Oceniono na 5 z 5

Super service. Fantastisk kvalitet. Leveret frosset, klar til min fryser. For mig er det vigtigt at passe på både dyr og miljø, derfor er biodynamisk dyrkning at foretrække for mig.

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og kvaliteten er i top - dyrt, men man bruger meget mindre kød end det man køber i supermarkedet og så lever dyrene i frie omgivelser med naturlig adgang til marker og skov. Det m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

man kan virkelig smage på kødet at dyrene har levet et godt liv og er blevet passet af gode mennesker. og det bliver bekræftet ved levering, når man møder chriss. super venlig sjæl der er dedikeret ti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Du er bare nød til at prøve!

Hedeagergaard har bare de dejligste varer. Kødet smager bare SÅ godt, og deres oste er “to die for”! Hvis du har smagt deres smør, så vil du aldrig mere købe smør andre stede. Og det bedste af alt er, at alt er øko, biodynamisk og det sundeste du kan spise. Du gør både din krop, dyrevelfærd og vores miljø en mega tjeneste hvis du køber din mad herfra. Du er bare nød til at prøve!!!

Hej Wiola,
Hvor er det dejligt for os at læse dine ord. Tak for din store opbakning og fordi du har lyst og giver dig tid til at dele det med andre. Vi er her jo kun fordi vores kunder er så gode til at støtte os. Venlig hilsen os fra Hedeagergaard 🐷 🐮 🌱

Kvaliteten er høj hos Hedeagergård

Der er et privilegium at kunne købe sit kød hos en biodynamisk landmand, hvor vi med egne øjne kan se dyrene trives. Det giver en god smag i munden, før man overhovedet har sat tænderne i bøffen.
Gårdbutikken har åbent, når jeg ringer, varerne er af høj kvalitet, og udvalget er stort.

Opinia niezależna

Hej Hanne,
Tak for de flotte roser. Det er bare dejligt, at du gerne vil komme ud på gården og handle med os og sætter pris på vores arbejde med naturen og dyrene. Venlig hilsen os fra Hedeagergaard

Oceniono na 5 z 5

Det er nok det bedste oksekød

Det er nok det bedste oksekød, vi nogensinde har smagt, biodynamisk er bare bedre og det kan smages! Der er stort set intet svind ved tilberedningen, og det gør, at man ikke kan sammenligne priserne med kød i supermarkederne. Kødet mætter mere, og dermed spiser man mindre af det, og det rækker længere - det skal man selvfølgelig lige vænne sig til.
Super service at de kører rundt i landet og leverer personligt - vi er så glade for at have fundet Hedeagergaard!
Mange hilsner
Anette Paulin

Kære Anette,
Tak for den flotte anbefaling. Vi er utrolig glade for, at du sætter pris på vores oksekød og det biodynamiske. Det giver en helt enorm glæde med sådan en feedback. De bedste hilsner fra os på Hedeagergaard

Oceniono na 5 z 5

Fantastiske varer af høj høj kvalitet

Fantastiske varer af høj høj kvalitet. Leveret lige til døren. Kan ikke blive meget bedre.

12 marca 2021

Hej Jesper,
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at komme igen!

Gode biodynamiske varer

Gode biodynamiske varer, fin service og levering til døren. Mulighed for tilkøb af varer fra vognen

7 marca 2021

Hej Marianne,
Tak for din anmeldelse. Dejligt du sætter pris på vores varer og at man kan købe fra vognen :-)

Lækreste bio produkter

Lækreste bio produkter, fantastisk god og informativ service.

6 marca 2021

Hej Steen,
Tak for din anmeldelse. Dejligt med faste kunder og opbakningen - det sætter vi meget stor pris på :-)

Fremragende gås til jul

Fremragende gås til jul, åhh hvor den smagte.
Og så har I de skønneste oste, tak for jer.

6 marca 2021

Hej Henriette,
Tusind tak for din tilbagemelding og fordi du tog dig tid. Rigtig dejligt, at læse at du sætter pris på både gås og ost 💚🙏🏻

Særdeles delikat kød

Særdeles delikat kød, gode spegepølser, godt mel , gode tyske rødvine og en en udsøgt positiv betjening. Udviklingspotentiale på sigt er også nogle egenproducerede grøntsager ifm den den gode landbrugsudvikling

5 marca 2021

Odpowiedź od Hedeager

Tak fordi du tog dig tid, at skrive en anmeldelse. Dejligt at læse de rosende ord. De sidste to somre har vi tilbudt biodynamiske grøntsagskasser. Vi håber at kunne gøre det igen i år. Venlige hilsner fra Hedeagergaard :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej