Hayat Hastanesi’nde aldığımız sağlık…
Hayat Hastanesi’nde aldığımız sağlık hizmetinden son derece memnun kaldık. Hastanenin ilgisi, düzeni, temizliği, profesyonel yaklaşımı ve hastalara gösterilen özen gerçekten takdire şayandı. Sürecin başından sonuna kadar kendimizi güvende ve emin ellerde hissettik.
Başta değerli hocamız Doç. Dr. Abdullah Küçükalp’e, göstermiş olduğu ilgi, nezaket, uzmanlık ve güven veren yaklaşımı için içtenlikle teşekkür ederiz. Ayrıca kıymetli Hastane Müdiremiz Sayın Yasemin Hanımefendi’ye, samimi ilgisi, desteği ve misafirperverliği için şükranlarımızı sunarız.
Bu süreçte bizlere her konuda yardımcı olan değerli tercümanımız Melek Danyıldız Hanımefendi’ye; güler yüzü, sabrı, açıklayıcı bilgilendirmeleri ve samimi desteği için özellikle teşekkür ederiz. Aynı zamanda sağlık turizmi asistanı ve tercüman olarak bizlere büyük kolaylık sağlayan Sayın Suel Mehmeti’ye de ilgisi, rehberliği ve profesyonel desteği için gönülden teşekkür ederiz.
Hayat Hastanesi’ni kaliteli sağlık hizmeti, güçlü hekim kadrosu, güler yüzlü personeli ve hasta odaklı yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. Her şey için çok teşekkür ederiz.