hebben we als positief ervaren.

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Afspraken zijn goed nagekomen.
Hekwerk ziet er prachtig uit.
Dit bedrijf is zeker een aanrader

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Keurige offerte, meegedacht met de opdrachtgever en aansluitend fietssluis keurig aangebracht

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Wij doen al meer dan 10 jaar zaken met hekwerk Soest.
Kwaliteit en service is daar vanzelfsprekend.

Odpowiedź od Hekwerk Soest B.V.
Super bedrijf. Enige die de moeite nam om naar mijn elektrische hek te komen kijken. Probleem opgelost en kosten zijn reeel.