Oceniono na 4 z 5

Har købt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris. Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi faldt over et tilbud på højbedsmuld som vi bestilte. Bestillingen gik nemt og 2 dage efter modtog vi vores muld uden problemer. Produktet er helt tilsvarende beskrivelsen på hjemmesiden. Vi køber h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik havegødning alt gik hurtig og oveni fik jeg god råd hvordan jeg skal tackle produktet Om kvaliteten kan jeg ikke sige noget endnu, jeg venter på hvordan mine plantet reagerer på cocktailen 😀... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Alt ser fint ud - men savner et lille skilt på leverancen så jeg kan se hvad der er hvad, når jeg nu har fået flere slags.

1. Sklep ogrodniczy
  2. Dostawca gleby
  3. Dostawca nawozów
  4. Ogród
  5. Dostawca nasion

Napisane przez firmę

Havebixen - Dit haveunivers fyldt med ting og sager til haven, spændende nyheder og aktuelle tilbud i ugens tilbudsavis. Husk, hos Havebixen går vi op i personlig kundeservice og ønsker du som kunde altid får en god oplevelse hos Havebixen. TILBUDSAVIS: Udkommer hver uge med gode tilbud - Husk også at tilmelde vores nyhedsbrev for rabatkode, nyheder og spændende samt inspirerende haveartikler.

4,6

Alt ser fint ud

7 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Tang

Forkert etiket på product. Og blev ikke svared på mails når jeg vil har en forklaring.

12 maja 2024

Hej Knud
Tak for din anmeldelse
Jeg beklager at der er sket en fejl med din ediket, jeg har ledt både i spam og mail men kan ikke finde nogen mail fra dig.
du er altid velkommen til at ringe på 25593319

Med Venlig Hilsen
Anders

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og MEGET sødt med en…

Hurtig levering og MEGET sødt med en håndskrevet seddel, med instrukser til produktet ❤️

10 maja 2024
Opinia niezależna

Kære Navne bror :-).

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfølgelig synes om vores hurtige leveringstid.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik havegødning alt gik hurtig og…

8 kwietnia 2024

Kære Cornella.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfølgelig synes om vores hurtige leveringstid.

Oceniono na 5 z 5

Super service og vejledning.

Super service og vejledning.

19 marca 2024

Kære Pernille.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne bruge vejledningen og selvfølgelig synes om vores service.

Oceniono na 4 z 5

Godt produkt, leveringen kan der strammes op på

Har købt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris.
Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min før levering. Da jeg ikke havde fået nogen besked fra fragtmanden, var jeg smuttet et kort ærinde, som kunne klares inden for 30 min, og bliver så ringet op af fragtmanden som står uden for mit hus. Det burde ikke ske. Heldigvis var jeg tilbage inden for fem minutter og kunne dirigere placeringen af bigbaggen.

21 września 2023
Oceniono na 4 z 5

Lad være med at sende type emails.

Lad være med at sende type emails.
Det fylder kun indboxen op.
Vi har købt et produkt og det gik fint.

Tak.

22 czerwca 2023

Hej Torben
Tak for din anmeldelse
det skal vi tage til efterretning
go dag
med venlig hilsen Anders

Havebixen gjorde det godt

Havebixen gjorde det godt.
Hurtig levering -og produktet har høj kvalitet. Jeg købte økologisk flydende tanggødning og mine planter og jeg er vilde med det. Det er en fornøjelse at skulle spise afgrøder når jeg ved hvad de er gødet med og at der ingen kemi er.

12 czerwca 2023

Hej Mette
Tak for den fine anmeldelse.

ja planterne elsker vores tanggødning :-)

Havebixen

Hurtig levring

Hurtig levring
Et godt og effektiv produkt

23 kwietnia 2023

Kære Stig .

Mange tak for din anmeldelse.
Tak for de fine ord

go dag til dig

God service, hurtig levering

23 kwietnia 2023

Kære David.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du vores serivce og selvfølgelig synes om vores hurtige leveringstid.

HaveBixen.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej