Very dubious practices. Under false pretenses they try to make you switch to a company that is much more expensive. They keep calling and sending letters. Never do business with them!!! Zeer dubieu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Alle medewerkers, echt geen één uitgezonderd, waarmee ik bij Heemzaethe contact heb gehad, stonden mij netjes te woord en kwamen zeer servicebereid op mij over. Geweldig, bijna niet meer van deze tijd... Zobacz więcej
Heemzaethe heeft mij uitstekend geholpen met het regelen van mijn verzekering. De communicatie was duidelijk en de afhandeling ging heel snel. Talitha was erg vriendelijk en professioneel. Ik ben erg... Zobacz więcej
Op donderdag j.l. heb ik de schade aan dhr. Mike van Oort doorgegeven. Die stuurde direct een schadeformulier, die ik dezelfde dag ingevuld heb geretourneerd. Op vrijdag kreeg ik bericht van hem, dat... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Altijd precies goed verzekerd! Persoonlijk advies op maat van dé experts op het gebied van particuliere verzekeringen bij Heemzaethe, onderdeel van You Sure.
Dane kontaktowe
Postbus 70210, 9704AE, Groningen, Holandia
- 085 - 105 2700
- info@heemzaethe.nl
- heemzaethe.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Een geduldige medewerker die de tijd…
Een geduldige medewerker die de tijd nam.
Supersnelle maar bovenal zeer…
Supersnelle maar bovenal zeer vriendelijke service en echt wel een behoorlijk lagere premie. Erg tevreden na het eerste contact met dit bedrijf.
Regelmatig telefonisch contact over…
Regelmatig telefonisch contact over gang van zaken.
Fijne service gehad van Heemzaethe…
Fijne service gehad van Heemzaethe Assurantien bv.
Wij zijn zeer fijn geholpen door Maik Hoogeveen
Wij stellen goed contact zeer op prijs.
Ik heb een heel pakket van verzekeringen
Ik heb een heel pakket van verzekeringen via Heemzathe. Op mijn vraag of ik nog het meest gunstige heb kreeg ik binnen een paar dagen (ik neem uiterlijk vrijdag contact met u op, en dat was ook zo) een antwoord. Casper was vriendelijk, snel en duidelijk in de uitleg. Tussendoor had ik met een collega contact, die moeiteloos de stand van zaken overnam. Kortom, zeer tevreden over snelheid, persoonlijke benadering en helderheid. Enige minpuntje: ik moest zelf vragen om een herijking van mijn pakket, eigenlijk ging ik er vanuit dat dat automatisch gebeurt.
Behandeld door Mike
Behandeld door Mike. Vriendelijk, kennisvol en efficient. Niets op aan te merken.
Mike heeft mij op een fijne manier te…
Mike heeft mij op een fijne manier te woord gestaan bij het oplossen van een kleine uitdaging.
Heldere en snelle dienstverlening
Zeer vriendelijk te woord gestaan door Esther
Zeer vriendelijk te woord gestaan door Esther en vakkundig geholpen met alle vragen rondom mijn gehele verzekeringspakket. Wat begon als een kleine vraag als oud-klant van Blokweg werd een fijn gesprek over al mijn verzekeringen en heeft mij doen besluiten om al mijn verzekeringen om te zetten.
Ben heel goed geholpen door
Ben heel goed geholpen door de medewerker. Goede service gehad.
Supergoed geholpen en snel geregeld…
Supergoed geholpen en snel geregeld allemaal 👍👍
Uitstekend
We zijn zeer goed geholpen.
We hadden een verzekering die we om wilde zetten. En mijnheer heeft dat heel goed geregeld voor ons.we kregen dezelfde dag nog de bevestiging hiervan!
Er werd goed meegedacht met de situatie…
Er werd goed meegedacht met de situatie van mijn bejaarde vader. We werden zelfs nog gebeld, nadat we al geholpen waren met een schade, met een optie zodat mijn vader zelf niets hoefde te regelen.
Heel erg meelevend en meedenkend.
De 5 sterren ruimschoots waard.
Op 5 mei had ik telefonisch contact met Casper
Op 5 mei had ik telefonisch contact met Casper omdat er voor mij wat onduidelijkheid was over het beëindigen van mijn autoverzekering.
Ik werd fijn geholpen, Casper heeft mij even in de wacht moeten zetten om het een en ander na te vragen zodat hij mij een duidelijk antwoord kon geven.
nieuwe verzekringen
werd fijn mee gedacht en alles was snel goed geregeld.
en het werd ook nog voordeliger.
De perfecte verzekering voor onze hobby
Christian Mossel heeft voor ons de perfect aansluitende verzekering gezocht en gevonden, die perfect aansluit bij onze hobby zodat we maximaal verzekerd zijn tegen minimale kosten.
Top bediend door Anouk
Wij willen vooral Anouk Schouten in het zonnetje zetten, zij heeft adequaat gehandeld en ons zeer goed geadviseerd 👍🏻👍🏻
Uitstekende service
Uitgebreid de tijd genomen om informatie materiaal te sturen, toe te lichten, verifiëren bij verzekeringsmaatschappij en vervolgens in overleg invullen en aanvragen verzekering.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.