Har købt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris. Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min f... Zobacz więcej
Vi faldt over et tilbud på højbedsmuld som vi bestilte. Bestillingen gik nemt og 2 dage efter modtog vi vores muld uden problemer. Produktet er helt tilsvarende beskrivelsen på hjemmesiden. Vi køber h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg fik havegødning alt gik hurtig og oveni fik jeg god råd hvordan jeg skal tackle produktet Om kvaliteten kan jeg ikke sige noget endnu, jeg venter på hvordan mine plantet reagerer på cocktailen 😀... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt ser fint ud - men savner et lille skilt på leverancen så jeg kan se hvad der er hvad, når jeg nu har fået flere slags.
Napisane przez firmę
Havebixen - Dit haveunivers fyldt med ting og sager til haven, spændende nyheder og aktuelle tilbud i ugens tilbudsavis. Husk, hos Havebixen går vi op i personlig kundeservice og ønsker du som kunde altid får en god oplevelse hos Havebixen. TILBUDSAVIS: Udkommer hver uge med gode tilbud - Husk også at tilmelde vores nyhedsbrev for rabatkode, nyheder og spændende samt inspirerende haveartikler.
Kystvejen 57, 9560, Hadsund, Dania
- +4525593319
- Kontakt@havebixen.dk
- havebixen.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Alt ser fint ud
Tang
Forkert etiket på product. Og blev ikke svared på mails når jeg vil har en forklaring.

Odpowiedź od Havebixen
En håndskrevet beskrivelse af…
En håndskrevet beskrivelse af opbevaringen af produktet lå til mig i kassen. Det er rigtig fin service.

Odpowiedź od Havebixen
Hurtig levering og MEGET sødt med en…
Hurtig levering og MEGET sødt med en håndskrevet seddel, med instrukser til produktet ❤️

Odpowiedź od Havebixen
Jeg fik havegødning alt gik hurtig og…

Odpowiedź od Havebixen
God kundeservice og god pris
God kundeservice og god pris. Glæder mig til at prøve algegødningen på mine planter udendørs til foråret :-)
God og overskuelig shop med hurtig…
God og overskuelig shop med hurtig levering, kan klart anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Godt produkt, leveringen kan der strammes op på
Har købt en bigbag med plantemuld. Supergod jord til fornuftig pris.
Leveringen var knap så god: Linket til Track and Trace virkede ikke. Var blevet lovet, at fragtmanden ville kontakte mig 30 min før levering. Da jeg ikke havde fået nogen besked fra fragtmanden, var jeg smuttet et kort ærinde, som kunne klares inden for 30 min, og bliver så ringet op af fragtmanden som står uden for mit hus. Det burde ikke ske. Heldigvis var jeg tilbage inden for fem minutter og kunne dirigere placeringen af bigbaggen.
Hurtig levering, god kvalitet
Hurtig levering. Flinke mennesker. Deres organiske gødning er fantastisk god, ligeså deres sphagnumfri vækstjord. Kan kun anbefales.
Lad være med at sende type emails.
Lad være med at sende type emails.
Det fylder kun indboxen op.
Vi har købt et produkt og det gik fint.
Tak.

Havebixen gjorde det godt
Havebixen gjorde det godt.
Hurtig levering -og produktet har høj kvalitet. Jeg købte økologisk flydende tanggødning og mine planter og jeg er vilde med det. Det er en fornøjelse at skulle spise afgrøder når jeg ved hvad de er gødet med og at der ingen kemi er.

Jeg ville da gerne
Jeg ville da gerne, at jorden var blevet sat ind i indkørslen, så den ikke fyldte ud på fortovet 😏
Hurtig betjening .
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.