Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Min kone har kørt med Shah i forbindelse med generhvervelse af sit kørekort, og det har været en rigtig god oplevelse. Shah er en rolig, tålmodig og professi... Zobacz więcej
Jeg kan virkelig anbefale køreskolen. Jeg kørte med Shah — super venlig, tålmodig og nem at lave aftaler med. Han forklarede tingene på en måde, der gav mening, og det hjalp mig til at bestå både teor... Zobacz więcej
Fantastisk sød og rar kørelærer, der ikke blot skynder sig igennem, men virkelig bruger tid og energi på en. Det er virkelig værdsat som elev, at kørelæren faktisk ønsker, at man både skal bestå og fo... Zobacz więcej
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk kørelærer! Jeg kan varmt anbefale! Den bedste køreskole! Shah formår at skabe en tryg og rolig stemning i bilen, og han forklarer tingene på en måde, der er let at forstå... Zobacz więcej
Herlev Bygade 40,1 sal, 2730, Herlev, Dania
- 44 92 24 24
- hbts@c.dk
- hbts.dk
Virkelig god kørelære
Virkelig god kørelære, bestået teori og køreprøve på først forsøg ❤️😀
God kørelærer Shah
God kørelærer Shah, og god kørerskole, kom hurtigt igennem.
Fik mig på glatbane søndag d.14 maj 2023
Teoriprøve om mandagen d.15 bestod med nul fejl.
Og til sidst køreprøve om tirsdagen d.16 maj, bestået 💪 Tak til Shah for alt.
Super godt
Super godt. Tager sig tid til at forklare . En rigtig god start til at tage et kørekort.
Rigtig god køreskole med hurtig…
Rigtig god køreskole med hurtig gennemførelsel af kørekortet. Jeg var allerede efter en 1,5 uge på manøvrebane og jeg bestod teori-køreprøve første gang. Meget tilfreds med forløbet.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, som lærer dig at køre sikkert og godt og blive en ordentlig chauffør. Jeg har bestået min teori- køreprøve første gang.
Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole for enhver, der vil have kørekort og blive en ordentlig chauffør.