Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag na een vrij lange levertijd mijn boxspring ontvangen en het was het wachten waard hoor! Het was snel en netjes geïnstalleerd door 2 vriendelijke heren van HBeds en na uitleg over onderhoud van... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Een zeer klantgerichte zaak met duidelijke communicatie. Ook voor Belgische klanten. Netjes geleverd en geplaatst volgens afspraak en zeer vriendelijk. Zijn ook concurrentieel in hun prijs en hebben d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De mannen van HB Beds, hebben een prachtig bed in elkaar gezet. Ook een fijne uitleg net voordat ze vertrokken en niet te beroerd om het bed nog even samen met mij een paar cm te verplaatsen. Heel fij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verrasende winkel in het centrum van Gouda. Ontzettend goed geholpen met een eerlijke mening van verkoper. Heel fijn dat bij levering het bed in elkaar is gezet, top service.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z łóżkami
  2. Sklep z pościelą

Napisane przez firmę

HBeds is al sinds 1983 dé expert op het gebied van boxsprings, matrassen en beddengoed. Met decennialange ervaring combineren we vakmanschap, persoonlijk advies en hoogwaardige producten voor een optimale nachtrust. In onze winkel en via onze webshop helpen we dagelijks klanten aan een bed dat écht bij hen past – van maatwerk boxsprings tot hotelkwaliteit textiel. Bij HBeds staan service, betrouwbaarheid en slaapcomfort centraal. Ervaar het verschil van een bed dat met zorg is samengesteld – sinds 1983.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Het was top!

Het was top! Vanaf het bestellen van de bedden tot het plaatsen van de bedden vandaag. Prachtige bedden. Twee vriendelijke en deskundige medewerkers die alles geplaatst hebben en alle verpakkingen gelijk weer mee genomen hebben. Aanrader dit bedrijf!

24 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Eerlijke service en topkwaliteit – aanrader!

We zijn ontzettend goed geholpen in de winkel. De medewerker was vriendelijk en had duidelijk veel kennis van zaken. Wat vooral opviel: de proactieve communicatie. We werden gebeld toen het bed eerder binnen was dan verwacht, en op de dag van levering belden ze keurig van tevoren én nogmaals toen ze onderweg waren. Het bed is zonder schade geplaatst, alles netjes uitgepakt en alle verpakking werd direct meegenomen. Alles verliep soepel en professioneel. Super tevreden! Wat we ook enorm waarderen: we hadden gevraagd of er meegekeken kon worden naar de motor van het bed van mijn ouders, waarvan we dachten dat die stuk was. Eerder hadden we hierover al advies gevraagd in de winkel. Bij levering bleek gelukkig dat de motor niet defect was, maar dat de bediening anders werkte dan mijn ouders dachten. De medewerker legde dit rustig uit en nam de tijd om alles goed te laten zien. Wat ons echt opviel: hij was eerlijk, heeft geen onnodige vervanging voorgesteld én rekende er niets voor. Dat soort betrouwbaarheid zie je niet vaak meer. Heel veel dank daarvoor!

16 lipca 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf, we werden in de winkel goed, deskundig en vriendelijk geholpen. De levering was aanmerkelijk sneller dan was aangegeven. De verkoper monteerde ook de slaapkamer, heel goed 1 vast persoon in het gehele traject. Een kleine onmissie werd dezelfde dag in de avonduren opgelost.

16 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

De beste service en de beste prijs!

Ik ben de grootste twijfelaar en ik ben onzettend goed geholpen. Al mijn vragen werden snel en geduldig beantwoord en ik ben heel blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ook de levering is helemaal volgens afspraak gelopen. Supervriendelijke medewerkers, het bed is keurig netjes naar de zolder gebracht en in elkaar gezet. En dat allemaal voor de allerbeste prijs! Ik raad HBeds van harte aan, hartelijk dank voor alles. En nu ga ik eindelijk lekker slapen 💤

11 lipca 2025

Wat een geweldige ervaring

Wat een geweldige ervaring! In de winkel werden we super vriendelijk ontvangen. Er werd echt de tijd voor ons genomen, niets was te veel en alles was mogelijk. Dat gaf direct een goed gevoel.

Ook de levering van het bed was top geregeld. Toen bleek dat het bed niet via het trappenhuis naar boven kon, gingen de mannen zonder aarzelen met een ladder aan de slag. Echt fantastische service!

En het bed zelf? Heerlijk! We slapen er zó lekker op.

Bedankt mannen, voor jullie klantvriendelijkheid, inzet en topservice!

2 lipca 2025

Zoals altijd super service

Zoals altijd super service! Mooi bedrijf om zaken mee te doen. Gaan voor de extra mile. Na de master bedroom nu ook bijna de logeerkamer bijna klaar. Dank jullie wel.

4 lipca 2025

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak, in eerste instantie persoonlijk aanbod gekregen en geaccepteerd. Vervolgens ook levering vriendelijk en netjes op afgesproken tijd. Service gericht.

4 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Bij aankoop van 2 persoons verstelbaar…

Bij aankoop van 2 persoons verstelbaar bed met verlichting, linnenkast en bij behorende nachtkastjes in de winkel te Goude goede uitleg gehad en vriendelijk geholpen.
bed kon eerder geleverd worden.
is keurig gemonteerd en geplaats door kundige mensen.
Linnenkast en nachtkastjes zijn nog onderweg
het geheel is een positieve ervaring voor ons.

2 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Va a tot z prima service

Va a tot z prima service. De bezorgers hielden ons overdag netjes op de hoogte van steeds veranderende tijden, en dat buitengewoon netjes en vriendelijk! Alle lof.

26 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

À éviter publicité mensongère

À éviter publicité mensongère. Le matelas arrive plié. Je devais recevoir en cadeau deux coussin beka premium à la place je reçois deux coussin de qualité très médiocre . Depuis aucune réponse au mail envoyé !!!!

19 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

opzoek naar een goed matras

wij waren, opzoek naar nieuwe matrassen en wisten dat er bij Hbeds zeer goede en kwalitatief hoogwaardige matrassen te koop waren.
Voor ons een goede rede om de winkel te bezoeken.
Heel gastvrij ontvangen en zeer goed geadviseerd wat uiteindelijk resulteerde in het kopen, van een compleet "Auping " bed met "Snoozzy" matrassen.
Snelle levering en plaatsing door zeer klantvriendelijke monteurs. Mijn complimenten !

19 czerwca 2025
Oceniono na 3 z 5

Bij Hbeds een bed besteld (180x200)

Bij Hbeds een bed besteld (180x200). Op de website stond 7 dagen levertijd.
Na enige communicatie bleek na een aantal weken dat de leverancier fouten heeft gemaakt waardoor het bed niet geleverd kon worden.
Gesproken met HBeds en een alternatief uitgekozen welke nu, naar verwachting, op korte termijn alsnog geleverd gaat worden. Uiteindelijk goede oplossing gekregen, heeft wel wat wederzijdse afstemming nodig gehad. Om die reden 3 uit de 5

11 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Wederom vriendelijk en deskundig…

Wederom vriendelijk en deskundig geholpen bij deze tweede bestelling bij Hbeds.
Bezorging op de tijd die je in de ochtend doorgebeld krijgt en ook de jongemannen van het bezorgen waren weer super vriendelijk, opgewekt en deskundig. Je merkt dat het een familie bedrijf is.

29 maja 2025

Uitstekende service

Uitstekende service! De 20 bedden zijn snel en netjes op plek geleverd en gemonteerd in ons hotel.
Vriendelijke en professionele medewerkers

14 lutego 2025

Aankoop bed + matras

Zowel ons bezoek aan de winkel als de aankoop hebben wij als zeer prettig ervaren. We werden vriendelijk en deskundig geholpen, en kregen alle tijd en aandacht om zorgvuldig een bed en matras uit te kiezen. Het grote houten bed staat prachtig in onze slaapkamer, en het matras – dat uit twee delen bestaat, afgestemd op de wensen van mijzelf en mijn partner – ligt heerlijk. Je merkt helemaal niet dat het uit twee delen bestaat. Ook de levering, service en montage verliepen soepel. We zijn er erg blij mee!

9 maja 2025

Wat een fantastische boxspring

Wat een fantastische boxspring! De kwaliteit straalt er vanaf en ik slaap eindelijk weer door zonder wakker te worden. Levering was netjes op tijd en het bed werd ook nog gemonteerd. Echt topservice!

2 maja 2025

Ontzettend tevreden

Ontzettend tevreden! Goed advies gekregen, nemen echt de tijd voor je. Snelle bezorging met vriendelijke en sociale heren. Echt een aanrader!

15 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej