Meget brugervenlig og oplysende hjemmeside med lækre produkter indenfor denne kategori. Super lækkert at f.eks. låg, pipetter o.lign. der passer til en given flaske, står oplyst sammen med fl... Zobacz więcej
Bestilt lidt flasker med pipette mandag. Lige det heg manglede. Faldt tilfældigt over Hedenhus i min søgen. Spændende og god side, spændende produkter iøvrigt, rimelige priser, sikker indpakning og hu... Zobacz więcej
Som første gangs kunde hos Hedenhus giver jeg bedste anbefaling. Jeg har længe søgt efter rene økologiske produkter, hvilket jeg finder hos Hedehus. Jeg havde brug for vejledning ift forskellige... Zobacz więcej
Har handlet hos Hedenhus flere gange og vil gerne fremhæve mit seneste køb: Helt tilbage i maj sidste år købte jeg forskellige varer. Først her i februar opdagede jeg en fejl i det leverede, hvor... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hedenhus handler om biavl med omtanke, vi værner om naturen og producerer rene danske naturprodukter baseret på vores biavl, og giver tilbage til naturen igen.
Knastvej 4, 7860, Spøttrup, Dania
- kontakt@hedenhus.dk
- hedenhus.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Virkelig godt udvalg og hurtig…
Virkelig godt udvalg og hurtig levering. Varerne er super god kvalitet! Det er nemt at finde det man skal bruge og oplysninger på hjemmesiden
Varerne kom hurtigt ,gode produkter
Varerne kom hurtigt ,gode produkter , kunne dog godt have brugt noget mere lakrids smag i honningen.
God kvalitet produkter som det gør mine…
God kvalitet produkter som det gør mine kunder gælder til alle det maske som jeg laver til dem fra det forskellige olier og som hjælper nogle af dem får hår igen
Har handlet her 3 gange nu
Har handlet her 3 gange nu, lynhurtig levering, totalt lækre produkter til gode priser, jeg er fan 🙏 og fast kunde nu ⭐🌈🎪
Lækre varer
Lækre varer, pakket godt ind og super god kundeservice da jeg havde lavet en fejl.
Super fin oplevelse at handle hos jer…
Super fin oplevelse at handle hos jer 👌🏻hurtig levering og så fint pakket ind. Jeg vil helt klart handle hos jer igen og igen 👍👌🏻🥳
Rigtig mange fine produkter og gode…
Rigtig mange fine produkter og gode vejledninger til at komme igang med. Det kan dog være svært at begrænse sig, hvilket jo ikke rigtig er jeres skyld😀
Altid god produkt og lynhurtig levering. Anbefales herfra
Altid god produkt og lynhurtig
Sød og imødekommende
Sød og imødekommende, ved Hent selv pakke.
Dog måtte skiltningen gerne være bedre, for hvor man skal henvende sig.
Skønne økologiske olier til en fin pris…
Skønne økologiske olier til en fin pris samt hurtig afsendelse.
Dårlig kundeservice
Fik leveret 3 små fine flasker, men en var i stykker og lukkede ikke tæt. Jeg har nu henvendt mig skriftligt til Hedenhus 3 gange, og får aldrig svar fra dem.
Utrolig dårlig kundeservice
Læbepomade
Deres egen læbepomade med jojoba & sheasmør er en af de bedste læbepomader jeg har prøvet.👏 Og jeg har prøvet mange.
Alt er vidunderligt
Alt er vidunderligt, som altid! Kvalitet og service er i top.
Ville meget gerne give mere end 3…
Ville meget gerne give mere end 3 stjerner, da indeholdet på hjemmesiden er godt. Gode varer og hurtig levering. Dog er hjemmesiden ufattelig ustabil og har prøvet i to dage og komme der ind uden og lykkes.
I dag lykkedes det, men den er stadig langsom.
Det gjorde Hedenhus gik glip af en bestilling på noget jeg glemt og købe og ikke kunne vente på.
Ja jeg kunne have ringet eller skrevet mail måske, men sån er jeg ikke. Jeg vil se hvad jeg køber.
Når det er sagt så vil jeg helt sikkert handle her igen.... hvis hjemmesiden virker.
Hurtig og effektiv ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition, og gode varer.
Super god shop.
Super god shop.
Spændende side, hurtig levering.
Kan helt klart anbefales
Originale produkter
Hurtig levering samt det er rart man kan købe originale varer til ok priser
Hurtig ekspedition og levering.
Uh her kunne jeg købe mig fattig i naturlige olier. Bruger en del olier når vejret skifter.
Excellent kundeservice.
*****
Hurtig og effektiv behandling af min…
Hurtig og effektiv behandling af min Ordre
Absolutely amazing organic cosmetics store!
Absolutely amazing cosmetics basis supplier. Every time I order, there is just everything I wanted, always shipped extremely fast. Maximum satisfaction. My favorite store with oils and cosmetics supplies.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.